Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 10:29:07 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: minimum staranności  (Przeczytany 7229 razy)
Marcin Przybysz
Gość
« : 11 Czerwca 2007, 22:03:10 »
0

Kochani,

jako że zarzucono mi wybiórcze kontrolowanie Waszych postów pod względem językowym, zarzekam się uroczyście, iż:

:arrow: posty pisane bez polskich znaków przez użytkowników z Polski (wyjątkiem jest Ok333 - jeśli mnie przekona, że rzeczywiście nie ma możliwości pisania z polskimi znakami  :?: )
 :arrow: posty pisane niechlujnie (połykamy literki, gubimy przecinki)
 :arrow: posty typu "dzięki, pozdro" "tak trzymać"  "a ja sądzę, że nie" i tym podobne

...kasował będę bez litości, ewentualnie odsyłając treść do edycji właścicielowi. Dlaczego? Bo tak jest w  regulaminie i już, nad uzasadnieniem nie będę się rozwlekał. A jeśli nie zdążę, jeśli pod postem będzie masa odpowiedzi (w końcu nie siedzę non stop w sieci....) będę ładnym czerwonym kolorem zaznaczał błędy  ku zawstydzeniu właściciela postu.

Ot i tyle. Pamiętajcie - czyham na Wasze błędy i potknięcia  :twisted:
emibe
Administrator
Długość toru:: 1053 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #1 : 11 Czerwca 2007, 23:50:25 »
0

Dodam tylko, że osobom mającym problemy z pisaniem, w znacznej mierze zadanie TE ułatwi korzystanie z przeglądarki Firefox w polskiej wersji (zawierającej polski słownik). W formularzach na stronach przeglądarka Firefox podkreśla błędne (i niespotykane np. nazwiska) wyrazy z ortografami, "dysgrafami" i zgubionymi literkami.

Do pobrania ze strony www.firefox.pl  Nie dość, że poprawia błędy to darmowy, bezpieczny i szybki (z masą dodatków, jak np. http://750mm.pl/viewtopic.php?t=1335 )

Po tym naprawdę nie może być wymówek :grin:
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!