grzegorz_sykut
|
 |
« Odpowiedz #60 : 06 Kwietnia 2009, 18:55:59 » |
0
|
Nie zagalopowaliście się w temacie? Wątek jest zima,zima .... a z tego co ja widzę to za oknem i w kalendarzu wiosna. Może otworzyć nowego posta a nie pisać ciurkiem w jednym 
|
|
|
|
Pozdrawiam
Grzegorz Sykut Stowarzyszenie Na Rzecz Rozwoju Nadwiślańskiej KW
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #61 : 07 Kwietnia 2009, 01:23:51 » |
0
|
Zima minęła, ale sezon jeszcze nie zaczęty... więc z jednej strony wątek czas zamrozić do przyszłej zimy, a z drugiej jest on jeszcze na czasie ze względu na ciągłość pewnych spraw...
Prawdopodobnie dokona się drobna ewolucja wątków sezonowych i poza sezonowych, aczkolwiek póki do 26 coraz bliżej, tym bardziej nie ma co się zimą w temacie przejmować :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : 12 Kwietnia 2009, 00:55:27 » |
0
|
Wiosennie, ale przedsezonowo zapraszam na kolejkę.
Planuję przyjechać ostatnim niedzilenym pociągiem i pozostać do wtorkowego popołudnia. Plan prac zakłada: - mycie rewidenta (lany poniedziałek :wink: - szampon już kupiony) - Lydka 215 - szykowanie do sezonu - Wagon 1Aw - szykowanie do sezonu - Wmc - ogólne ogarnięcie - co się jeszcze przytrafi
Kto chętny?
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #63 : 15 Kwietnia 2009, 09:13:33 » |
0
|
W tym tygodniu na podziękowania załapali się: - Adam - za baranki - Agnieszka - za tablice - Kasia - za półki, jedzonko, mycie i czesanie Rewidenta
Kolejny atak nastąpi już w piątek i potrwa do wtorku
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #64 : 21 Kwietnia 2009, 00:48:18 » |
0
|
Tam daram... znowu podziękowania...
Adam, Agnieszka, Andrzej, Edek, Kłambuch, 2 Michały, Struś... - Każdy coś robił i każdy coś zrobił, więc prace posuwają się do przodu.
Kolejne podejście do tematów wszelakich - od Piątku do Niedzieli, a może i dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
olgutek
Młotkowy

Długość toru:: 80 m
W terenie
RKW
|
 |
« Odpowiedz #65 : 22 Kwietnia 2009, 13:18:33 » |
0
|
Ja się wybieram w piątek , wyjeżdzam ok 10 (może być poślizg ale raczej późniejszy niz wczesniejszy) , Jakby ktoś był chętny to chętnie podwiozę 
|
|
|
|
„ Co mężczyzna przez rok obmyślił, kobieta w jednym dniu obali”.
Demostenes
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #66 : 22 Kwietnia 2009, 14:26:48 » |
0
|
Jak Bóg da, a Partia pozwoli, to ja też się zjawię w Rogowie w piątek, z dzieckiem starszym. Jak z miejscami do nocowania z piątku na sobotę?
|
|
|
|
|
|
|
kasia
Czytelnik
Długość toru:: 1 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #67 : 22 Kwietnia 2009, 20:51:22 » |
0
|
Ja się wybieram w sobotę. Przyjadę jakoś w godzinach popołudniowych. Zostaję do nedzieli wieczorem.
He, he
Ciu... ciuuuuuu....
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #68 : 22 Kwietnia 2009, 22:40:50 » |
0
|
Tym razem i Klan wpadnie, na krótko ale z naszym drezynowym dobytkiem, busem i kolega chudym  do zobaczneia w niedzielę.
|
|
|
|
|
|
|
konrad
|
 |
« Odpowiedz #69 : 22 Kwietnia 2009, 23:56:25 » |
0
|
jej, kobiety będą na kolejce, to może i ja wpadnę  na pewno będę w niedzielę, a może i w sobotę.... kto wie
|
|
|
|
Urok sapiącej ciuchci jest niepodważalny ale lokomotywa spalinowa to potęga. 
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : 23 Kwietnia 2009, 00:13:08 » |
0
|
jej, kobiety będą na kolejce, ... No więc chyba trzeba będzie zrobić ściepowy obiadek, bo widzę, że chętnych tyle, iż duży gar z szafy trzeba będzie wyciągnąć :grin:
|
|
|
|
|
|
|
|