PkL
|
 |
« : 03 Lipca 2006, 23:12:04 » |
0
|
Witam Jestem zainteresowany pomocą na starachowickiej kolejce. Gdzie mogę uzyskać informacje o terminach i zakresie prac? Można by je podawać w tym topicu. I jeszcze jedno: czy :nowa ekipa: przyjmuje do pomocy w pracach 16-nastolatków, czy jednak kolejka może być dla mnie jeszcze za duża? :wink:
|
|
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : 04 Sierpnia 2006, 18:48:40 » |
0
|
Wiesz PkL jestem członkiem tej nowej ekipy i myślę że spokojnie możesz pracować na kolejce co do prac wyślij mi wiadomość na gg.a ja napewno się do ciebie odezwę. Poza tym gorąco zapraszam wszystkich chcących pracować jako wolątarjusze na kolejce.mój numer telefonu to 0696-641-363
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #2 : 07 Sierpnia 2006, 17:17:10 » |
0
|
Poza tym gorąco zapraszam wszystkich chcących pracować jako wolątarjusze na kolejce.mój numer telefonu to 0696-641-363 Poza tym drodzy potencjalni wolontariusze miejcie świadomość, że kierownictwo SKW najpierw poprosi ciebie o udział w pracach, następnie nie przyjedzie odebrać cię w umówionym miejscu i czasie. Oczywiście jak będziesz się chciał przejechać kolejką to jak zwykłego pasażera skasuje cię za bilet. Taki los właśnie spotkał kolegów Ogona i Chudego w ostatni weekend lipca.
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #3 : 08 Sierpnia 2006, 00:01:00 » |
0
|
Widze Michale13 ze stałes sie naj mądrzejszym wolontariuszem FPKW. Z twoich słów wynika że jestes już chyba zastępcą Prezesa. Ciekawe tyylko czy praca odzwierciedla Twoje słowa. Skoro już uważasz sie za wolontariusza to proponuje byś zaczoł nauke od zatrzymywania ruchu na przejazdach kolejowych bo po tym co widziałem jak zatrzymujesz pojazdy to.... bardziej to przypominało odganianie komarów niż zatrzymywanie pojazdów :?
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
PkL
|
 |
« Odpowiedz #4 : 08 Sierpnia 2006, 00:29:02 » |
0
|
Czemu ogoniasty robisz offtoppic? Wątek miał być czysto informacyjny, zachecający  do wolontariatu na SKW, ewentualnie komentujący wolontariat (zalety/wady - a'la Rogoz  ), a nie na temat wywodów co kto robi dobrze a kto źle i uszczypywania poszczególnym osobom  Takie opinie myślę że lepiej wymieniać na priv/wewn. forum/pmk 
|
|
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : 08 Sierpnia 2006, 11:30:30 » |
0
|
PkL nie przejmuj się ogoniastym TEN TYP TAK MA :lol:
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #6 : 10 Sierpnia 2006, 23:18:56 » |
0
|
Tak jak napisał kolega PKL, wyjaśnienia tego wątku dokonałem na priv-ach :wink:
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #7 : 11 Sierpnia 2006, 08:52:05 » |
0
|
Niuniuś, bardziej o tobie powiedziałbym że TEN TYP TAK MA niż o Ogonie... on akurat sporo pracy włożył od waszej zabawki -drezyny poczynając a kończąc na torach i zwrotnikach zaco teraz prezesina mu podziękował. Ogon - do Ciebie. Masz nauczkę. Myślę że Twój przykład powinien skutecznie odstraszyć kolejnych potencjalnych wolontariuszy.
No chyba że ktoś lubi być olewany...
|
|
|
|
|
|
|
Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : 11 Sierpnia 2006, 20:47:49 » |
0
|
Niuniuś, bardziej o tobie powiedziałbym że TEN TYP TAK MA niż o Ogonie... on akurat sporo pracy włożył od waszej zabawki -drezyny poczynając a kończąc na torach i zwrotnikach zaco teraz prezesina mu podziękował. Ogon - do Ciebie. Masz nauczkę. Myślę że Twój przykład powinien skutecznie odstraszyć kolejnych potencjalnych wolontariuszy.
No chyba że ktoś lubi być olewany... Mój drogi kolego Ja może jestem nieco innej orjętacji sexualnej niż ty i proszę niemów domnie Niuniuś na forum, bo to dziwnie brzmi i jeszcze ktoś coś sobie pomyśli. Pozdrawiam Cię Michał13 PS. Proszę nie podpuszczaj innych tak jak Ogona, Którego cenię i gorąco pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ok333
|
 |
« Odpowiedz #9 : 11 Sierpnia 2006, 22:08:18 » |
0
|
Mlody, :oops: a jak jest zorientowana twoja ,,orietacja'' :?: Bo my tutaj na Forum Przeswietnym jestesmy purystami - zarowno sexualnymi , jak i ortograficznymi. Moze nie to Forum??? Przemysl , albo poradz sie Mamy, OK? Zawsze mozna sobie poprawic! Juz wiecej nie truj , albo wroc do zerowki.
3m sie , Mlody
ok333
|
|
|
|
Ratujmy Koleje Waskotorowe !!! ----------------------------------------------- ,, Najlatwiej niszczyc . Trudno zachowac to , co warte zachowania.'' Wislawa Szymborska
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #10 : 11 Sierpnia 2006, 22:23:28 » |
0
|
Nie podpuszczaj Ogona??? Kogo jeszcze? Może Rogoza, Przemka B, Marcina P , Marcina B Andrzeja C, Kalita i innych tez podpuściłem? Może Fidzia tez ja podpusciłem ?? Sam sie też podpuściłem co?  Kołku dębowy, bo tak Ci już dosadnie powiem, zamknij dziób i ucz się. Czytaj, pytaj jak nie wiesz szczeniaku... a nade wszystko naucz sie polszczyzny... bo swoim bzdurnym pisaniem zaśmiecasz forum. Stawiam wniosek o usunięcie wiedzoszczelnego Michała13 z forum.
|
|
|
|
|
|
|
fish
Nowicjusz

Długość toru:: 17 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #11 : 12 Sierpnia 2006, 00:19:03 » |
0
|
Kołku dębowy, bo tak Ci już dosadnie powiem, zamknij dziób i ucz się. Czytaj, pytaj jak nie wiesz szczeniaku... a nade wszystko naucz sie polszczyzny... bo swoim bzdurnym pisaniem zaśmiecasz forum..
Wielce Szanowny Kolego ! Tym razem przeszedłeś sam siebie. Pisząc w ten sposób wystawiasz sobie świadectwo. Czy muszę dodawac że nie nalepsze ?
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #12 : 12 Sierpnia 2006, 19:33:22 » |
0
|
Panowie i dzieci, dajcie już spokój. Proszę o posty w temacie.
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #13 : 12 Sierpnia 2006, 20:41:09 » |
0
|
Może i to najlepsze wyjście. Szkoda zdrowia a jak już życia Nas nauczyło nic zwykle denerwowanie się nie daje.
Podobno żadna docinka nie boli jak IGNORANCJA. Więcej dodawać też chyba nie muszę.
Powróćmy do tematu.
|
|
|
|
|
|
|
Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : 14 Sierpnia 2006, 13:54:38 » |
0
|
A więdz wróćmy do tematu oczywiście, że wszyscy chętni mogą przychodzić na SKW i nam pomagać tylko trzeba się skontaktować z prezesem albo maszynistą można będzie np. Pomalować węglarkę lub pomóc w prowadzeniu niedzielnego ruchu także gorąco zapraszam. Michał13
|
|
|
|
|
|
|
|