kalito
|
 |
« : 15 Stycznia 2011, 19:01:39 » |
0
|
W związku z tym, że mamy dwa równoległe konkursy to zdecydujmy który chcemy ciągnąć. Pytanie w ankiecie.
Druga sprawa: kto się decyduje nad tym panować, liczyć punkty przekazywać pytania itp w momencie jeśli wybierzemy konkurs drugi (zabawę)?
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
andrzej2110
|
 |
« Odpowiedz #1 : 15 Stycznia 2011, 19:09:56 » |
0
|
a 3 odpowiedz czyli żaden??
|
|
|
|
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie pr
|
|
|
2xm
|
 |
« Odpowiedz #2 : 15 Stycznia 2011, 19:24:22 » |
0
|
Chyba na razie mamy dosyć pytań. WK jest moim zdaniem zdecydowanie do zamknięcia. Pytanie, czy jest ktoś, kto aktywnie zaangażuje się w WZ? Wzorowana była na Ekstratrasie, czyli konkursie autorskim Tangensa z Wolnego Forum Gdańsk. Tam kręci się właśnie dzięki niemu. U nas chciał ją wprowadzić Phinek, ale go (chwilowo?) zabrakło...
|
|
|
|
Podejrzewam, że u źródła tej wiadomości kryje się czyjaś kpina, bardziej lubiana w Polsce niż uznanie dla prób postępu (...).
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #3 : 15 Stycznia 2011, 19:31:08 » |
0
|
a 3 odpowiedz czyli żaden??
sorki trochę w pośpiechu pisałem. Już dopisuję.
|
|
|
|
|
|
|
Ptr
|
 |
« Odpowiedz #4 : 15 Stycznia 2011, 23:42:55 » |
0
|
Jeżeli zostanie wybrana nowa wieczna zabawa to mogę spróbować ją poprowadzić, zobaczymy jak pójdzie 
|
|
|
|
To jest przekaz.
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #5 : 15 Stycznia 2011, 23:48:02 » |
0
|
Extra. Poczekamy jeszcze co ankieta wskaże. Na razie jest remis 
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #6 : 16 Stycznia 2011, 00:13:27 » |
0
|
Jak to było na początku na dawnym forum deklaruję poprowadzenie mojego dziecka czyli WK dalej.
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #7 : 16 Stycznia 2011, 00:18:57 » |
0
|
A co to znaczy poprowadzenie, pytam Kolegów Ptr i AXEL'a grzecznie.
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
|
|
|
2xm
|
 |
« Odpowiedz #8 : 16 Stycznia 2011, 00:26:37 » |
0
|
W pierwotnej zabawie na WFG towarzystwo jeździ po sieci tramwajowej Gdańska (1 punkt = 1 przystanek) a Tangens robi za dyspozytora... U nas coś takiego nie zostało wprowadzone, więc raczej prowadzenie nie ma większego sensu.
|
|
|
|
Podejrzewam, że u źródła tej wiadomości kryje się czyjaś kpina, bardziej lubiana w Polsce niż uznanie dla prób postępu (...).
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #9 : 16 Stycznia 2011, 00:33:15 » |
0
|
Też trochę ostrożności proponowałbym w porównywaniu forum gdańskiego z tym oto zacnym forum 750mm...
|
|
|
|
Na peronie zostało wszystko to Cię męczy. Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.
|
|
|
Ptr
|
 |
« Odpowiedz #10 : 16 Stycznia 2011, 00:47:16 » |
0
|
Pod pojęciem poprowadzenie miałem na myśli np liczenie punktów, dbanie o zachowanie porządku itp, Tak sobie jednak myślę że może zrobić po prostu takie połączenie obu tematów - Można zadawać proste pytania jednoczęściowe tak jak poprzednio w starym wątku ale też i takie bardziej "artystyczne" jakie miała w założeniach nowa odsłona zabawy. Trzeba by tylko pomyśleć nad odpowiednim do stopnia trudności przydzielaniem punktów w zagadkach np z jedną łatwą odpowiedzią... P.S. Ciekawe tylko czy dziecko Axela i dziecko Phinka nie pobiją się w jednym wątku 
|
|
|
|
To jest przekaz.
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #11 : 16 Stycznia 2011, 10:42:00 » |
0
|
Ptr spokojnie, dzieci czasem sie tłuką ale kończy się to przecież co najwyżej piaskiem w oczy  Co do poprowadzenia - dokładnie to miałem na myśli. A czy łączyć? Myślę że ankieta nam odpowie co dalej z jednym i drugim "dzieckiem" 
|
|
|
|
|
|
|
Kucyk
|
 |
« Odpowiedz #12 : 16 Stycznia 2011, 10:48:38 » |
0
|
Wiecie co, punkty to sobie może każdy sam liczyć, od porządku jest dział moderacji, ale to wszystko o kant zadu potłuc, skoro nie ma samej dynamiki konkursu a zatem jego uczestników. Tak naprawdę to potrzeba tu animatora konkursu. Któryś się tego podejmie?
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #13 : 16 Stycznia 2011, 11:00:54 » |
0
|
Na razie zagłosowało 14 osób, z czego 5 za opcją "żaden" albo "wsio rawno". 9 osób zainteresowanych konkursem (w jakiejkolwiek postaci)... No nic poczekamy do końca ankiety.
|
|
|
|
|
|
|
janeczek
|
 |
« Odpowiedz #14 : 16 Stycznia 2011, 11:23:50 » |
0
|
Któryś się tego podejmie? PYTEK!!!  Dotychczasowa obserwacja pozwala mi własnie na takie stwierdzenie. Doskonałe poczucie humoru i adekwatny nick, który jednoznacznie wskazuje, że pociągnie ...... czasem chyba nawet nieźle 
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #15 : 01 Lutego 2011, 19:40:42 » |
0
|
Ło matko przenajświętsza kompletnie zapomniałem o tym wątku. Czemu nikt nie podbił w międzyczasie?  Wyniki przedstawiają się następująco: Wieczny konkurs 9 (36%) Wieczna zabawa 5 (20%) Żaden 6 (24%) Wszystko jedno 5 (20%) Głosów w sumie: 25 Wieczny konkurs wygrał. Gdyby nasza społeczność była ciut większa to pokusiłbym się o pozostawienie dwóch formuł, ale uważam, że nie ma to większego sensu. Tak więc zamykam Zabawę, wracamy do Konkursu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #16 : 01 Lutego 2011, 21:07:55 » |
0
|
Więc przejmuję opiekę nad dzieckiem.
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #17 : 01 Lutego 2011, 22:33:53 » |
0
|
Ok. Jutro Ci poustawiam uprawnienia.
|
|
|
|
|
|
|
|