Rogoz
|
 |
« : 10 Maj 2007, 18:32:18 » |
0
|
Zapraszam do popracowania na WP przy montażu odeskowania wagonu do przewozu rudy. Chcemy, aby wagon ten był gotowy na cykliczną imprezę pt. Jarmark u Starzecha, jak odbędzie się 26-27.05.2007.
Plan przewiduje m.in następujące prace: - zaprawki malarskie i malowanie spodu - docięcie i pasowanie desek - impreganacja desek, malowanie chlorokauczukiem - montaż odeskowania
Wszyscy chętni do pomocy w pracach proszeni są o ujawnienie się
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #1 : 10 Maj 2007, 19:32:51 » |
0
|
No to ja się piszę na 100%. A czy ktoś może jeszcze chciałby popracować w niedzielę? Ogoniasty, pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #2 : 11 Maj 2007, 06:50:30 » |
0
|
ja będe wtedy na Helu oddychał czystym helem :mrgreen: no i może poznam jakąś hele? :mrgreen:
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
ok333
|
 |
« Odpowiedz #3 : 11 Maj 2007, 14:55:12 » |
0
|
Pawle , Ty nie bedziesz na Helu , he he he . Bedziesz na ogonie :wink: . Oddychaj tlenem , bo po helu moglbys miec odlot nad Krolewiec i co wtedy putin na to ? A Hele ? wez ze mnie przyklad - ja kiedys znalazlem juz we Wladku !!! Ladna ,,bestia'' byla :smile: .
Pozdro ok333
|
|
|
|
Ratujmy Koleje Waskotorowe !!! ----------------------------------------------- ,, Najlatwiej niszczyc . Trudno zachowac to , co warte zachowania.'' Wislawa Szymborska
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #4 : 15 Maj 2007, 00:18:57 » |
0
|
No to jak w koncu, bedzie ktos czy nie ?
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #5 : 23 Maj 2007, 15:16:54 » |
0
|
Wspólnie z kolegami AC i Emcebobem zamontowaliśmy odeskowanie frontów i burt. Podłoga nie została jeszcze przytwierdzona z uwagi na konieczność wykonania rewizji układu jezdnego. Z uwagi na brak czasu oraz konieczność przestrzegania reżimu technologicznego po impregnacji drewna nie zdążyliśmy z pomalowaniem odeskowania. Trzymam za słowo Emceboba, że podejmie się on tego odpowiedzialnego zadania :-) no chyba, że znajdzie się inny ochotnik.  
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #6 : 23 Maj 2007, 15:23:48 » |
0
|
Mi i Chudemu szczęki do kolan opadły 
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #7 : 23 Maj 2007, 19:44:09 » |
0
|
Mi i Chudemu szczęki do kolan opadły  No to Panowie zbierać szczęki i zapraszam w weekend do Starachowic. Będę w niedzielę, bo w sobotę mógłbym być maks do 15 :mad:
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #8 : 23 Maj 2007, 21:08:38 » |
0
|
No to Panowie zbierać szczęki i zapraszam w weekend do Starachowic. Będę w niedzielę, bo w sobotę mógłbym być maks do 15 :mad: Nudny będę jako flaki z olleum... jest to technicznie awykonalne, sesja za miesiąc matura w toku ... :|
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #9 : 23 Maj 2007, 21:16:25 » |
0
|
Nie, to jest awykonalne techniczne , praktycznie, teoretycznie i jak tylko chcecie bo na WP w tym czasie jest Jarmark u Starzecha ...
|
|
|
|
|
|
|
a cygan
|
 |
« Odpowiedz #10 : 23 Maj 2007, 22:27:21 » |
0
|
Powoli, powoli, jarmark jest po południu a pracować można od świtu. Jak tylko uzyska zgodę Dyrekcji - nie widzę problemu. A swoją drogą to warto przyjechać i zobaczyć imprezę "na luzie". Zapraszam, bo sam będę na stoisku/stanowisku Reggio Ferea zbierał kasę na "papamobile".
|
|
|
|
|
|
|
|