Sadek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : 25 Grudnia 2010, 02:13:34 » |
0
|
Wesołych i zdrowych świąt wszytskim
|
|
|
|
|
|
|
Brood.K
|
 |
« Odpowiedz #21 : 25 Grudnia 2010, 09:44:36 » |
0
|
Oo, temat tak zachomikowany, że dopiero teraz znalazłem... Cóż, przede wszystkim wypadałoby sobie życzyć, żeby to co dotychczas zachowane i uratowane nadal działało, żebyście/żebyśmy mieli zarówno czym, jak i po czym jeździć... Bo inaczej pozostaną tylko wirtualia. A jeśli o wirtualnych kolejkach mowa, to ekipa z mojego komputera też się do życzeń dołącza. Nawet pocztówkę przysłali: A pod choinką,wiadomo - przede wszystkim części i podzespoły.. __________________ www.bkd.trainsim.pl
|
|
« Ostatnia zmiana: 25 Grudnia 2010, 09:59:00 wysłane przez Brood.K »
|
|
|
|
|
tompalec
|
 |
« Odpowiedz #22 : 25 Grudnia 2010, 21:07:16 » |
0
|
Wesołych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko wąskotorowych 
|
|
|
|
|
|
|
lxd2bartek
Nowicjusz

Długość toru:: 17 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #23 : 25 Grudnia 2010, 22:54:49 » |
0
|
W ten wigilijny dzień zaśnieżony, kiedy w kościele uderzają dzwony, przyjmijcie życzenia pełne radości, a w Nowym Roku szczęścia i pomyślności.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
agneskate
|
 |
« Odpowiedz #24 : 20 Kwietnia 2011, 17:27:49 » |
+1
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Aga
|
|
|
Bogdan_KRK
|
 |
« Odpowiedz #25 : 20 Kwietnia 2011, 17:43:21 » |
0
|
Dzięki za życzenia i odwrotnie! Tylko co miałaś na myśli Agnieszko,umieszczając TEGO zająca na torach? Podobieństwo żadne, ale kolega na Lxd2 dziwnie znajomy.. Tylko twarz nie ta  Pozdrawiam! Bogdan. Poprawiam! Po dokładnych oględzinach, to nie jest zając. Toż to nasz Dinozaur vel Kucyk! Rozpoznałem po gadżecie w ręku. Prawie jak ja....
|
|
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2011, 17:49:25 wysłane przez Bogdan_KRK »
|
|
"Mędrzec ciągle się uczy, głupiec już wie wszystko"
|
|
|
Arcy-KS
Czytelnik
Długość toru:: 9 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #26 : 22 Kwietnia 2011, 10:03:02 » |
0
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!
. . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´
Życzy Wszystkim Miłośnikom KOLEJEK WĄSKOTOROWYCH Arcy
|
|
|
|
|
|
|
Tp4
Nowicjusz

Długość toru:: 34 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #27 : 23 Kwietnia 2011, 14:20:38 » |
0
|
|
|
|
|
SPM Maltanka
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #28 : 23 Kwietnia 2011, 14:50:30 » |
-1
|
Dzięki za życzenia i ode mnie również najlepsze życzenia wielkanocne, smacznego jajka i mokrego dyngusa 
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
Jacekglm
|
 |
« Odpowiedz #29 : 23 Kwietnia 2011, 21:40:14 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
isiek200
Nowicjusz

Długość toru:: 33 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #30 : 24 Kwietnia 2011, 17:03:54 » |
0
|
Również składam wszystkim zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkiejnocy oraz mokrego dyngusa 
|
|
|
|
isiek
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #31 : 25 Listopada 2011, 10:08:20 » |
+2
|
Z okazji Święta Kolejarza wszystkim świętym (i tym świętszym od Papierza*), jak również i tym zwykłym kolejarzom życzę: Zawsze mocnej głowy i wiecznie zdrowej wątroby! *) tego z Krośniewic ma się rozumieć.
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
|
|
|
Brood.K
|
 |
« Odpowiedz #32 : 25 Listopada 2011, 10:13:22 » |
0
|
Oba mam  A ja ze strony w realu normalnotorowej i w symulatorze wąskiej, generalnie i jak zwykle: żeby było co, czym i po czym wozić.PS:...i wracam do edytora MSTS 
|
|
« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2011, 15:07:14 wysłane przez Brood.K »
|
|
|
|
|
brok
|
 |
« Odpowiedz #33 : 25 Listopada 2011, 13:16:54 » |
0
|
Z okazji Święta Kolejarza wszystkim świętym (i tym świętszym od Papierza*), jak również i tym zwykłym kolejarzom życzę: Zawsze mocnej głowy i wiecznie zdrowej wątroby! *) tego z Krośniewic ma się rozumieć.Kolejarzem nie jestem, ale chętnie wieczorem golnę bimberku  Zdrowie kolejarzy!
|
|
|
|
Najpiękniejsze są takie podróże, Które pamięć na zawsze zachowa, Gdy dziewczyna jest piękna nad podziw, A kolejka wąskotorowa...
|
|
|
OczeQ
SGKW

Długość toru:: 524 m
W terenie
Wariat torowy
|
 |
« Odpowiedz #34 : 25 Listopada 2011, 22:00:38 » |
0
|
Kuc, przyjąłem, zrozumiałem, wykonuję Sto lat kolejarskiej braci prosto z biurowca Bytom Karb wąsk.
|
|
|
|
Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? 
|
|
|
tadek14nfs
Młotkowy

Długość toru:: 54 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #35 : 28 Listopada 2011, 19:16:17 » |
0
|
Czy wam się święta popie....... (pomyliły). Czemu ja tu widzę życzenia na Wielkanoc ?
A tak a propos: Zdrowia szczęścia pomyślności i zawsze długich wąskich torów.
|
|
|
|
|
|
|
Brood.K
|
 |
« Odpowiedz #36 : 29 Listopada 2011, 13:20:32 » |
+6
|
Bo temat jest taki "ogólnoświąteczny" - tu się cieszymy. Narzekamy wszędzie indziej 
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #37 : 24 Grudnia 2020, 16:36:02 » |
+7
|
W ten najpiękniejszy wieczór wszystkim życzę zdrowia (tego fizycznego i tego psychicznego) oraz spokoju. Bo w tych dziwnych czasach te dwie rzeczy są najpotrzebniejsze, by mieć siłę w wytrwałości. I nie dać się zwariować.
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
|
|
|
Juras XR4Ti
Młotkowy

Długość toru:: 103 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #38 : 25 Grudnia 2020, 02:47:13 » |
0
|
Ode mnie też zdrowia i spokoju w tych popier... czasach.
|
|
|
|
|
|
|
Jsz
|
 |
« Odpowiedz #39 : 25 Grudnia 2020, 18:10:41 » |
+2
|
A jeszcze życzę wszystkim operatorom na wąskich torach w naszym pięknym kraju: uczciwych i sumiennych pracowników oraz pracowitych i schludnych wolontariuszy, o których to w naszych czasach bardzo trudno. Bo niestety większość pracowników w obecnych czasach to przeważnie nieroby i krętacze a wolontariusze to przeważnie chlewiarze i jednostki nie potrafiące zrobić nic po za zrobieniem syfu, pogubieniem wartościowych narzędzi i wrzuceniem samojebki na fejsa. Na szczęście na naszej kolei pracuje dwóch wybitnie pracowitych i schludnych wolontariuszy czyli Marcin K. i Maurycy K.,także panowie Szacun.
|
|
|
|
Jakub Szadkowski
|
|
|
|