Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : 28 Maja 2009, 15:57:34 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
konrad
|
 |
« Odpowiedz #21 : 28 Maja 2009, 17:29:59 » |
0
|
O właśnie tego szukałem  Dla niezorientowanych, nie zniechęcajcie się początkiem, środkowa część tego reportażu poświęcona jest kolejce Rogowskiej 
|
|
|
|
Urok sapiącej ciuchci jest niepodważalny ale lokomotywa spalinowa to potęga. 
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #22 : 28 Maja 2009, 19:28:00 » |
0
|
Bardzo dobrze wyszliście w tym reportażu  Teraz mogliby go w jakiejś bardziej ogólnopolskiej stacji pokazać 
|
|
|
|
|
|
|
|
Forest
Nowicjusz

Długość toru:: 31 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #24 : 11 Czerwca 2009, 13:37:29 » |
0
|
Ja jestem za utworzeniem galerii na stronie. Możnaby tam wrzucać zdjęcia. Oczywiście mam na mysli zdjęcia a nie fotki zapychające serwer a nie wnoszące zbyt dużo. Adam nie ma czasu wrzucić mojej relacji z dni Rawy a dzięki takiej galeri zdjęcia już dawno mogłby wisieć, a kilka jest. Pzdr.
|
|
|
|
Rzadko jeżdżą, często trafiają.
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : 11 Czerwca 2009, 13:54:49 » |
0
|
a
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Stycznia 2011, 14:58:08 wysłane przez Phinek »
|
|
|
|
|
Forest
Nowicjusz

Długość toru:: 31 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #26 : 11 Czerwca 2009, 14:10:17 » |
0
|
Taka właśnie jest idea... super  Tylko prosiłbym o szerokość około 800px. Z drugiej zaś strony uważam, że warto odnotować fakt, że zwykli turyści robia fajne fotki i zamieszczają je na Picasie - stąd stosowna linkownia. Słusznie 
|
|
|
|
Rzadko jeżdżą, często trafiają.
|
|
|
|
px48
|
 |
« Odpowiedz #28 : 12 Listopada 2009, 22:31:38 » |
0
|
No Wam tylko pozazdrościć...
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : 12 Listopada 2009, 22:36:54 » |
0
|
Chyba bólu pleców :wink:
Lokomotywki nie są nasze, zaś Rogów jest po prostu bezpieczniejszym miejscem ich składowania...
|
|
|
|
|
|
|
Romas
|
 |
« Odpowiedz #30 : 09 Grudnia 2009, 20:04:55 » |
0
|
A dlaczego na nowej stronie nie ma nic o PX-ach??  Trochę czasu minęło więc ponowię pytanie Grzegorza. Co z Px-ami na stronie? Choć może właściwsze było by pytanie, co z parowozami które macie na "podwórku"? W końcu przez wiele lat trakcja parowa dominowała na kolejce i warto by o tym powiedzieć. Swoich podstron doczekały się wszystkie lokomotywy spalinowe a nawet same ich ostojnice (patrz PKS-M1), a o "czajnikach" niewiele.
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : 09 Grudnia 2009, 20:16:22 » |
0
|
O PKS powstała praca przejściowa, artykuł został napisany (jeszcze nie publikowany) więc było z czego pisać... O Px też został poczyniony artykuł (czeka w kolejce na publikację) więc i na stronie niebawem się coś ciekawego pojawi.
Jak na razie próbujemy ogarnąć przec remontowe (początek sezonu remontowego) oraz pogodzić to co w Hali z tym co jeszcze można zrobić na zewnątrz (póki nie ma mrozów)... przyjda święta, długie zimowe wieczory... to i o Pxsach będzie i o HFkach (wszak one rozpoczynały historię Rogowa).
|
|
|
|
|
|
|
Romas
|
 |
« Odpowiedz #32 : 09 Grudnia 2009, 20:35:31 » |
0
|
... to i o Pxsach będzie i o HFkach (wszak one rozpoczynały historię Rogowa). Może też nieco więcej o Starachowickim Orensteinie, no i o Riesie która ,co prawda z kolejką Rogowską ma niewiele wspólnego, no ale jednak jest u Was.
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : 27 Stycznia 2010, 16:06:02 » |
0
|
Tak wiem.. o Pxsach i HFkach jeszcze nic nowego się nie ukazało.. ale trochę przebudowaliśmy stronę tu i tam. M. in. w związku z prośbami o dane konta Fundacji na stronie kolejki te właśnie zostały uplasowane w dziale WsparcieChciałem w tym miejscu podziękować tym co się zadeklarowali z pomocą jak również podziękować wszystkim, którzy swoją konstruktywną krytyką (zwłaszcza na PW) odnośnie naszej strony wpływają na jej coraz lepsza jakość.
|
|
|
|
|
|
|
|