Świat kolejek wąskotorowych SMF
11 Października 2025, 11:10:55 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Michał Wiśniewski vs. Px48  (Przeczytany 5292 razy)
Ernie
Młotkowy
**
Długość toru:: 89 m

W terenie W terenie

« : 14 Kwietnia 2007, 10:14:07 »
0

Dziś w Polsacie w programie "Pasjonaci" (przypadkiem na koniec trafiłem) Michał Wiśniewski kierował Px'em, czy ktoś wie gdzie można znaleśćten odcinek w internecie?

Małe jest piękne.
gkw
Mechanik
Długość toru:: 185 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #1 : 14 Kwietnia 2007, 14:18:19 »
0

Kręcili go u nas w piasecznie 04.04.2007 Michał wpadł tylko na godzine , a reszte juz dokrecali sami tj: przejazdy parowozu od peronu do bramy wyjazdowej, "kręcenie" sie kół w miejscu itd...On nawet przez chwile nie poprowadził samodzielnie parowozu. Parowóz był sprzegniety z lxd2-454 , która pchała go w tą i we wtą. A więc "telewizja kłamie" Odpowiendnie zmontowanie filmu i juz nam sie wydaje ze michał sam sobie nim jeździ.

Pozdrawiam

Ps: Kolega nakrecił krótki filmik i wrzucił na serwer : http://video.google.pl/videoplay?docid=-1922941394834446658
ok333
Dyrektor
Długość toru:: 596 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #2 : 15 Kwietnia 2007, 12:08:25 »
0

Co Wy sie tak podniecacie  - ten idol nie ma pojecia o robocie  :grin: . Wystarczy popatrzec jak mu ,,lapki'' wisza Co? I jeszcze nikotyna dmucha Peiksowi ! :evil:

Ratujmy Koleje Waskotorowe  !!!
-----------------------------------------------
,, Najlatwiej niszczyc .
   Trudno zachowac to , co warte zachowania.''
Wislawa Szymborska
Ernie
Młotkowy
**
Długość toru:: 89 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #3 : 15 Kwietnia 2007, 13:56:24 »
0

Mnie kaurat nieinteresuje czy tym parowozem "udaje że jedzie" Wiśniewski, Grabowski, Doda czy dziadek mojego kolegi, ale zainteresowało mnie to że wystąpił tam pojazd wąskotorowy.

Raz przypadkowo trafiłem jak w serialu "oficerowie" (nieoglądam takich pierduł) tamara rozjeżdża bus policyjny na przejeździe...

Małe jest piękne.
paliwo
Gość
« Odpowiedz #4 : 16 Czerwca 2007, 09:05:17 »
0

a ja coś doczytałem sie w super ekspresie na temat że wiśniewski jeździł parowozikiem. Ludzie pomyślcie jak piosenkarz może sterować lokomotywami   i to jeszcze bez uprawnień. Zrobiono to aby mieć super reklamie
KLAN PALUCHOWSKICH
Minister
Długość toru:: 1332 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #5 : 16 Czerwca 2007, 09:38:47 »
0

Cytat: "paliwo"
a ja coś doczytałem sie w super ekspresie na temat że wiśniewski jeździł parowozikiem. Ludzie pomyślcie jak piosenkarz może sterować lokomotywami   i to jeszcze bez uprawnień. Zrobiono to aby mieć super reklamie

Wiśniewski nie pierwszy i nie ostatni. Owszem jeździł parowozem w Piasecznie a raczej udawał, że to robi (w tym wątku znajdziesz relację). Chciałbym dodać że robił to także Piotr Cyrwus (Rysio z Klanu Chichot ), w programie "Mój pierwszy raz" pod okiem maszynisty instruktora prowadził (a nie udawał) EP09. chciałbym dodać, że w obydwu przypadkach były to jazdy pod nadzorem wykwalifikowanego personelu i bez wagonów.

Cytat: "paliwo"
Zrobiono to aby mieć super reklamie

Reklamę i zysk kolego A tego wszystkim wąskim torom jak kani dżdżu potrzeba

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!