Dzisiaj skontaktowaliśmy się z konserwatorem zabytków który wspomniał nam o donosie "zapytaniu" Pana Przemysława Burka. Pan Burek jest osobą na tyle pozbawioną honoru, że nawet nie jest w stanie się przyznać na forum publicznym do tego że napisał donos którego celem było "zrobienie na złość szwedowi" tak zeby kolejka nie ruszyła. Oczywiście w swoim środowisku Pan Przemysław chwali się jak to jego donosik zaszkodził FPKW. Normalnie sprytny jak lis - zresztą popatrzeć wystarczy na jego kolor włosów :grin: . I udało się zaszkodził - Dzięki trosce o kolejkę Pana Burka Iłża prawdopodobnie nie ruszy. Obszerny artykuł na ten temat przygotowuje muj kolega Grzesiek Fidler - ukarze się on w Świecie Kolei. Wszyscy mogą teraz podziękować Panu Osiewiczowi i Panu Burkowi za to ze bohatersko zrobili na złość szwedowi i udało im się pokrzyżwoać jego szyki. BRAWO!!! Rafał mam nadzieje że jesteś dumny z tego co zrobiłeś - za te wszystkie krzywny które Ci Paweł wyrządził należało mu się to.
P.S Do wiadomośći Pana Burka i Pana Osiewicza z którym to razem przejmują ruch na SKW - delegatura UTK jest w Radomiu nie trzeba jechac do Warszawy. Ze swojej strony pragnę zakomunikować, że wolonatriusze FPKW bardzko skrupulatnie będą kontrolować ruch prowadzony przez Pana Burka i Pana Osiewicza w Starachowicach i również będziemy pisać donosy. :lol:

:grin:
MAM NADZIEJĘ ŻE ZA TEN POST NIE ZOSTANĄ WYCIĄGNIĘTE KONSEKFENCJE. :wink:
Witam!
Informuję, że znając obowiązujące w Polsce prawo, widząc to, co napisał użytkownik "Michał13" w poniedziałek 30 kwietnia 2007 zgłaszam sprawę o pomówienie do prokuratury okręgowej w Radomiu.
Nie mam zamiaru, żeby ktokolwiek oskarżał mnie o coś, czego nie zrobiłem. Pisałem na tym forum już raz, jeśli ktoś ma słaby wzrok, trudno, ale powtórzę. Do konserwatora zabytków z terenu miasta Iłża zadzwonił radny iłżecki Stanisław J. z pytaniem, czy szopa, która jest stawiana na stacji w Iłży może stać w tym miejscu, czy nie będzie zasłaniać jeziora i czy było rozważane postawienie szopy na końcu szlaku.
Czy to jest donos? Czy pytanie? Radny jest po to wybrany przez społeczeństwo, żeby interesować się problemami, które znajdują się na jego terenie.
Jeśli chodzi o uruchomienie kolejki w Iłży w okresie 1-3 maja, to pretensje, że nie ruszy proszę kierować nie do mnie. Stan szlaku fatalny, na trasie krzewy i drzewa jeszcze dziś nie wycięte, przepraszam jak to miało jeździć?
A jeśli Pan Fidler w Świecie Kolei napisze znowu coś, co jest niezgodne z prawdą, będzie też wezwany przez prokuraturę

---
Pozdrawiam
Przemek Burek
Redaktor Naczelny ilza.info