Marcin Witasiak tel. 695399013."
SP45: zadzwoń, zapytaj, pomóż... Numer telefonu masz podany. A potem poinformuj nas o efektach.
Wybacz, ale ja mam jeszcze dzwonić?! To SKPL pozukuje silnika, nie ja. Namiary mają, ludzi z głową na karku chyba też, wielu SKPLowców czyta to forum, więc sami są w stanie zasięgnąć informacji. Ja nie jestem przez nikogo upoważniony do zawierania umów czy zapytań, tym bardziej że nie dostałem nawet PW z prośbą bym się dowiedział. A w SKPL koledzy mają telefony i języki więc sami mogą zadzwonić i się dowiedzieć.
Tym bardziej że po przybyciu na miejsce można śmiało wytypować wóz, ale nie do wyjęcia silnika (bo za to będą chcieli drogo), tylko do kupienia całego kasacyjnego wozu. Ilość części aluminiowych i stalowych które zezłomujecie powinno w dużym procencie lub całkowicie pokryć koszt zakupu wozu, wymontowania silnika i przewozu tegoż w inną część polski

A ja informuję że zostawiam tylko namiary i podaję mniej więcej sposób w jaki można sprawę załatwić- jednak nie mam zamiaru w tym temacie działać