Ja się wstępnie piszę na sobotę 09.02. Będę jechał samochodem z Wawy, tak więc mogę wziąść parę duszyczek ze sobą :-)
Ja jeszcze nie wiem kiedy dokładnie wpadnę, zależy jak zostaną ułożone terminy egzaminów w sesji, ale też postaram się przyjechać na co najmniej 2 dni.
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.
Ja chętnie się zjawię w sobotę, 9 lutego
Ja zobaczę, kiedy będę mógł- sesja na studiach-wstępnie mogę 9 II. Krzakobranie jest przez kilka kolejnych weekendów ??
:shock: Nie myślałem że macie aż tak doskonałe warunki, pasował by mi przyjazd do pracy do Rogowa w dniach 4,5,6,7,8 lutego. nawet chyba mógłbym aż pięć dni u was popracować, lecz się dostosuję do tego kiedy wy będziecie.
No proszę. Jednak można w tym kraju liczyć jeszcze na odzew mas ;P
Pozwolę sobie jeszcze wywołać kilka dusz

Kajetanie? Konradzie? mch? A co z wami? Liczymy na Was

Termin Krzakobrania 4 -10 lutego (poniedziałek-niedziela). Jeżeli komuś lepiej pasuje może przyjechać w niedzielę (3 lutego) wieczorem.
PROGRAM PRAC
1) Na pierwszy ogień pójdą zarośla w obrębie przystanku Regnów - km 41:
- przede wszystkim obetniemy sterczące z drzew gałęzie do wys ok. 2 m, zarastające peron ziemny przystanku. Gałęzie sterczą w bok z drzew "od tyłu" peronu, są na tyle duże że stanie na peronie jest nie możliwe, poza tym wchodzą w skrajnię taboru;
- następnie oczyścimy tor wjazdowy od strony Białej na zalesionym odcinku między przejazdami.
2) W przypadku ukończenia powyższego zadania w trakcie najbliższego KRZAKOBRANIA, pod sekator pójdą:
- zarośla Podskarbice - Regnów (km 38-41);
- zarośla w okolicach mostu na Rawce (km 32).
Czekamy na kolejnych chętnych!
S pozdravem Adam
P.S.
Tak jak wcześniej wspomniałem, dla chętnych na dłuższy pobyt baza socjalna zapewniona.