Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 17:11:17 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Re: Aktualny stan torowisk Kujawskich KD  (Przeczytany 12853 razy)
kalito
Administrator
Długość toru:: 1512 m

W terenie W terenie

kalito1982
« Odpowiedz #20 : 20 Stycznia 2010, 21:25:03 »
0

Grzegorz zobacz o której Ogon napisał swój post i mam taką prośbę, żebyś przed ferowaniem wyroków dał mi choć 10godzinne okienko na reakcję. Ja do cholery mam również inne zajęcia poza siedzeniem przed kompem i forum...

Tak na marginesie jakoś nie chce mi się wierzyć, że coś w tym temacie konstruktywnego powstanie poza wzajemnymi oskarżeniami, insynuacjami, osobistymi przepychankami itd...

Pozdrawiam
Kalito
Piszę w miarę poprawnie po polsku.
AXEL
Minister
Długość toru:: 2017 m

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« Odpowiedz #21 : 20 Stycznia 2010, 22:04:03 »
0

A pewnie, że nic dobrego z tego nie będzie. Wszyscy wiedzą co się stało, każdy wie z czyjej winy - zamknąć to zanim kolejne paski sie posypią wywołane niepotrzebnymi emocjami po rozlanym juz przecież mleku. Ja tylko zapytam czy może ktoś wie na które złomowisko wyjechały loki. Może można jeszcze coś odzyskać, uratować... o odp. proszę na PW.
maciej96
Młotkowy
**
Długość toru:: 95 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #22 : 20 Stycznia 2010, 22:06:53 »
0

Oj Ogonku, dobry z Ciebie prosty chłopak, ale jak zwykle się w pakujesz w kłopoty.... Jedyne co mogę z okazji Twoich urodzin powiedzieć, to fakt, że naprawa szlaku, a dokładniej trzeciego etapu prac łaczy się bezpośrednio z art.297§ 1 k.k. Jednak jest to sprawa Ekofunduszu, jak kontroluje na co przeznaczane są pieniądze z budżetowe....

Cała rzecz w tym, że jedno się mówi, co innego obiecuje, a jeszcze lepsze rzeczy pisze się w umowach Dlatego Pamiętaj Ogonku, najważniejsze jest na papierze! Dlatego życzę Ci z okazji urodzin owocnej korespondecji, co byś miał bogate środki dowodowe

Na marginesie, w kwestii przedmiotowych lokomotyw, mamy tutaj obrazowy przykład korzystania z prawa własności, łącznie ze zniszczeniem rzeczy na przekór jej miłośnikom. Tak było, jest i będzie...
konrad
Mechanik
Długość toru:: 296 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #23 : 20 Stycznia 2010, 23:24:41 »
0

oj, z tego posta może być Tylko afera... mam ogromną prośbę do Ogona, nie daj się sprowokować. Dobre argumenty zostaw na później.
pozdrawiam i do jutra na pizzy

Urok sapiącej ciuchci jest niepodważalny ale lokomotywa spalinowa to potęga.
Ogoniasty
Dyrektor
Długość toru:: 631 m

W terenie W terenie

Toromistrz wąskotorowy

« Odpowiedz #24 : 20 Stycznia 2010, 23:45:30 »
0

Przepraszam że napisałem " ..epitet.. fundacji pod nadzorem p. Kozłowskiego. "Chciałem napisać że FKL  są [inny epitet] :!:  I mówie to z pełną świadomością konsekwencji. Jestem gotów odsiedzieć za to nawet 2 lata w [określenie miejsca]. Przynajmniej wiem że w słusznym celu.

Jeżeli mówię że ktoś jest [inny epitet], to znaczy że tak myślę i tak uważam.  i nie boje się użyć  tego słowa. Puki żyje będę odbudowywał wąskie szlaki i walczył w debilami którzy swoim silnie rozbudowanym własnym EGO doprowadzają je do ruiny bądż niszczą zabytkowy tabor po to, by można było zrobić na tym jakiś interes. Ludzie wpłacają na różne fundacje pieniądze , wierząc że te pieniądze bedą służyły w tym wypadku kolejce a nie Pizzeri :!:

Możecie mnie zbanować . Ja debili nazywam tak jak na to zasługują  :!:

POZDRAWIAM !!!
kalito
Administrator
Długość toru:: 1512 m

W terenie W terenie

kalito1982
« Odpowiedz #25 : 21 Stycznia 2010, 00:09:25 »
0

Znasz zapewne numer telefonu człowieka, którego określasz debilem, więc zadzwoń i mu to powiedz. Nas to raczej nie interesuje, zwłaszcza że stoimy sobie z boku i nie wiemy po której stronie leży prawda. I się raczej nie dowiemy. Dlatego apeluję do obu stron o przeniesienie się ze swoją dysputą gdzie indziej, najlepiej na salę sądową.

Pozdrawiam racząc obu dyskutantów profilaktycznym ostrzeżeniem i zamykając uroczyście temat.

Pozdrawiam
Kalito
Piszę w miarę poprawnie po polsku.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!