gagarek
Młotkowy
Długość toru:: 77 m
W terenie
|
|
« : 03 Czerwca 2009, 21:51:34 » |
0
|
Jak już był proponowany kiedyś temat przez kolegę Kacpra dotyczące prac na czerwcowy duży weekend. Jak na razie zamierzamy troche popracować 12 i 13 czerwca na naszej Mławskiej Kolejce. Jakiego rodzaju to będą prace nie wiadomo. za dużo jest opcji, ale to się okaże w między czasie i po uzgodnieniach z naszym naczelnikiem. W propozycjach było: porządkowanie terenu stacji Mława, malowanie wagonów, prace przy udrożnianiu szlaku z Mławy do Szydłowa. Jakby ktoś z Was forumowiczów było by chętnych to serdecznie zapraszamy. Piszcie mi na PW kto by był chętny, a szczegółowe informacje pojawią się w trakcie.
Serdecznie zapraszamy!!!
|
|
|
|
|
|
|
kgrid
Młotkowy
Długość toru:: 125 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #1 : 04 Czerwca 2009, 20:02:24 » |
0
|
W następnym tygodniu na naszej skromnej stronie www powstanie mini serwis wolontariatu MKD, gdzie będzie można zapoznać się z harmonogramem prac. Oczywiście o wszystkim będziemy informować także w tym temacie. Dlatego poprosiłbym moderatora o przyklejenie tegoż tematu, żeby był lepiej widoczny. Liczymy na nowych wolontariuszy
|
|
|
|
|
|
|
kgrid
Młotkowy
Długość toru:: 125 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #2 : 11 Czerwca 2009, 19:04:02 » |
0
|
W najbliższą sobotę w Mławie odbędą się pracę, jeśli są chętni proszę o info na PW. Dojazd do Mławy planowany jest pociągiem. Mamy zamiar ogólnie "ogarnąć" sytuacje w Mławie poprzez sprawdzenie stanu Lxd2-323, ogólne prace porządkowe oraz omówienie w większym gronie "taktyki" na najbliższy czas. Zainteresowanych zapraszamy
|
|
|
|
|
|
|
tonsor
Zbanowany
Nowicjusz
Długość toru:: 40 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #3 : 20 Czerwca 2010, 23:51:19 » |
0
|
Może ja tam prace porządkowe urządzę, już kilka śmieci mam do usunięcia
|
|
|
|
audienda et altera pars
|
|
|
grzegorz_sykut
|
|
« Odpowiedz #4 : 21 Czerwca 2010, 16:05:57 » |
0
|
Może ja tam prace porządkowe urządzę, już kilka śmieci mam do usunięcia
Jakie śmiecie chcesz usuwać?
|
|
|
|
Pozdrawiam
Grzegorz Sykut Stowarzyszenie Na Rzecz Rozwoju Nadwiślańskiej KW
|
|
|
Ptr
|
|
« Odpowiedz #5 : 21 Czerwca 2010, 16:46:32 » |
0
|
Mam nadzieję że te z wagonów i lokomotywy pokazane na zdjęciach Phinka.
|
|
|
|
To jest przekaz.
|
|
|
Mardock
Czytelnik
Długość toru:: 6 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #6 : 21 Czerwca 2010, 20:19:29 » |
0
|
o naiwni...
zaraz znowu się zacznie, o panie gajtkowskim, o nagraniach...o dowodach, o przekrętach... i tak w koło... oj ktoś ma mega problemy z sobą... pan K. ze swoim kotem się nie umywa do "kolegi" t.
|
|
|
|
--- Pozdrawiam Mariusz
|
|
|
Phinek
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : 21 Czerwca 2010, 20:27:43 » |
0
|
Mi to raczej wygląda nie na naiwność, tylko na delikatną prowokację... ciekaw jestem jedynie czy ów t. wyciągnie lekcję z ostatnich pasów, czy też zmusi zwym zachowaniem do reakcji OZ*.
* - Ojciec Założyciel.
|
|
|
|
|
|
|
tonsor
Zbanowany
Nowicjusz
W terenie
|
|
« Odpowiedz #8 : 21 Czerwca 2010, 23:49:57 » |
0
|
Z mojej strony koniec wojny na tym forum, juz ani razu nie będę się kłócil, widzę, że nie ma to sensu. Biorę się do pracy i koniec, bo gadaniem nic nie zdziałam, ale i tak swoje będę myślał.
|
|
|
|
audienda et altera pars
|
|
|
Harry Potter
|
|
« Odpowiedz #9 : 22 Czerwca 2010, 18:39:45 » |
0
|
To ja osobiście gratuluje dojścia do odpowiednich wniosków i czekamy na fotorelacje z ww działań... Powodzenia
|
|
|
|
Jak się nie ma co się lubi, To się lubi co się ma...ja mam Elf' y, Impulsy i inne "perełki"
|
|
|
gagarek
Młotkowy
Długość toru:: 77 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #10 : 22 Czerwca 2010, 22:14:01 » |
0
|
Tylko chciałem tutaj dodać, że od pewnego czasu działają na kolejce osoby, które nie wypowiadają się na forum, z czystej przyczyny. Bo po co bić pianę. Na to nie ma czasu, nerwów, itp. A co robią. Pozytywne rzeczy. A co konkretnie, to się wypowiedzą jak skończą swoje zadanie, bo znów będą słowa krytyki, słowa dlaczego, po co. itd. A robią to tylko że kochają kolej. Dla wyjaśnienia, grupa działa poza kolegą Tensorem, oraz poza osobą Piotra G, ale za zgodą LOT-u. Owe osoby jeszcze coś widza, oprócz kupy gówna która tam jest.
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : 22 Czerwca 2010, 22:17:51 » |
0
|
A będzie ktoś konkretny jutro w Mławie? Zapowiada się na to, że ok. 16 będę miał 2 godzinki... wprawdzie dużo nie pomogę, ale tak pogadać to bardzo chętnie
|
|
|
|
|
|
|
tonsor
Zbanowany
Nowicjusz
W terenie
|
|
« Odpowiedz #12 : 22 Czerwca 2010, 22:58:55 » |
0
|
Przepraszam, kolego Gagarek, co to za grupa ludzi, ja nie będę im robil pod górke, czas zacząc naprawiać kolejkę
|
|
|
|
audienda et altera pars
|
|
|
|