Adam W
|
 |
« Odpowiedz #60 : 11 Lutego 2008, 16:04:26 » |
0
|
Panowie! Dla takich dyskusji powstał już wątek Rail Fiction. Jak widać to za mało i dyskusja rozwleka się na inne  A teraz na poważnie kilka konkretów z akcji - aktualności z Regnowa. S pozdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
NTP-13
Młotkowy

Długość toru:: 105 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #61 : 11 Lutego 2008, 20:12:14 » |
0
|
Cięcie krzaków, dokręcanie łubków, domniemana wymiana podrozjezdnicy i strategiczne rozmowy.... pozdrowienia dla ekipy... i pani z pizzeri:) pod elewatorem:)
|
|
|
|
|
|
|
Adam W
|
 |
« Odpowiedz #62 : 11 Lutego 2008, 22:46:13 » |
0
|
A ja mam pytanie "techniczne": Czy wszyscy forumowicze, którzy się zadeklarowali, przybyli na miejsce?  Wszyscy którzy zadeklarowali swoją pomoc stawili się na kolejce i pracowali :!: Tym większe uznanie dla Nich. Są jeszcze ludzie którym się chce i którzy uważają, że warto pracować wolontaryjnie na kolejkach, a nie tylko prowadzić puste dyskusje o przyszłości różnych wąskotorówek. Przy wycince pracowało 19 osób, co jak na współczesne wolontaryjne standarty jest całkiem niezłą liczbą  Kolejna akcja w ramach KRZAKOBRANIA 07/08 już wkrótce. Informacja pojawi się w dziale ROGÓW - Aktualności na stronie FPKW, oraz na tym forum. Mam nadzieję że wtedy uda się pobić rekord liczby wolontariuszy  S pozdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #63 : 12 Lutego 2008, 08:50:58 » |
0
|
Mam nadzieję że wtedy uda się pobić rekord liczby wolontariuszy Czego Wam z całego serca życzę  Mam też nadzieję, że niektóre osoby z "półświatka" przestaną uważać to forum i internet za "czczą dyskusję" 
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
MarcinCapec
Nowicjusz

Długość toru:: 33 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #64 : 11 Marca 2008, 13:57:11 » |
0
|
W ten weekend zrobiliśmy pogrom krzaczkom za drezynownią, a roślinki przy wjeździe przeszły pielęgnację.
|
|
|
|
Moje wypowiedzi są moimi prywatnymi poglądami i nie mogą być kojarzone z żadnymi organizacjami których jestem (bądź nie jestem) członkiem.
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #65 : 11 Marca 2008, 14:01:53 » |
0
|
Kiedy kolejne cięcia???
Może w Lany Poniedziałek?
|
|
|
|
|
|
|
MarcinCapec
Nowicjusz

