Świat kolejek wąskotorowych SMF
03 Października 2024, 22:55:02 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Serwer FTP już działa! Szczegóły na forum.
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kubki, smycze, widokówki Kolej Wąskotorowa Rogów-Rawa-Biała  (Przeczytany 13836 razy)
KLAN PALUCHOWSKICH
Minister
Długość toru:: 1332 m

W terenie W terenie

« : 21 Października 2010, 23:55:36 »
+1

Skromna oferta:

1. Kubek Kolej Wąskotorowa Rogów-Rawa-Biała dwa warianty koloru nadruku, czarny lub brązowy, CENA 15PLN

2. Smycz kolejrogowska.pl biała taśma 10mm, nadruk koloru brązowego, zakończona karabińczykiem, CENA 4PLN

3. Smycz OGÓRKIEM DO ROGOWA PAŹDZIERNIK 2009 taśma 10mm,  zakończona karabińczykiem, CENA 2PLN

4. Model kartonowy Lyd1-211, wyd GPM skala HOe (1:87) oraz 0e (1:45) (dwa modele w jednym zeszycie) CENA 8PLN

5. Widokówka "Parowóz HF z pociągiem osobowym" CENA 2PLN

6. Widokówka "Parowóz Px48 z pracownikami kolejki" CENA 2PLN

7. Widokówka "Lxd2-265 z pociągiem osobowym" CENA 2PLN

8. Widokówka "Px48-1783, parowóz O&E, Lxd2-265" CENA 2PLN

9. Widokówka "Lxd2-309" CENA 2PLN

Zamówienia można składać:
-na forum wiadomość PW
-e-mail b.paluchowski@kolejrogowska.pl
-GG 10082808

Odbiór osobisty w Warszawie (teren PW lub okolice TESCO ul Górczewska) lub wysyłka Pocztą Polską listem poleconym (ekonomiczny/priorytetowy) na koszt kupującego.

ZAPRASZAM
« Ostatnia zmiana: 22 Października 2010, 11:40:53 wysłane przez KLAN PALUCHOWSKICH » Zapisane

kabzik
Młotkowy
**
Długość toru:: 90 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #1 : 08 Sierpnia 2013, 16:09:21 »
0

Kubek dobrej jakości. Pomimo wytrawiania w herbacie, pepsi, coli i mleku, żadnych osadów nie widać ( narazie ). Chwilowo kubek reprezentatywny na moim biurku.
Co do widokówek : ładne, papier dobrej jakości. Szkoda tylko, że na stacji nie ma miejsca, chociaż małej skrzynki, by wrzucić i wysłać list z Rogowa
Michał Z
Mechanik
Długość toru:: 296 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #2 : 08 Sierpnia 2013, 22:51:37 »
+1

Co do widokówek : ładne, papier dobrej jakości. Szkoda tylko, że na stacji nie ma miejsca, chociaż małej skrzynki, by wrzucić i wysłać list z Rogowa

ależ jest taka mała skrzynka w naszym małym wagonie pocztowym kursującym w składzie poc. do Jeżowa
http://kolejrogowska.pl/?page_id=654
wrzutnie są z obu jego stron
a każda pocztówka wysyłana w ten sposób jest dodatkowo ocechowywana stosownym datownikiem
tompalec
Mechanik
Długość toru:: 211 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #3 : 09 Sierpnia 2013, 16:29:15 »
0

Kubek dobrej jakości. Pomimo wytrawiania w herbacie, pepsi, coli i mleku, żadnych osadów nie widać ( narazie ). Chwilowo kubek reprezentatywny na moim biurku.

Ja mam kubek od ponad 3 lat i codzienna herbatka (albo i kilka) nie sprawiła żeby cosik się z nim złego działa. 
Polecam w 100%.
Teraz pytanko czy w Rogowie są już naklejki na tablice rejestracyjne: I love wąskie... tory?  Z politowaniem
Zmieniłem samochód i naklejek mi tylko do szczęścia brak. Chichot

Michał Z
Mechanik
Długość toru:: 296 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #4 : 10 Sierpnia 2013, 08:52:39 »
0

Teraz pytanko czy w Rogowie są już naklejki na tablice rejestracyjne: I love wąskie... tory?  Z politowaniem
Zmieniłem samochód i naklejek mi tylko do szczęścia brak. Chichot
naklejki jak najbardziej są
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa
względem lat ubiegłych przybyły nam jeszcze różne magnesy na lodówkę
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!