Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #40 : 17 Października 2005, 09:24:21 » |
0
|
Wiec Rogoz nie zapomnij o "Ludwiku"... Ci co pili wiedzą o co chodzi  Przewiduję przywiezienie 5l produktu pochodzącego z fermentacji winogron o smaku wytrawnym
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #41 : 17 Października 2005, 09:35:41 » |
0
|
No to w końcu zabierze mnie ktoś z Iłży  ? Cierpliwości, może pod koniec tygodnia coś się wyjaśni.
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : 17 Października 2005, 09:58:12 » |
0
|
Przewiduję przywiezienie 5l produktu pochodzącego z fermentacji winogron o smaku wytrawnym Uff, plus mój szampan.... Czy wszyscy uczestnicy sobotniej imprezy mają powyżej 18 lat ? 
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : 17 Października 2005, 13:21:46 » |
0
|
Przewiduję przywiezienie 5l produktu pochodzącego z fermentacji winogron o smaku wytrawnym Uff, plus mój szampan.... Czy wszyscy uczestnicy sobotniej imprezy mają powyżej 18 lat ?  Ja mam ale co z tego skoro nalozono na mnie w sobote obowiazek szkolny :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : 17 Października 2005, 13:25:27 » |
0
|
wiesz, namawiać do wagarów nie wypada, ale .....
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #45 : 17 Października 2005, 13:25:45 » |
0
|
Ja mam ale co z tego skoro nalozono na mnie w sobote obowiazek szkolny :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: To powinno być zabronione prawem! Napisz skargę do trybunału konstytucyjnego.
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Młotkowy

Długość toru:: 55 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #46 : 17 Października 2005, 14:03:35 » |
0
|
@Fidzio
Na mnie też nałożono, tyle tylko, że ja mam szkołę głęboko w... :wink: .
|
|
|
|
Ciasne tory???............... wąskie tory
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #47 : 17 Października 2005, 14:14:25 » |
0
|
W końcu są rzeczy ważne i ważniejsze  A jak to sobie zawsze powtarzam : "SZKOŁA NIE ZAJĄC - NIE UCIEKNIE"
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #48 : 18 Października 2005, 23:18:47 » |
0
|
Witam. Czy jest ktos kto bogłby mnie zabrac do starachowic z wawy? oczywiscie mowa rowniez i o powrocie  No i co wazne ile wynosi zrzutka na paliwo :?: :twisted: Własnie sie dowiedziałem ze na swoja byłą firme która opóznia zaległe wynagrodzenie, jak i bliskich kolegow nie mozna liczyc :cry: Tak wiec zostałem sam z okrojonym budżetem wyjazdowym I z paliwozernym srodkiem lokomocji ( Motocykl 10l/ 100km ) :evil:
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #49 : 19 Października 2005, 00:04:24 » |
0
|
Też chciałbym się z kimś zabrać, kto będzie jechał przez Iłżę, bo niestety nie mam żadnego transportu 
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #50 : 19 Października 2005, 08:54:44 » |
0
|
Witam. Czy jest ktos kto bogłby mnie zabrac do starachowic z wawy? :evil: Do Wawy w sobotę rano jadzie Klan oraz kolega Axel. Postaram się wynegocjować z nimi miejsce w aucie dla Ciebie i emceboba
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #51 : 20 Października 2005, 11:46:09 » |
0
|
Do Wawy w sobotę rano jadzie Klan oraz kolega Axel. Postaram się wynegocjować z nimi miejsce w aucie dla Ciebie i emceboba
No i wynegocjowałem: 1 Auto: Axel Klan (3 ludzi) Młody 2 Auto: Piottr Emibe Michal Ogon + Emcebob od Iłży Z powrotem postaram się przywieźć wcześniej Emceboba do Iłży. W moim aucie mam już komplet
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #52 : 20 Października 2005, 13:20:24 » |
0
|
Widze ze frekwecja bedzie duza.  Juz dawno tylu chłopa tam nie było :twisted:
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #53 : 20 Października 2005, 13:28:23 » |
0
|
Widze ze frekwecja bedzie duza.  Juz dawno tylu chłopa tam nie było :twisted: To nie wszyscy. Dojdą jeszcze ludzie Prezesa + miejcowi (2 chłopa)+ jednoosobowy zaciąg Iłżecki + zaciąg wrocławski + Hedziu (?). Może namówimy do pomocy chłopaków os ASG.
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #54 : 20 Października 2005, 14:24:43 » |
0
|
Coś mi się obiło o uszy o składce na paliwo + maszynistę, prawda to ?
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #55 : 20 Października 2005, 15:07:38 » |
0
|
Nie sądzę,
Co do paliwa to chyba wystarczajaco odpracujemy na szlaku a co do maszynisty wsępnie jest ustalone że jedzie p. Wiesiek
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #56 : 20 Października 2005, 15:44:39 » |
0
|
ASGowcy płacą, chyba po 7 zeta od osoby, za udostępnienie pociągu. ja tam też mogę się opodatkować, ale po co, skoro i tak przywozimy siebie, materiały, chęć do pracy, itepe 
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #57 : 20 Października 2005, 21:49:33 » |
0
|
AWARIA: jestem chory, mam zwolnienie lek., antybiotyk i zapalenie płuc. Więc odpadam na 90%.
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #58 : 20 Października 2005, 22:00:55 » |
0
|
Witam, W skutek choroby Piottra, KLAN PALUCHOWSKICH uruchamia Zastępczą Komunikację Samochodową  Nasza propozycja podziału pasażerów KLAN PALUCHOWSKICH 3x KLAN Znajomy Klanu (w trakcie negocjacji) Ogoniasty kol. Axel Axel Młody Michał Emibe Emcebob (z Iłży) Pasi??
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #59 : 20 Października 2005, 22:23:13 » |
0