Adam W
|
 |
« Odpowiedz #80 : 13 Sierpnia 2008, 22:06:13 » |
0
|
Kurde wypadało by przyjechać porobić rogatki... Ale pracuje w soboty :neutral: pewnie skoczę dopiero w paździochu No wypadałoby...  Ostatnio to kolega wpadł w taki szał, że w windzie rogatkowej pościnał wszystkie nity i teraz główkujemy jak to złożyć spowrotem do kupy... S pozdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
dobrzyn
|
 |
« Odpowiedz #81 : 14 Sierpnia 2008, 09:54:41 » |
0
|
Bo nie było bata tego zrbić inaczej. Podeślij fotki to zrobię tutorial co do czego :wink: We wrześniu albo jeszcze w sierpniu postaram się pojawić
|
|
|
|
Trabant 1.3 '91 "Stanisław" Trabant 601 '66 "Dziadek" Romet 100 '83 "Henio"
|
|
|
sympatyk
Czytelnik
Długość toru:: 7 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #82 : 08 Października 2008, 22:10:14 » |
0
|
Witajcie . Kiedy teraz u Was w Rogowie będą jakieś prace - odkrzaczanie itp. ?.
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #83 : 08 Października 2008, 22:34:17 » |
0
|
na 99,99% będę w niedzielę od poranka wczesnego i w zależności od okoliczności wrócę pod wieczór lub dopiero we wtorek... Coś do roboty na pewno się znajdzie 
|
|
|
|
|
|
|
Kajetan
|
 |
« Odpowiedz #84 : 08 Października 2008, 23:21:22 » |
0
|
W ten weekend w różnym składzie siedzimy na kolejce od piątku rano do niedzieli wieczorem. Właściwie jak co tydzień zresztą.
Jeżeli chodzi o prace to trwają: -Roboty wykończeniowe w 1Aw (ustęp) -Porządki na hali i stacji -Maciek zdaje się dalej coś kombinuje w temacie WLs40
Oczywiście zapraszamy
|
|
|
|
|
|
|
brok
|
 |
« Odpowiedz #85 : 09 Października 2008, 17:26:00 » |
0
|
A idąc trochę w przód, jak wyglądają plany na następny weekand? Bo czasu dożynek nie było mnie w Rogowie - więc wypada, żebym się zjawił.
|
|
|
|
Najpiękniejsze są takie podróże, Które pamięć na zawsze zachowa, Gdy dziewczyna jest piękna nad podziw, A kolejka wąskotorowa...
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #86 : 09 Października 2008, 18:20:09 » |
0
|
U mnie podobnie - od niedzieli rano 
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : 11 Października 2008, 15:27:28 » |
0
|
(odpowiedź na usunięty post)
Ale o co chodzi?
Umawiamy się kto będzie w Rogowie, tak aby również ci który jeszcze u nas nie byli, mogli przyjechać i coś porobić. 1 - wiem że na miejscu ktoś jest i będzie do niedzieli wieczorem (ja też dołączam na samą niedzielę) 2 - już wiadomo, że w przyszłym tygodniu będę w niedzielę - inni pewnie też się niebawem zgłoszą :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #88 : 17 Października 2008, 00:46:56 » |
0
|
W ten weekend od piątku na kolejce będzie Adam, zaś w niedzielę będę starał się sam zaznaczyć tam swoją obecność - tak więc chętnych do pomocy zapraszamy.
|
|
|
|
|
|
|
Kajetan
|
 |
« Odpowiedz #89 : 18 Października 2008, 22:20:52 » |
0
|
Adam siedzi i robi przedział ustępowy w 1Aw. Wczoraj i dzisiaj trwały też prace nad nową farbiarnią.
