Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 12:37:17 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: www.fpkw.pl  (Przeczytany 25397 razy)
a cygan
Dyrektor
Długość toru:: 870 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #20 : 22 Września 2007, 21:55:06 »
0

Nie jest to odpowiedź na "michałki" pisane na forum, ale informacja dla wszystkich.
Wg rozkładu na stacji w Starachowicach /jeszcze jeden się zachował/ ostatni kurs planowy powinien być 30 września, tak że nie muszę wynajmować kolejki za trzysta zł. Ale może się coś zmienić, bo na stronie FPKW nie znalazłem informacji do kiedy kolejka kursuje - "POCIĄGI ROZKŁADOWE KURSUJĄ
W KAŻDĄ NIEDZIELĘ I DNI ŚWIĄTECZNE".
 Fakt, w czerwcu zorganizowałem większy wyjazd w niedzielę i podobny planowałem we wrześniu. Czy się uda - nie wiadomo, staram się.

Dodam tylko że planujemy z kolegami z PTTK ponownie zrobić akcję wśród szkół i organizować wycieczki kolejką.
Z Lipia można szlakiem pieszym /nowy, koloru zielonego/ przejść do Marcul - do "zielonej szkoły" i arboretum.
Michał13
Gość
« Odpowiedz #21 : 26 Września 2007, 16:13:05 »
0

Nie rozumiem co ma pan na myśli pisząc <…….Nie jest to odpowiedź na "michałki" pisane na forum> proszę to wytłumaczyć ok.
kalito
Administrator
Długość toru:: 1512 m

W terenie W terenie

kalito1982
« Odpowiedz #22 : 26 Września 2007, 16:22:30 »
0

Wiesz to taka parafraza "dziennikarskich kaczek"

A teraz powrót do tematu.

Pozdrawiam
Kalito
Piszę w miarę poprawnie po polsku.
a cygan
Dyrektor
Długość toru:: 870 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #23 : 26 Września 2007, 21:10:48 »
0

To proszę mi powiedzieć jak mam nazwać żądanie bym płacił 300 zł za ostatni we wrześniu przejazd?
Jest on w niedzielę czy go nie ma?
Michał13
Gość
« Odpowiedz #24 : 27 Września 2007, 19:04:43 »
0

Wie pan to napewno nie były jakieś żądania, a ostatni kurs oczywiście że jest i na dzień dzisiejszy nikt go nie odwołał aczkolwiek namawiam gorąco na wspólną imprezę paintballową.
Marcin Przybysz
Gość
« Odpowiedz #25 : 27 Września 2007, 20:11:33 »
0

Michał, paintbolowców namów (a raczej airsoftganowców, bo to oni byli), a nie Andrzeja, on to zawsze chętny
Jak pogrzebiesz po forum , to znajdziesz ich namiary, dziękowali za imprezę, i podali linka do swojego forum, może zrobią powtórkę z rozrywki.
KLAN PALUCHOWSKICH
Minister
Długość toru:: 1332 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #26 : 27 Września 2007, 21:04:44 »
0

Cytat: "Michał13"
Wie pan to napewno nie były jakieś żądania, a ostatni kurs oczywiście że jest i na dzień dzisiejszy nikt go nie odwołał aczkolwiek namawiam gorąco na wspólną imprezę paintballową.

Szukaj tak jak Marcin napisał, wśród pasjonatów. Swego czasu stworzyłem dość obszerną bazę namiarów na firmy zajmujące się organizacja tego typu rozrywki. Chcieliśmy im z Rogozem przedstawić ofertę strzelań na kolejce a wizyta ekipy ASG była testem. Jak wyprodukujesz jakieś sensowne materiały reklamowe i mi je podeślesz to mogę Ci taką bazę udostępnić lub nawet powysyłać meilem te materiały.

Co do aktualizacji działu starachowice: Zobaczcie to To nie jest głos mikola zawziętego na FPKW to jest głos szarego klienta. I ??

sb
Nowicjusz
*
Długość toru:: 17 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #27 : 11 Listopada 2007, 21:28:13 »
0

I dodali już kilka aktualności! :smile: Co ciekawe - o zakończeniu sezonu napisali chyba już tego samego dnia. Zajrzałem na tamtą stronę w niedzielę 14 X i już to było!

AXEL
Minister
Długość toru:: 2017 m

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #28 : 11 Listopada 2007, 21:44:01 »
0

31 października 2007

Kolejne prace przy torowisku. Wymiana ok. 20 podkładów i naprawa 5 styków szyn. Nie obyło się bez palnika.

Ehhh... propagandowe bzdety.
Piottr_tt
Minister
Długość toru:: 2006 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #29 : 12 Listopada 2007, 09:34:44 »
0

Szkoda, że krytyka zmieniła sie w krytykanctwo. Ale to przecież takie "polskie"...

Pozdrawiam, Piottr
Nowa galeria foto -  http://wedrownosc.flog.pl
AXEL
Minister

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #30 : 12 Listopada 2007, 12:33:34 »
0

Szerzej proszę... coś jaśniej?
KLAN PALUCHOWSKICH
Minister
Długość toru:: 1332 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #31 : 12 Listopada 2007, 16:27:13 »
0

Cytat: "AXEL"
Szerzej proszę... coś jaśniej?

Kolejny dym zaczął się Nie ma co Panowie sie ciśnieniować, Powiat już szuka nowego operatora miejmy tylko nadzieję że znajdzie kogoś lepszego niż FPKW

AXEL
Minister

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #32 : 12 Listopada 2007, 17:24:44 »
0

Nie ciśnieniuję się - napisałem jasno co sądzę o bajce, że trzech gości jest w stanie wymienić w ciagu dnia (choć jak pamietacie dla Pawła dzien jest krótszy jak dla Nas) 20 podkladow i jeszcze naprawić złącza !!! Nie lubie bajkopisania - ot tyle.

Jednak co racja to racja. Czekajmy spokojnie na efekty, a te nadejdą niebawem.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!