Długość toru:: 33 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #66 : 11 Marca 2008, 14:55:27 » |
0
|
Kiedy kolejne cięcia???
Może w Lany Poniedziałek? W święta odpada. Ale za to moglbym sie w ten weekend pojawic.
|
|
|
|
Moje wypowiedzi są moimi prywatnymi poglądami i nie mogą być kojarzone z żadnymi organizacjami których jestem (bądź nie jestem) członkiem.
|
|
|
Marcin117
|
 |
« Odpowiedz #67 : 11 Marca 2008, 17:28:32 » |
0
|
Ten weekend brzmi dobrze, lany poniedziałek też nie najgorzej. Kto się przyłączy?
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #68 : 12 Marca 2008, 01:39:39 » |
0
|
W ten weekend przyjeżdzam na niedzielne popołudnie (zaraz po giełdzie modelarskiej) i zostaję do południa we wtorek...
Co zaś do lanego poniedziałku, to planujemy razem z Kasią pojawić się w niedzielny wieczór i pozostać tyle ile się da (czytaj ile Kasia będzie miała wolnego).
|
|
|
|
|
|
|
Adam W
|
 |
« Odpowiedz #69 : 31 Marca 2008, 19:33:01 » |
0
|
KRZAKOBRANIE - AKCJA RAWAJuż w najbliższą sobotę kolejny raz na rogowskim szlaku odbędzie się Krzakobranie. Tym razem zajmiemy się torowiskiem w obrębie Rawy. Gorąco zapraszamy i czekamy na zgłoszenia! Szczegóły na stronie FPKW . S posdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
brok
|
 |
« Odpowiedz #70 : 31 Marca 2008, 20:33:05 » |
0
|
To ja będę i jeżeli będzie możliwość zostania do niedzieli to chętnie przydłużę pobyt. Nie jestem "złotą rączką" ale może do jakiś prac się przydam, jak na przykład porządkowanie terenu, czy malowanie taboru.
|
|
|
|
Najpiękniejsze są takie podróże, Które pamięć na zawsze zachowa, Gdy dziewczyna jest piękna nad podziw, A kolejka wąskotorowa...
|
|
|
Marcin117
|
 |
« Odpowiedz #71 : 31 Marca 2008, 21:45:25 » |
0
|
Ja też będę, mogę przyjechać już w piątek pod wieczór ale zostanę tylko do soboty.
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #72 : 01 Kwietnia 2008, 01:18:36 » |
0
|
...możliwość zostania do niedzieli ... Ja będę Niedziela-wtorek. Tak więc jeżeli ktoś przekima sobota-niedziela to znowu mamy ciągłość w obsadzie :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Maik_99
Nowicjusz

Długość toru:: 23 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #73 : 03 Kwietnia 2008, 20:17:06 » |
0
|
Witam. Będę w R jutro czyli w piątek od ok 17. Zostaję do soboty wieczorem. Marcinie czy twój jutrzejszy przyjazd jest aktualny? Pozdrawiam Maciek Michalski
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #74 : 03 Kwietnia 2008, 20:35:55 » |
0
|
Niestety rozchorowałem się...
Będę więc w Rogowie tylko na niedzielę.
Kajetan napisz jak tam u Ciebie... Sobota wieczór-Niedziela?
|
|
|
|
|
|
|
Marcin117
|
 |
« Odpowiedz #75 : 03 Kwietnia 2008, 21:14:32 » |
0
|
Marcinie czy twój jutrzejszy przyjazd jest aktualny? Niestety nie, będę dopiero w sobotę rano. Przyjeżdżam pociągiem z warszawy zachodniej o 6.19 -> Rogów 8.06. Będę w pierwszym wagonie 2 klasy licząc od czoła pociągu, jakby ktoś się chciał dołączyć
|
|
|
|
|
|
|
Adam W
|
 |
« Odpowiedz #76 : 03 Kwietnia 2008, 22:37:40 » |
0
|
Będę sobota rano - niedziela wieczór. Tak więc nocleg jak najbardziej możliwy  S posdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #77 : 04 Kwietnia 2008, 12:44:14 » |
0
|
No to zapowiada sie nienajgorzej:
SOBOTA: - Brok - Marcin117 - Maik_99 - Adam W - Kajetan (pod wieczór) - Martin
NIEDZIELA: - Brok - Adam W - Kajetan - Phinek - (Tomasz11) - (Kasia G)
Kogo pominąłem?
|
|
|
|
|
|
|
brok
|
 |
« Odpowiedz #78 : 04 Kwietnia 2008, 14:34:43 » |
0
|
W sobotę ma być jeszcze Martin z Warszawy.[/hide]
|
|
|
|
Najpiękniejsze są takie podróże, Które pamięć na zawsze zachowa, Gdy dziewczyna jest piękna nad podziw, A kolejka wąskotorowa...
|
|
|
Adam W
|
 |
« Odpowiedz #79 : 07 Kwietnia 2008, 16:08:27 » |
0
|
Ekipa tak jak poprzednio zrealizowała cel.  Ponadto ci, którzy zostali do niedzieli porządkowali stację, lub pracowali przy taborze - info na stronie FPKW. Kolejna akcja już w sobotę. Zapraszamy! S posdravem Adam
|
|
|
|
|
|
|
|