kalito
|
 |
« Odpowiedz #160 : 10 Kwietnia 2013, 18:57:27 » |
0
|
Jestem podobnego zdania. Dla mnie owa przepychanka ma wymiar li tylko historyczny i mi w gruncie rzeczy powiewa od bardzo dawna. 
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
kanalarz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #161 : 10 Kwietnia 2013, 20:52:52 » |
0
|
Panowie... kuchnia, kto gdzie robi dym? Przecież obie strony już napisały, że gruba krecha i już... no oczywiście jak reszta towarzystwa chce igrzysk i specjalnie podbija plusami warunkową krechę: ... pod warunkiem jednak, że druga strona ... zaś dołuje minusami krechę bezwarunkową: ... i poczyniłem ją bezwarunkowo... W takim razie doleję oliwy do ognia i wysunę żądanie: Moja gruba krecha będzie od dzisiaj udzielona kalicie wyłącznie wówczas jeśli słońce będzie wschodzić na wschodzie - tam przecież musi być jakaś cywilizacja 
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #162 : 10 Kwietnia 2013, 21:17:47 » |
0
|
Finek nie rób sobie jaj 
|
|
|
|
|
|
|
kanalarz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #163 : 10 Kwietnia 2013, 21:27:34 » |
0
|
Zawsze jest dobrze zadbać o odrobinę homoru. Wszak na wesoło łatwiej  No chyba, że wszystko mamy brać na poważnie...
|
|
|
|
|
|
|
Harry Potter
|
 |
« Odpowiedz #164 : 10 Kwietnia 2013, 21:32:54 » |
0
|
Panowie, bez pół litra (przynajmniej ) się nie obejdzie... Polecam i pozdrawiam;D
|
|
|
|
Jak się nie ma co się lubi, To się lubi co się ma...ja mam Elf' y, Impulsy i inne "perełki"
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #165 : 10 Kwietnia 2013, 21:46:15 » |
0
|
No niestety póki co nie ma jak flaszki zrobić ze względu na odległość, ale przy dobrych wiatrach w jakiejś perspektywie czasowej można się na flakon umówić - ja w okolicach Łodzi bywam rzadko, może Finek częściej w Krakowie? 
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #166 : 10 Kwietnia 2013, 21:48:40 » |
+2
|
Ciii...! Zobaczmy post którego będzie ostatni... Wszak ostatni ma ostatnie słowo. A już Leszek Miller mawiał że nie tego się poznaje kto zaczyna, ale ten jest mężczyzną który kończy. Czy jakoś tak. Osobiście stawiam że ostatni głos zabierze k 
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #167 : 10 Kwietnia 2013, 22:00:59 » |
0
|
Póki co to Ty ostatni zabrałeś głos 
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #168 : 10 Kwietnia 2013, 22:06:07 » |
0
|
Panowie, bez pół litra (przynajmniej ) się nie obejdzie... Polecam i pozdrawiam;D
Bracia i Siostry (nieliczne) w Wierze w Wąski Tor. Wypijmy zatem za owocny powrót zacnego Kolegi na to zacne Forum :-) Na Zdrowie!
|
|
|
|
|
|
|
Brood.K
|
 |
« Odpowiedz #169 : 11 Kwietnia 2013, 15:54:20 » |
0
|
O widzisz. Skoro póki niedasie w realu, to może chociaż wirtualnie ? 
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #170 : 11 Kwietnia 2013, 18:05:20 » |
0
|
Że niby takie polanie po LANie?
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
|
|
|
Romas
|
 |
« Odpowiedz #171 : 11 Kwietnia 2013, 18:51:37 » |
0
|
zacnego Kolegi na to zacne Forum :-)
Na forum "sezon na ogórki" w pełni, więc i ja coś od siebie dodam. Czy szanowni Koledzy i Koleżanki nie uważają że słowo "zacne", "zacny", "zacnego", "zacnemu" się na tym zac.... , przepraszam na tym fajnym forum, nieco "przejadło" ? Proponuję w zamian używanie następujących słowów: fajne, fajoskie, zajebaszcze, gitesowe, szanowne. Ma ktoś inne propozycje ? To tak na rozluźnienie atmosfery, po nieco niespodziewanym powrocie kolegi Jacka.
