Niedzielny późny wieczór, śniegiem zasypało, ostatni raz „wchodzę w zabawę” bo za chwilę wszyscy wylecimy z forum za brak merytorycznych wypowiedzi , używanie słów powszechnie uznawanych za obraźliwe, szykanowanie mniejszości , nabijanie postów etc. i tłumaczenia, że tu jest Hyde Park nam nie pomogą

:
Ale „Mikol” ostatni raz „jedzie”:
Jestem „Mikol" z mocnej „Gimbazy”, więc słuchaj mnie mechaniku bo nie zamierzam powtarzać dwa razy,
„E-en pięćdziesiąt siedem” z mamą jeżdżę od urodzenia, wiec chyba mam tu jeszcze coś do powiedzenia,
Dziwię się, że masz uprawnienia na „eETeZet” i parowóz, dla mnie mógłbyś prowadzić jedynie paradny tęczo-wóz,
I nie na paradzie wolsztyńskiej skąd mam chyba milion zdjęć, tylko na gejowskiej, a widzę, że na taką masz chęć!
A ja jutro setny raz jadę na „kółeczko”, w trasie zieloną herbatą upiję się „z deczko”!
Później nałowię się „eRp-e jeden”, bo nagrywanie tych dźwięków to jest dla mnie eden!
Na koniec wygłoszę do wszystkich orędzie: „Mikol” był, „Mikol” jest i „Mikol” (łacina: curva) będzie!
A ja mam (UWAGA Filmik z linku powszechnie uznawany za wulgarny, oglądasz na własną odpowiedzialność, jeśli nie chcesz zgrzeszyć wracaj szybko do Strony Głównej Forum ) :