Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 10:24:35 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Serwer FTP już działa! Szczegóły na forum.
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Grafik prac  (Przeczytany 6929 razy)
Michał13
Gość
« : 07 Kwietnia 2007, 16:12:42 »
0

Panowie napiszmy wspólnie grafik prac dotyczących SKW.!!

W tym grafiku zawarte powinno być kto i kiedy może pomóc zarówno na kolejce Iłżeckiej  jak i Starachowickiej, ile może poświęcić czasu na prace i czym  może się zająć najchętniej.

Grafik taki byłby uzupełniany do wtorku każdego tygodnia przez chętnych do pracy wolontariuszy  a następnie konsultowany z prezesem FPKW  poczym oficjalny grafik prac z naniesionymi poprawkami zostanie przedstawiony do czwartku na tym forum.
Tym samym będziemy mogli wspólnie pobudzić SKW do jakiejkolwiek świetności i przypominam wszystko to co tam każdy z nas zrobi, zrobi to dla własnej satysfakcji a nie dla prezesa czy powiatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serdecznie zapraszam do współpracy.

Proszę o komentarze ……….

Pozdrawiam Michał13
Marcin Przybysz
Gość
« Odpowiedz #1 : 07 Kwietnia 2007, 16:21:21 »
0

Krótko - nie "napiszmy", a napisz, zamieść (grafik lub linka do), i poproś o wpisy chętnych. Skoro koordynujesz prace...

A tak swoją drogą - nie wiem, czy pracami wolontariuszy można "pobudzić SKW do świetności" Wolontariusze nie przywiozą kilkuset pilnie potrzebnych podkładów, o innych konkretnych potrzebach nie wspominając.
ilza.info
Młotkowy
**
Długość toru:: 84 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #2 : 07 Kwietnia 2007, 18:32:38 »
0

Cytat: "Michał13"
Tym samym będziemy mogli wspólnie pobudzić SKW do jakiejkolwiek świetności i przypominam wszystko to co tam każdy z nas zrobi, zrobi to dla własnej satysfakcji a nie dla prezesa czy powiatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serdecznie zapraszam do współpracy.

yyy....chyba to jakis maly zart? Przeciez Prezes FPKW kiedys napisal, ze nie chce widziec wolontariuszy na SKW, ze fundacja sama da rade?
Dlaczego to nie wychodzi od prezesa, tylko od...? rzecznika prasowego?
Pozdrawiam
Przemek
KLAN PALUCHOWSKICH
Minister
Długość toru:: 1332 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #3 : 07 Kwietnia 2007, 19:53:12 »
0

Cytat: "Michał13"
Panowie napiszmy wspólnie grafik prac dotyczących SKW!!

Ooooczywiście, róbta co chceta i kiedy chceta...

Dla mnie powinno wyglądać to tak:

1. Na początku sezonu ustala sie zakres i plan prac na dany rok
2. Na tydzień przed planowanym terminem, koordynator pac ogłasza czas, miejsce i zakres prac, udziela informacji nt. ewentualnych potrzeb względem narzędzi nie bedących na stanie SKW a ktore trzebaby skombinować. Podaje także DZIAŁAJĄCY NUMER TELEFONU do siebie tak aby kazdy zainteresowany mógł z koordynatorem się skontaktować.
3. Na forum padają deklaracje kto przyjedzie i na ile % jest jest to pewne.
4. Po pracach koordynator zamieszcza krótką relację pt. dziś zrobilismy to to i to, dobrze by było zilustrować zdjęciami (choć niekoniecznie)

Jest kierownik, zakres prac i chętni do wykonania, system sprawdzony przez MR podczas praktycznie już cowekendowych prac na terenie Ekomuzeum.

AXEL
Minister
Długość toru:: 2017 m

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #4 : 07 Kwietnia 2007, 22:06:56 »
+1

Jasne, prac mase a z wolontariuszy z tego co pamietam klan i michałek ))))

Powodzenia.

Proponuje zejsc na ziemie i poczekac az szwedostwo sie obudzi bo o ile pamietam to śpi snem zimowym nadal.
Phinek
Gość
« Odpowiedz #5 : 08 Kwietnia 2007, 09:35:23 »
0

.
« Ostatnia zmiana: 12 Stycznia 2011, 11:48:29 wysłane przez Phinek » Zapisane
emcebob
Mechanik
Długość toru:: 182 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #6 : 08 Kwietnia 2007, 10:32:37 »
0

Cytat: "Phinek"
Bo cóż może prezez zrobić jeśli nie będzie za co, czym i KIM

I jest to tylko i wyłącznie jego wina, przeszukaj forum i poczytaj jak podziękował wszystkim wolontariuszom.
AXEL
Minister

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #7 : 08 Kwietnia 2007, 11:20:03 »
+1

Cytat: "Phinek"
Cytat: "AXEL"
... poczekac az szwedostwo sie obudzi bo o ile pamietam to śpi snem zimowym nadal.

Oj... z tego co pamiętam to widziałem Pawła już miesiąc temu i to na całkiem niezłych obrotach. Ja proponuję się obudzić samemu i zacząć FAKTYCZNIE działać.
Bo cóż może prezez zrobić jeśli nie będzie za co, czym i KIM.

Pozdrawiam Świątecznie i pakuję się by lany poniedziałek spędzić przy wylewaniu krawędzi peronu Rogów Osobowy Wąsk.

Jacek, przeszukaj całe forum i zoacz czy kiedykolwiek złe słowo powiedziałem na Rogów... Cholernie was podziwiam ale niestety Wy to Wy a Paweł to Szwed. Koniec i kropka. Jak jest w Rogowie wiem, bo byłem a jak Paweł potraktował wolontariuszy ze Starachowic i Iłży poczytaj na forum. Bo tu robi się właśnie tak ...

Dlatego nikt do roboty sie nie weźmie . BO NIE MA DLA KOGO. I osobiście wole żeby kolejka przestała rok by potem ruszyć z kopyta niż mamy znowu pracować na torach dla Szweda. I ludzi myślących jak ja jest masę. Stąd taki stan rzeczy.
Marcin Przybysz
Gość
« Odpowiedz #8 : 08 Kwietnia 2007, 11:28:33 »
0

I może wystarczy, bo budzimy znów demony sprzed roku. Proszę....
AXEL
Minister

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #9 : 08 Kwietnia 2007, 11:35:20 »
+1

Tak jest. Jestem za i to bardzo Z politowaniem

Pozdrawiam Świątecznie...
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!