|
|
|
|
|
|
|
kanalarz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #172 : 11 Kwietnia 2013, 21:14:44 » |
0
|
Zacnie prawisz zacny kolego 
|
|
|
|
|
|
|
olomar
Młotkowy

Długość toru:: 128 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #173 : 11 Kwietnia 2013, 21:17:28 » |
0
|
zacnego Kolegi na to zacne Forum :-)
Czy szanowni Koledzy i Koleżanki nie uważają że słowo "zacne", "zacny", "zacnego", "zacnemu" się na tym zac.... , przepraszam na tym fajnym forum, nieco "przejadło" ? Proponuję w zamian używanie następujących słowów: fajne, fajoskie, zajebaszcze, gitesowe, szanowne. Może jeszcze być wyjechane  w orginale troche inaczej 
|
|
|
|
Gdyby to ode mnie zależało, to w Polsce parowozy nie stałyby po krzakach, tylko sobie jeździły po torach 
|
|
|
Harry Potter
|
 |
« Odpowiedz #174 : 11 Kwietnia 2013, 22:28:25 » |
0
|
dobrze mówi,dać mu 0,5/0,7l  wedle gustu 
|
|
|
|
Jak się nie ma co się lubi, To się lubi co się ma...ja mam Elf' y, Impulsy i inne "perełki"
|
|
|
Bogdan_KRK
|
 |
« Odpowiedz #175 : 11 Kwietnia 2013, 22:48:27 » |
0
|
Witam! Proponuję spotkanie na jakimś neutralnym gruncie. Może w Jędrzejowie 1-go maja? Kolejka zacznie sezon,koledzy się pogodzą , wypiją po kielichu,postawią jeszcze skrzynkę "i bedzie lux"  Pozdrawiam Bogdan
|
|
|
|
"Mędrzec ciągle się uczy, głupiec już wie wszystko"
|
|
|
Paweł Niemczuk
|
 |
« Odpowiedz #176 : 11 Kwietnia 2013, 23:40:26 » |
0
|
Ma ktoś inne propozycje ?
Ja mam, ja mam!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . ZACNE!
|
|
|
|
|
|
|
EP07drago
Czytelnik
Długość toru:: 2 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #177 : 08 Czerwca 2013, 22:16:56 » |
+4
|
Czas na pierwszego posta, i niech to będzie powitanie  Tak więc witam Wszystkich userów, nazywam się Łukasz Welter. Na forum natrafiłem gdzieś między stronami, i cieszy mnie bo poczytałem troche postów i znalazłem na prawdę wiele ciekawych i przydatnych informacji jak i materiałów. Co porabiam ? W jakiej dziedzinie kolei czuje się najlepiej ? Ogólnie to jestem studentem na wydziale Logistyki w Legnicy, tu też mieszkam. Co łączy mnie z koleją ? Wpierw rodzinne kolejowe korzenie, z dziadka pradziadka, wujka, i w ogóle długo by pisać. Pracuję w PKP Cargo Dolnośląski zakład spółki na stanowisku Odprawiacza Pociągów inaczej Referent Handlowo Towarowy. Hobby to fotografia, przede wszystkim kolejowa. Kto przegląda galerie kolejowe w sieci może mnie kojarzyć z niku EP07drago bądź tez Łukasz Welter. Korzystając z okazji zapraszam również na Naszą galerie http://ok-kolej.pl/ a i kilka moich zdjęc mozna przeglądnąc pod tym nikiem https://plus.google.com/u/0/photos/112783587065208716198/albums
|
|
|
|
|
|
|
Brood.K
|
 |
« Odpowiedz #178 : 09 Czerwca 2013, 10:41:18 » |
0
|
Powitać kolegę z.. niech sprawdzę... CTEPS2 ?  A dlaczego wszyscy powyżej dostali zacnie po -2 punkty? Jak sezon ogórkowy to ogórkowy..
|
|
|
|
|
|
|
EP07drago
Czytelnik
Długość toru:: 2 m
W terenie
|