Krok po kroczku do przodu ale parę nowych rąk do pracy by się przydało :smile:
|
|
|
|
|
|
|
Kajetan
|
 |
« Odpowiedz #90 : 25 Października 2008, 22:07:59 » |
0
|
No i minął kolejny weekend - Cały piątek i sobotę Dobrzyn ożywiał rogatki od przejazdu a ja robiłem farbiarnię (mamy już ogrzewanie sterowane termostatem). W piątek dodatkowo wsparł nas Adam i w ustępie w 1Aw pojawiła się umywalka. Następnym razem obiecuję wkleić jakieś zdjęcia. Tym razem musi Wam wystarczyć opis :  :
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : 26 Października 2008, 00:06:11 » |
0
|
...Tym razem musi Wam wystarczyć opis :  : Mi nie wystarcza... jadę w niedzielę wieczór... Niestety już w poniedziałek muszę wracać, ale co zrobić sezon grzewczy czas zacząć, a jak nie wrócę to kilka obiektów będzie miało niesprawne ogrzewanie :grin:
|
|
|
|
|
|
|
dobrzyn
|
 |
« Odpowiedz #92 : 30 Października 2008, 20:24:45 » |
0
|
No i winda czeka na podkładówkę. Prosiłbym organ decyzyjno-wykonawczy o zakup :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Adam W
|
 |
« Odpowiedz #93 : 30 Października 2008, 22:14:09 » |
0
|
W imieniu w/w organu stwierdza się jak poniżej: Dnia 25 bm. zakupiono podkładową reaktywną farbę antykorozyjną. Farbę do prac malarskich po uzgodnieniu z pionem technologicznym wydaje upoważniony pracownik pionu magazynowego WDZ Rogów Wąsk. Niezużytą farbę należy zwrócić do magazynu celem ponownego wykorzystania.
S posdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : 31 Października 2008, 01:07:57 » |
0
|
...farbę należy zwrócić do magazynu celem ponownego wykorzystania... Chmm nie wiedziałem, że potrafimy wykorzystać farbę ponownie :wink: A swoją drogą ciekaw jestem jak pójdzie Bartkowi remont reszty ustrojstwa, bo zapowiada się pracowicie.
|
|
|
|
|
|
|
Kajetan
|
 |
« Odpowiedz #95 : 31 Października 2008, 05:50:35 » |
0
|
pracownik pionu magazynowego No to sobie nie pomalujecie... Będę dopiero w okolicach 11-go :smile:
|
|
|
|
|
|
|
konrad
|
 |
« Odpowiedz #96 : 31 Października 2008, 17:03:39 » |
0
|
kurcze, torchę człowieka nie ma, i już taka tam biurokracja zapanowała 
|
|
|
|
Urok sapiącej ciuchci jest niepodważalny ale lokomotywa spalinowa to potęga. 
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #97 : 31 Października 2008, 19:22:10 » |
0
|
Widzisz trzeba się regulrnie stawiać na prace wszelakie, bo inaczej do legitymacji wbita zostanie pieczątka: "kolejowa opieka lekarska nie przysługuje" :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Kajetan
|
 |
« Odpowiedz #98 : 31 Października 2008, 19:56:56 » |
0
|
"kolejowa opieka lekarska nie przysługuje" Farba też nie :razz: Zamykam farbiarnię na klucz :mrgreen: Obywatelu Dobrzyn! Proszę złożyć podanie na druku L-153b. Do podania należy załączyć wykaz rozchodowanych środków malarskich opatrzony czytelnym podpisem kierownika pionu technologicznego zakładu. Przypominam również o obowiązku przedstawienia organowi wydającemu farbę podkładową Świadectwa Kwalifikacji do Używania Barwnych Środków Kryjących Powierzchniowo Czynnych (wzór ŚKdUBŚKPCz-1) wydanego przez organ właściwy dla miejsca zamieszkania obywatela. Zasętpca /-/ Podstawa prawna: Dz. U. Nr 124-2004 z dn. 16 czerwca 2004 roku z późn. zm.
|
|
|
|
|
|
|
dobrzyn
|
 |
« Odpowiedz #99 : 31 Października 2008, 21:28:39 » |
0
|
Kuźwa to ja sobie kupię bańkę farby na wolnym rynku :razz: Wy i Wasza burokracja :wink: PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!
|
|
|
|
|
|
|
|