Świat kolejek wąskotorowych SMF
06 Grudnia 2024, 03:07:16 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Serwer FTP już działa! Szczegóły na forum.
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wielka prośba o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej  (Przeczytany 11738 razy)
flowercio
Czytelnik

Długość toru:: 2 m

W terenie W terenie

« : 30 Marca 2012, 21:33:13 »
-3

Poniższe badanie jest prowadzone przez studentkę drugiego roku studiów magisterskich na Wydziale Zdrowia i Turystyki w Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy w celu zbadania wykorzystania Żnińskiej Kolejki Wąskotorowej jako atrakcji turystycznej. Ankieta jest anonimowa. Proszę zaznaczyć jedną, wybraną przez siebie odpowiedź, jeśli w pytaniu nie wskazano innych możliwości.

Dziękuję za czas poświęcony na wypełnienie ankiety.

http://moje-ankiety.pl/respond-22274.html
Ariel Ciechański
Administrator
Długość toru:: 973 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #1 : 30 Marca 2012, 23:56:18 »
0

Dziękuję za czas poświęcony na wypełnienie ankiety.

Kolejna ankieta, której nie daje się wypełnić.... W WSG w końcu wykłada prof. Maik i chyba uczą tam jak się konstruuje ankiety. W obecnej postaci jeśli ktoś nie korzystał z parkingów czy imprez kulturalnych musi to ocenić. Inaczej nie wyśle ankiety. Chyba, że wyssie swoją opinię z palca, tylko jaki będzie miało walor naukowy czy poznawczy?? Jako omc dr nie mogę tego zrozumieć....

Pozdr.<br />CAr.<br />
flowercio
Czytelnik

Długość toru:: 2 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #2 : 04 Kwietnia 2012, 13:40:28 »
0

Ankieta została wysłana do osób, które kolejką podróżowały lub zwiedzały poszczególne obiekty. prof. Maik nie ma tu nic do rzeczy - ankietę akceptuje konkretny promotor. Gdyby wszyscy mieli do Maika chodzić nie miałby nic innego do roboty.
Ariel Ciechański
Administrator
Długość toru:: 973 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #3 : 04 Kwietnia 2012, 15:04:28 »
+2

Ankieta została wysłana do osób, które kolejką podróżowały lub zwiedzały poszczególne obiekty.

Problem jest w tym, że nie mam możliwości pominięcia opcji, z których się nie korzystało... Nie korzystałem z parkingu -> nie mogę wysłać ankiety....

Pozdr.<br />CAr.<br />
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!