Świat kolejek wąskotorowych SMF
03 Grudnia 2024, 19:41:41 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Drezyną przez siódemkę (???)  (Przeczytany 10790 razy)
Wojtek Sz.
Nowicjusz
*
Długość toru:: 23 m

W terenie W terenie

« : 10 Listopada 2005, 19:49:29 »
0

Witam serdecznie!

Oto fragment dzisiejszego "Głosu Mławy"

Kolesie mieli niezłą zabawę... i jeszcze lepsze starcie z policją.

Pozdrawiam
andy
Dyrektor
Długość toru:: 831 m

W terenie W terenie

CiuchciaJKD
« Odpowiedz #1 : 10 Listopada 2005, 20:36:21 »
0

Cytat: "Wojtek Sz."
Witam serdecznie!

Oto fragment dzisiejszego "Głosu Mławy" - http://myalegro.w.interia.pl/drezyna_przez_siodemke.JPG

Zaraz mi tu się przyznawać którzy to! :wink: Kolesie mieli niezłą zabawę... i jeszcze lepsze starcie z policją.

Pozdrawiam

Ciekawe dlaczego nic nie piszą o nastolatkach nielegalnie jeżdżących blachosmrodami... Ale rowerzystę, a i jak widać drezynę zatrzymać łatwiej...
emibe
Administrator
Długość toru:: 1053 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #2 : 10 Listopada 2005, 23:10:36 »
0

Przykład nierzetelnego dziennikarstwa.
Chwytliwy tytuł, a treść tego nie potwierdza.
grzegorz_sykut
Global Moderator
Długość toru:: 846 m

W terenie W terenie

waskotorowka
« Odpowiedz #3 : 11 Listopada 2005, 01:27:22 »
0

Opis zajscia mozna przeczytac w tekscie artykułu który jednak powala na kolana swoim stylem i podejsciem "dziennikarza". Chce zaznaczyc ze nie wiem kogo na mysli pan dziennikarz mial na mysli pisząć "stróż" oraz co to jest "zajezdnia wąskotorówki", albo "jezdzic drezyna po placu". Rece opadaja ....Znam sprawe lepiej niz autor artykułu, gdyz bralem w niej bezposredni udzial

Pozdrawiam

Grzegorz Sykut
Stowarzyszenie
Na Rzecz Rozwoju
Nadwiślańskiej KW
AXEL
Minister
Długość toru:: 2016 m

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #4 : 11 Listopada 2005, 13:33:59 »
0

Czym oni (a może i Ty  ) jechali ? Machajką czy czymś z silnikiem?
fidzio
Gość
« Odpowiedz #5 : 11 Listopada 2005, 15:26:49 »
0

Cytat: "grzegorz_sykut"
Chce zaznaczyc ze nie wiem kogo na mysli pan dziennikarz mial na mysli pisząć "stróż" oraz co to jest "zajezdnia wąskotorówki", albo "jezdzic drezyna po placu". Rece opadaja ....Znam sprawe lepiej niz autor artykułu, gdyz bralem w niej bezposredni udzial

Grzesiek ta zniewaga krwi wymaga zdegradowali Cie z naczelnika do stroza  :twisted:
grzegorz_sykut
Global Moderator
Długość toru:: 846 m

W terenie W terenie

waskotorowka
« Odpowiedz #6 : 11 Listopada 2005, 15:52:01 »
0

Dziennikarz jak to zwykle bywa dopowiedzial sobie to czego sam nie byl w stanie zrozumiec.
Osobiscie kiwajka nie jechalem z tymi ludzmi - jak mowie bylo to uprowadzenie bez mojej zgody (bez zgody nikogo z pracownikow kolejki)
Mlodych zlapano za szosa nr 7 a z racji ze nie zgodzilem sie zeby wracali drezyna, przyprowadzilismy ja we trzech na stacje (jakies 3,5 km).

Pozdrawiam

Grzegorz Sykut
Stowarzyszenie
Na Rzecz Rozwoju
Nadwiślańskiej KW
Jarek Franczyk
Zawiadowca
Długość toru:: 408 m

W terenie W terenie

prawdziwa kolej odjechała z ostatnim parowozem...

« Odpowiedz #7 : 18 Listopada 2005, 07:08:26 »
0

Cytat: "Wojtek Sz."
Witam serdecznie!

Oto fragment dzisiejszego "Głosu Mławy" - http://myalegro.w.interia.pl/drezyna_przez_siodemke_m.JPG

Zaraz mi tu się przyznawać którzy to! :wink: Kolesie mieli niezłą zabawę... i jeszcze lepsze starcie z policją.

Pozdrawiam

che, che.... po prostu chłopaki dostali przypływu testosteronu i zamiast na siłownię na drezynce "pompowali"  Chichot No a że to jedzie, to tak jakoś się zapędzili. I co tu się doszukiwać, che che...

Mimo wszystko rozbawiłem się. Dzięki za info autorowi ;-)

Cytat: "grzegorz_sykut"
Dziennikarz jak to zwykle bywa dopowiedzial sobie to czego sam nie byl w stanie zrozumiec.
(...)

Zgadzam się Grzesiek z Tobą i rozumiem Cię. Ten dziennikarz napisał 'stróż', a niektórzy (co widać i tutaj) od razu rzucają cień podejrzenia na Ciebie z niejasnych przyczyn (w końcu stróż to stróż a nie Naczelnik, NO NIE?). Też bym się na Twoim miejscu wkurzył za te podejrzenia bez "zastanowienia".
No ale dziennikarze już tak mają... jak wywęszą "sensację" to piszą tylko po to /przeważnie/ aby był - jak to się teraz mówi - "NEWS" (njus ;-) ), a to, że mogą komuś nabruździć to już ich nie bardzo interesuje...

Prawdziwa kolej odjechała z ostatnim parowozem...
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!