Świat kolejek wąskotorowych

CZYNNE => Świętokrzyska Kolej Dojazdowa => Wątek zaczęty przez: Jarek on 26 Październik 2004, 21:15:26



Tytuł: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: Jarek on 26 Październik 2004, 21:15:26
Witam

Może to trochę za wcześnie, ponieważ wyjazd planuję w przyszłym roku, ale już teraz chciałem się zapytać o możliwość przejazdu Waszym szlakiem własnym pojazdem. Należę do grupy -"drezyniarzy" -miłośnikow kolei i staram się zwiedzić jak najwięcej szlakow.

Pozdrawiam
Jarek


Tytuł: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: andy on 26 Październik 2004, 21:24:42
Skontaktuj się - telefony na stronie http://jkd.prv.pl -
myślę, że nie powinno być problemu


Tytuł: Re: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: Ogoniasty on 26 Październik 2004, 21:30:29
Cytat: "Jarek"
Witam

Może to trochę za wcześnie, ponieważ wyjazd planuję w przyszłym roku, ale już teraz chciałem się zapytać o możliwość przejazdu Waszym szlakiem własnym pojazdem. Należę do grupy -"drezyniarzy" -miłośnikow kolei i staram się zwiedzić jak najwięcej szlakow.

Pozdrawiam
Jarek


Witaj!
masz może fotke swojej drezyny?
ja zaczne budowe swojej drezyny dwu silnikowej na wiosne?

POZDRAWIAM!
Ogoniasty.


Tytuł: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: Jarek on 26 Październik 2004, 21:52:17
Fotkę można zobaczyć na http://www.drezyny.org/foto/autorzy/ms/ms2/photos/photo7.html  ale uprzedzam nie jest to "prawdziwa" drezyna, jest to rower szynowy.

Na fotce jest zdjęty z torow, stąd tylne kołka prowadzące ustawiły się pomiędzy kołami rowerów.
Skontaktuję się napewno, fajnie by bylo gdy będziecie organizować jakąś imprezę.

Pozdrawiam
Jarek


Tytuł: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: andy on 26 Październik 2004, 22:09:03
Cytat: "Jarek"
Fotkę można zobaczyć na [url]http://www.drezyny.org/foto/autorzy/ms/ms2/photos/photo7.html[/url]  ale uprzedzam nie jest to "prawdziwa" drezyna, jest to rower szynowy.


a ma opcję zmiany szerokości torów ???


Tytuł: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: Jarek on 27 Październik 2004, 07:08:23
tak ma. Trzeba tylko wymienić łączniki między rowerami. Mam nawet komplet na 600mm. :D

Pozdrawiam
Jarek


Tytuł: Czy jest taka możliwość?
Wiadomość wysłana przez: Chwała on 18 Grudzień 2004, 13:11:55
Właśnie, właśnie!
Wygląda na to, że jesteśmy następni do częściowego zdrapania rdzy z Waszych torów. Jeśli byłaby możliwość w przyszłym sezonie - piszemy się. Szkoda że na maile nie odpowiadacie. :(
Spróbuję zatem się do Was dodzwonić.