Dzisiaj następuje aktualizacja regulaminu forum. Właściwie jest to zupełnie nowy regulamin, który własnoręcznie naskrobałem przez weekend z pomocą kilku niezależnych recenzentów. Opiera się na kilkuletnim doświadczeniu nabytym podczas istnienia forum. Zawiera moim zdaniem najważniejsze zasady, których musimy się tu trzymać, aby nasza współpraca przebiegała pomyślnie. Zostały one przedstawiony tak prosto jak tylko potrafiłem wymyśleć, o czym świadczy załączona do regulaminu prezentacja, która przeznaczona jest dla nowych użytkowników, ale użytkownikom dotychczasowym lektura na pewno nie zaszkodzi
Posiadanie konta na forum oznacza zgodę na ten regulamin, więc jeśli ktoś nie zgadza się na warunki regulaminowe proszony jest o kontakt ze mną. Mam nadzieję, że takich osób nie będzie
Regulamin może zawierać pewne błędy, może być potrzeba jego udoskonalenia. Jeśli macie jakieś pomysły - walcie śmiało na PW. Nikt nie jest doskonały i ja też mogłem się tam gdzieś machnąć, ewentualnie o czymś zapomnieć.
Regulamin można przeczytać w wersji
PDF lub obejrzeć prezentację w
PPS.
Zapraszam do lektury!