isoxazolidine
|
 |
« Odpowiedz #20 : 26 Kwietnia 2005, 10:16:19 » |
0
|
przed chwilką sprawdzałem - działa
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #21 : 26 Kwietnia 2005, 14:50:30 » |
0
|
Sprawdziłem przed chwilą. Nie dziala.
Na IE (bez ograniczeń) nie działa. Na FF działa. Może tak powinno być :lol:
|
|
|
|
|
|
|
chedziok
Nowicjusz

Długość toru:: 19 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #22 : 29 Kwietnia 2005, 07:26:57 » |
0
|
Możliwe , że sie pojawie tylko mam pytanie jest miejsce zebym mogl zostawic swoj srodek lokomocji (skuter)??
|
|
|
|
Forum SKW Rulezz
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : 29 Kwietnia 2005, 10:55:05 » |
0
|
Możliwe , że sie pojawie tylko mam pytanie jest miejsce zebym mogl zostawic swoj srodek lokomocji (skuter)?? Nie bierz skutera, tylko umów się ze mną - wyjeżdżam ze star 3 05 2005 godzina 8.30 Dogadamy sie jeszcze Pozdraw mp
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #24 : 29 Kwietnia 2005, 19:20:19 » |
0
|
Witam:) tez odwiedzam starachowice w wekend z tym ze w Niedziele:) I teraz moje pytanko; Czy grupa chetnych do prac wyrusza ze Starachowic ? Czy każdy na miejsce prac dojezdza osobno? Z wawy wyruszam o 6 rano bede na jakąś 9 lub 10 ( chyba ze mnie władza zatrzyma za brak prawka:twisted: ) Obecnie mam awarie jednego z czterych gazników w motocyklu ale do jutra powinienem go naprawic  POZDRAWIAM !!! Ogoniasty
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #25 : 01 Maja 2005, 09:37:29 » |
0
|
W drodze do Starachowic przepalił mi sie wąz od chłodnicy  na szczescie tylko 10 kilometrów przejechałem a co za tym idzie musiałem go prowadzic cała droge  Obecnie usuwam usterke i rano ruszam ponownie. A mówią ze japońskie motocykle sie nie psują :evil: POZDRAWIAM
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : 01 Maja 2005, 19:24:17 » |
0
|
W drodze do Starachowic przepalił mi sie wąz od chłodnicy  na szczescie tylko 10 kilometrów przejechałem a co za tym idzie musiałem go prowadzic cała droge  Obecnie usuwam usterke i rano ruszam ponownie. A mówią ze japońskie motocykle sie nie psują :evil: POZDRAWIAM Jutro od 8.00 jesteśmy na szopie, wstawaj wcześnie  Pozdraw mp
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #27 : 01 Maja 2005, 23:00:45 » |
0
|
Rozwalił mi sie termostat w motocyklu!  11 godzin serwisu i... zobaczymy jutro  wyruszam o 6:30 POZDRAWIAM !!!
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #28 : 02 Maja 2005, 10:33:35 » |
0
|
Rozwalił mi sie termostat w motocyklu!  11 godzin serwisu i... zobaczymy jutro  wyruszam o 6:30 POZDRAWIAM !!! Było pojechać pociągiem albo pekaesem ;P Motocykl po zimie ma prawo mieć humory, a np. mojej mamie w dużym fiacie zardzewiały hamulce, bo samochód był nie ruszany przez zimę...
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #29 : 05 Maja 2005, 03:07:39 » |
0
|
To zastaliśmy:  No to zaczynamy:  Ogniem i Kilofem:  To zostawiliśmy: 
|
|
|
|
|
|
|
Ryflak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : 05 Maja 2005, 13:42:28 » |
0
|
Czyli w sumie tylko cztery osoby ciężko pracowały na stacji w Iłży ? Reszta osób rozumiem, była zajęta pracami w Starachowicach.
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #31 : 05 Maja 2005, 14:03:30 » |
0
|
Czyli w sumie tylko cztery osoby ciężko pracowały na stacji w Iłży ? Reszta osób rozumiem, była zajęta pracami w Starachowicach. A uwzględnił kolega w swoich szacunkach osoby które nie były na zdjęciach? Reszta towarzytwa rzeczywiście pracowała w Starchowicach.
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #32 : 05 Maja 2005, 14:53:18 » |
0
|
Czyli w sumie tylko cztery osoby ciężko pracowały na stacji w Iłży ? Co masz jeszcze do napisania? Nie podoba Ci się? Trzeba było być tą jadną osobą więcej na zdjęciu. A nawet jakbyś w końcu ruszył swoje cztery litery to i tak zadawanie pytań w podobnym stylu byłoby nie na miejscu. Bo nie jesteś od rozliczania kto pracował, a kto nie na SKW.
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : 05 Maja 2005, 20:53:15 » |
0
|
Czyli w sumie tylko cztery osoby ciężko pracowały na stacji w Iłży ? Reszta osób rozumiem, była zajęta pracami w Starachowicach. Ryflak, a po tym, co napisałeś o Starachowicach na pmk, masz jeszcze czelność otwierać tutaj ryjek?
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : 05 Maja 2005, 20:55:43 » |
0
|
Reszta osób rozumiem, Starachowicach. Poza tym słowo "rozumiem" jest chyba nie ma miejscu w odniesieniu do twojej osoby??
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #35 : 06 Maja 2005, 08:09:03 » |
0
|
Poza tym słowo "rozumiem" jest chyba nie ma miejscu w odniesieniu do twojej osoby?? Ryflak dziecko czy ty jesteś aż tak mało rozumny, że do ciebie jak grochem o ścianę? Weźże ty zniknij z internetu, bo mnie już szczerze krew zalewa, jak czytam po raz kolejny twoje nic nie warte wypociny. Czy ty naprawdę musisz coś pisać, nawet jeśli nie masz nic do powiedzenia? Jeśli czujesz taki wewnętrzny imperatyw, to się idź leczyć do psychologa. Ich w Warszawie chyba nie brakuje... Mnie już ręce opadają (i co innego też).
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
isoxazolidine
|
 |
« Odpowiedz #36 : 10 Maja 2005, 16:38:22 » |
0
|
jesli będa planowane kolejne tego typu akcje to proszę o sygnał - chetnie zamieszczę info wiadomo gdzie. pozdrawiam gorąco :-)
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #37 : 13 Maja 2005, 22:52:46 » |
0
|
Witam!  Widze ze znowu jest wojna na forum z towarzyszem Ryflakiem  Oczywiście ze w Iłży pracowało wiecej niż cztery osoby. Takie akcje w Iłży powinny być organizowane częściej i mam nadzieje ze kolega ryflak wreszcie sie zjawi z kilofem w reku na wąskim torze a nie bedzie oceniał na forum ile osób było a ile nie :evil:
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #38 : 13 Maja 2005, 22:59:22 » |
0
|
Kurcze chce umieścić na forum kilka fotek z prac w Iłży a nie wiem jak to zrobić :? Poprosze o pomoc bo robie to pierwszy raz Pozdrawiam !!!
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
kalito
|
 |
« Odpowiedz #39 : 13 Maja 2005, 23:22:59 » |
0
|
Jak KLAN ma jeszcze miejsce na serwerze, to wyślij doń foty, ale to się musicie umówić 
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
|