Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 23:30:18 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Grafik obsługi pociągu na sezon 2005  (Przeczytany 12921 razy)
Rogoz
Minister
Długość toru:: 1038 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #20 : 05 Lutego 2005, 20:56:38 »
0

Cytat: "fidzio"
Mówiąc poważnie ja mogę sie zaoferować, oczywiście jeżeli ktoś kto jedzie z Warszawy jest w stanie nadrobić te 10-15 kilometrów i pojechać przez Pionki, żeby mnie wziąść. Nie składam, żadnych deklaracji jeżeli chodzi konkretnie o datę i godzinę jednak szczególnie pasuja mi niedziele. Kiedy wogóle startuje ruch, czy w maju?? A co mam do zaoferowania oprócz siebie ( jejku jak to zabrzmialo ), w maju bede miał już 18 lat, mam swoją choriągiewke sygnałową, płuz hamulcowy no i  kamizelke pkp. Więc wyposażenie mam własne!! Pozostaje sprawa transportu, jeżeli ktoś jest gotów jechać przez konstancin, górę kalwiarię, kozienice, pionki i mnie zabierać to byłbym bardzo wdzięczny. Trasa jest około 10-15 kilometrow dłuższa niż przez Radom a i ruch jest mniejszy.

Pozdr

GF

P.S Zapomniałem dopisać że znam R1 i E1:) dobra już się nie chwale

Rozkładowe kursy pasażerskie starują na długi weekned majowy. Z kalendarza wynika, że pierwszy kurs powinien wypaść w sobotę 30 kwietnia.
Odnośnie dojadu to moze być problem z niedzielami. Wolontariusze przyjeżdżają głównie na soboty.
KLAN PALUCHOWSKICH
Minister
Długość toru:: 1332 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #21 : 05 Lutego 2005, 21:39:47 »
0

Wolontariusze przyjeżdżają głównie na soboty.

Niestety KLAN od następnego wypadu na SKW niestety zmienia swoje kursy  :?  i pojawia się tylko w niedziele. Spowodowane jest to moimi zajęciami z fizyki w soboty do 9,30  :evil:  :evil:  :evil:

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!