- 40 wymienionych podkładów
- prace ziemne przy podmyciach
- przegląd taboru
Wegetacja jak wszędzie indziej. Jeszcze przed podziałami stwierdziliśmy (wszyscy chórem i jednogłośnie), że nie ma szans na odbudowę całości bez udziału powiatu i teraz ten udział się realizuje.
SKW WEGETUJE a nie sprawnie dziala. Porównaj tą kolejkę z jakąkolwiek inną działająca w kraju. Jakąkolwiek. To, że jeździ coś na wzór pociągu od kilku lat bez najmniejszego rozwoju (ba nawet cofa sie bo par mniej jak np w 2005) to nie jest sprawne działanie.
Dla mnie Wls 75+letniaki to normalny pociąg

Próbowałem znaleźć kolejkę o podobnej sytuacji jak SKW ale mi sie nie udało, masz pomysły która to może być ?? (nie ważne czy lepsza czy gorsza)
Każdy rozwój, każda inwestycja czy choćby takie pierdoły jak zakup podkładów jest na barkach powiatu. Wiesz czemu?
Wiem, bo jest właścicielem SKW i koniec piłeczki. Powiat święty nie jest (podkładów nadal nima, szopa w Iłży jest 3 razy za mała, odsłaniają podkłady na odcinku iłżeckim [po kiego wała ??!!]) pomimo tego naprawdę doceniam wkład Powiatu Starachowickiego w SKW (zwłaszcza jak czytam o ŚwKD, oni tez wg.Ciebie Rafał się rozwijają hę ?).
I rozwój dzięki porozumieniu (choć nikt tego porozumienia w powiecie nie widzi ale... nie wszyscy patrzący z boku są wtajemniczeni)
Skoro nikt nie widzi to czemu nikt jasno nie wskazał FPKW drzwi tylko po kolejnej burzy wiosennej jednak podano sobie ręce ? Każdego roku będzie na wiosnę nerwówka i zapasy w kisielku? Skoro powiatowi tak z FPKW źle to dlaczego nie zmieniono operatora ?? Sam mówiłeś że chętnych jest cały ogonek

Znów wracamy na nasz stary temat panowie

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D