Kucyk
|
 |
« : 16 Lipca 2013, 19:57:59 » |
+2
|
...czy będzie się z kim napić kropelki el bimbero przywiezionego przeze mnie z grójeckiej ziemi?
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
|
|
|
andy
|
 |
« Odpowiedz #1 : 16 Lipca 2013, 20:19:01 » |
0
|
Zależy do której będziesz. Mogę zajrzeć o 17 lub 18.
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan_KRK
|
 |
« Odpowiedz #2 : 16 Lipca 2013, 20:55:04 » |
0
|
Witam! Januszu,i Andrzeju! Wtorek jest dzisiaj! czy Wam się pop3,14? Pozdrawiam. Bogdan.
|
|
|
|
"Mędrzec ciągle się uczy, głupiec już wie wszystko"
|
|
|
Dariusz
|
 |
« Odpowiedz #3 : 16 Lipca 2013, 20:59:44 » |
0
|
...czy będzie się z kim napić kropelki el bimbero przywiezionego przeze mnie z grójeckiej ziemi?
Akurat z tym nie będzie najmniejszego problemu 
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan_KRK
|
 |
« Odpowiedz #4 : 16 Lipca 2013, 21:06:32 » |
0
|
Akurat Ciebie Dariuszu się nie spodziewałem 
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #5 : 16 Lipca 2013, 21:07:13 » |
0
|
Bogdan ma dziś widać dzień wynoszący nad poziomy około 1/3 obwodu okręgu, stąd precyzuję: będę w Jędrzejowie za tydzień, i dodam, że jakoś w godzinach południowych.
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
|
|
|
Bogdan_KRK
|
 |
« Odpowiedz #6 : 16 Lipca 2013, 21:19:37 » |
0
|
No to całe szczęćcie. Widzimy się w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.Bogddan.
|
|
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Odpowiedz #7 : 16 Lipca 2013, 22:24:05 » |
0
|
jakoś w godzinach południowych.
Z grubsza jedziesz przez Kielce... 
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek_SZN
|
 |
« Odpowiedz #8 : 21 Lipca 2013, 22:56:26 » |
0
|
Zanim zasiądziecie do tej kropelki to zerknijcie proszę ( jeśli będzie możliwość ) na 2 riksze torowe co niedawno wróciły po liftingu u producenta. Zmieniono siodełka, napinacze łańcuchów a fronty mają teraz reklamy obiektów turystycznych Ponidzia ( Muzeum Przypkowskich w Jędrzejowie i Ogród Na Rozstajach w Młodzawach ). Ciekaw jestem Waszych opinii. Żadnych wyścigów drezyn nie urządzajcie bo te akurat egzemplarze nadają się tylko do jazdy spacerowej .
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #9 : 22 Lipca 2013, 22:10:14 » |
0
|
No to szykujcie cebulę i słoninę wędzoną - do jutra!... 
|
|
|
|
|
|
|
BarteG
Młotkowy

Długość toru:: 63 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #10 : 22 Lipca 2013, 23:42:54 » |
0
|
Dwa miechy mnie nie było zarówno na forum jak i w Jędrzejowie i dziwnym zbiegiem okoliczności akurat jutro będę tam jechał  .
|
|
|
|
|
|
|
BarteG
Młotkowy

Długość toru:: 63 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #11 : 23 Lipca 2013, 13:36:40 » |
0
|
Dzisiaj w Jędrzejowie było jedno wielkie zamieszanie związane z przyjazdem telewizji. Drezyny, Px i Lidka stały wyciągnięte na zewnątrz. Gdy wchodziłem na teren po 10 widziałem wyjeżdżającą osobówkę na numerach WPI XXXX, więc domyślam się, że to byłeś Ty Kucu  .
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #12 : 23 Lipca 2013, 20:40:47 » |
+2
|
Było jak się spodziewałem - oczywiście nie spotkałem żadnego deklarowanego przedstawiciela tego oto zacnego forum, co nie zmienia faktu iż myślę, że spożyte z zacnym gronem pracowników kolei jabłko w płynie pozytywnie wpłynie na współpracę między Piasecznem i Jędrzejowem.
Było super! Dzięki uprzejmości Towarzysza Edwarda i Pana Antoniego zwiedziliśmy obiekty stacyjne, muzeum Przypkowskich, poturlaliśmy się drezynką do Umianowic, zakąsiliśmy z kociołka, wydarliśmy zębatkę i wspaniale spędziliśmy dzień. Szczególnie zaś serdecznie pragnę podziękować panom z obsługi drezynki - szkoda że nie było więcej czasu na wypicie... yyy... znaczy wypisanie wykazu pracy.
P.S. Nie umiem zamieszczać zdjęć, ale to kwestia czasu jak się pojawią wraz z relacją.
|
|
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Odpowiedz #13 : 23 Lipca 2013, 22:11:48 » |
0
|
Byłbym dopiero o 18, pewnie nawet zostało nic do czytania... Ale mieliście szansę na nieplanowy postój w Kielcach Wschodnich... I przesyłka konduktorska by sie znalazła 
|
|
« Ostatnia zmiana: 23 Lipca 2013, 22:16:18 wysłane przez andy »
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #14 : 23 Lipca 2013, 22:15:05 » |
+1
|
Zobacz czy jednak jakaś mała instrukcja nie została na dnie do przejrzenia 
|
|
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Odpowiedz #15 : 23 Lipca 2013, 22:22:10 » |
0
|
Do mojego przyjazdu zostanie objęta klauzulą tajności 
|
|