Bjedronka
Gość
|
 |
« : 29 Sierpnia 2006, 11:15:11 » |
0
|
Czy mógłby mi ktoś napisać rozkład jazdy kolejki, kiedy i czy wogule jeździ plany, co do tej linii chętnie czegoś więcej się dowiem? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #1 : 29 Sierpnia 2006, 11:36:45 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Bjedronka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : 29 Sierpnia 2006, 11:55:28 » |
0
|
A czy ktoś zna plany, co do tej kolejki,czy w obrębie stacji jest coś do zwiedzania gdzie można coś zobaczyć, proszę o wiadomości. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #3 : 29 Sierpnia 2006, 12:50:16 » |
0
|
A czy ktoś zna plany, co do tej kolejki,czy w obrębie stacji jest coś do zwiedzania gdzie można coś zobaczyć, proszę o wiadomości. Pozdrawiam Użytkownik Biedronka pisze z tego samego IP użytkownicy Michał13 i SKW. Wietrzę jakąś prowokację.
|
|
|
|
|
|
|
Bjedronka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : 29 Sierpnia 2006, 13:01:15 » |
0
|
Pewnie mamy tego samego dostawcę internetu ib net Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
SKW
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : 29 Sierpnia 2006, 13:03:30 » |
0
|
Potwierdzam ja też mam ibineta internet oni mają jednen adres ip dla każdego. Pozdrawiam Michał SKW
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #6 : 29 Sierpnia 2006, 13:11:11 » |
0
|
A czy ktoś zna plany, co do tej kolejki,czy w obrębie stacji jest coś do zwiedzania gdzie można coś zobaczyć, proszę o wiadomości.
Obok stacji znajduje się kolekcja taboru wąskotorowego oraz zachowany układ torowy stacji towarowej pochodzący z lat. 50-tych XX w.
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #7 : 29 Sierpnia 2006, 16:27:08 » |
0
|
dziwne ze Michał odpisał 2 minuty po Bjedronce
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #8 : 29 Sierpnia 2006, 17:27:53 » |
0
|
Potwierdzam ja też mam ibineta internet oni mają jednen adres ip dla każdego. Ciekawe jak to jest możliwe? Jeden IP dla wszytkich? Nie spotkałem się z takim kuriozum :-)
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
 |
« Odpowiedz #9 : 29 Sierpnia 2006, 17:37:22 » |
0
|
Potwierdzam ja też mam ibineta internet oni mają jednen adres ip dla każdego. Ciekawe jak to jest możliwe? Jeden IP dla wszytkich? Nie spotkałem się z takim kuriozum :-) Jest coś takiego co się nazywa sieć wewnętrzna. NA zewnątrz wszyscy użytkownicy mają ten sam IP. Tak jest w moim przypadku.
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #10 : 29 Sierpnia 2006, 18:35:49 » |
0
|
Jest coś takiego co się nazywa sieć wewnętrzna. NA zewnątrz wszyscy użytkownicy mają ten sam IP. Tak jest w moim przypadku.
To jak najbardziej rozumiem , ale nie "jeden adres IP dla każdego"
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #11 : 29 Sierpnia 2006, 22:53:13 » |
0
|
Jeżeli sie okaże ze to kolejny numer michałka to osobiscie sprzątne go z forum ręcznie. Ten sam numer IP nie mogą mieć dwie osoby w tym samym momencie, więc wietrze tu kolejny figiel Michała. Ten sam numer IP u wielu osób naraz nie ma sensu bo jezeli jedna osoba dostanie bana na IP to reszta również nie bedzie mogła kożystac z tych stron. Sprawa jest na tyle dżiwna z tym IP i tym ze zaraz po biedronce napisał michałek, ze przyjrze sie tej sprawie dokładniej.
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : 30 Sierpnia 2006, 08:20:13 » |
0
|
Jeżeli sie okaże ze to kolejny numer michałka to osobiscie sprzątne go z forum ręcznie. Ten sam numer IP nie mogą mieć dwie osoby w tym samym momencie, więc wietrze tu kolejny figiel Michała. Ten sam numer IP u wielu osób naraz nie ma sensu bo jezeli jedna osoba dostanie bana na IP to reszta również nie bedzie mogła kożystac z tych stron. Sprawa jest na tyle dżiwna z tym IP i tym ze zaraz po biedronce napisał michałek, ze przyjrze sie tej sprawie dokładniej. Tak kol. Michał posiada pionkowską sieć lokalną IBNet ale gwarantuje wam, że po za nim nikt z tego IP nie pisze na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #13 : 30 Sierpnia 2006, 08:43:46 » |
0
|
Zewnętrzny ten sam numer IP posiadają wyłącznie użytkownicy sieci lokalnych typu np. sieć lan w bloku podpięta pod jeden serwer i działająca na jednym łączu np. SDI. GWARANTUJĘ że to niemozliwe by w jednej takiej sieci był on i ta w kropki  Poza tym każdy normalny człowiek wie że biedronka pisze się przez i a nie j nieprawdaż? Popieram Ogona. A tak nawiasem mówiąc nie rozumiem co ten szczeniak tu jeszcze robi. Ponownie wnosze o usunięcie dzieciaka neostrady z forum.
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #14 : 30 Sierpnia 2006, 08:46:59 » |
0
|
W tym wypadku ban na adres ip będzie chyba jedynym rozwiazaniem. Pozbędziemy się dwóch problemow jednocześnie ;-)
Cóż, niektóre trolle bywają reformowalne, niektóre nie.
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #15 : 30 Sierpnia 2006, 10:06:50 » |
0
|
Fidzio jestes swiadom, ze z tego IP napisales dotychczas 6 postow?  Probnie blokujemy. Fidzio jakbys mial problem z zalogowaniem na forum, to skontaktuj sie z adminami (Rogoz i Emibe). Do mnie nie pisz, bo ja jestem w sieci okazjonalnie. pzdr
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #16 : 30 Sierpnia 2006, 10:27:40 » |
0
|
Z tego IP pisał również user matchey. Michał M (pod wszelkimi postaciami) zostaje zablokowany (nawet jak będzie pisał z innego IP).
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #17 : 30 Sierpnia 2006, 21:09:57 » |
0
|
No to Michałka mamy chyba z głowy, a za zasmiecanie naszego forum dam mu kilka lekcji, jak tylko pojawie sie w Starachowicach :x
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
|