Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 01:02:31 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Serwer FTP już działa! Szczegóły na forum.
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Źródła informacji  (Przeczytany 19233 razy)
Jacob
Nowicjusz
*
Długość toru:: 21 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #20 : 12 Września 2015, 23:43:43 »
0

Nie znasz to nie wypisuj takich  opinii...., może trochę kultury.

Nie napisałem że Pan Tucholski jest gburowaty, tylko tak można wywnioskować z waszego opisu. A skoro gburowaty nie jest, to na miejscu naszego kolegi tym bardziej bym próbował. Jedyne konsekwencje jakie może ponieść to że zostanie olany.
Rocketfuel94
Młotkowy
**
Długość toru:: 58 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #21 : 13 Września 2015, 09:46:18 »
-2

Nie znasz to nie wypisuj takich  opinii...., może trochę kultury.

Nie napisałem że Pan Tucholski jest gburowaty, tylko tak można wywnioskować z waszego opisu. A skoro gburowaty nie jest, to na miejscu naszego kolegi tym bardziej bym próbował. Jedyne konsekwencje jakie może ponieść to że zostanie olany.

Zgadzam się z tą opinią w 100%. Jednak gdzie owego Pana szukać?

Uczmy się kochać wąskotorówki, tak szybko odchodzą...
Kucyk
Minister
Długość toru:: 4309 m

W terenie W terenie

Bimbrownik wąskotorowy

« Odpowiedz #22 : 13 Września 2015, 21:20:49 »
0

A który to z tych panów?

Ten wyższy.  

Na peronie zostało wszystko to Cię męczy.
Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.

*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
a cygan
Dyrektor
Długość toru:: 870 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #23 : 13 Września 2015, 23:04:27 »
-2

Warto przeszukać internet, tak "na szybko"
http://jegostrona.pl/po-mesku/zdjecia/453900,4,maz-i-jedyny-syn-mezczyzni-anny-german.html
Arczi
Zawiadowca
Długość toru:: 401 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #24 : 13 Września 2015, 23:31:15 »
+6

Ta cała dyskusja w  tym wątku jest bardzo żenująca. Kilka osób wypowiadających się w tym wątku ma numer Zbyszka. Zamiast pomóc i dać numer lub zadzwonić do Zbyszka i spytać o możliwość przekazania jego numeru bawią się w jakieś kalambury.
janeczek
Dyrektor
Długość toru:: 915 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #25 : 14 Września 2015, 09:24:48 »
+4

Żenująca to jest ta jałowa dyskusja. O ile jestem zorientowany to numer jest zastrzeżony i chyba właściciel tego numeru nie życzy sobie podawania go do publicznej informacji.
Arczi
Zawiadowca

W terenie W terenie

« Odpowiedz #26 : 14 Września 2015, 11:44:54 »
+1

Żenująca to jest ta jałowa dyskusja. O ile jestem zorientowany to numer jest zastrzeżony i chyba właściciel tego numeru nie życzy sobie podawania go do publicznej informacji.

Wiem że w Polsce jest z roku na rok coraz większy problem czytania ze zrozumieniem teksty pisanego, ale aż do takiego stopnia.

lub zadzwonić do Zbyszka i spytać o możliwość przekazania jego numeru bawią się w jakieś kalambury.
Kucyk
Minister
Długość toru:: 4309 m

W terenie W terenie

Bimbrownik wąskotorowy

« Odpowiedz #27 : 14 Września 2015, 11:54:00 »
+4

A co ta za minusy dla Kolegi Janeczka? Jak ktoś nie wie o co chodzi, to niech posłucha, a nie wali w dolną strzałkę jak dzięcioł w betonowy słup.
Otóż prawie wszyscy obecni na tym zacnym forum znają Zbynia i Jego niechęć do kontaktów z osobami poza wąskim kręgiem. I Ariel zna, i Janeczek, i Piottr, i ja znam, i Antek zna, i dziadek (u, dziadek - zakała rodziny!...) znamy że lepiej nie ryzykować dawania numeru Zbynia bez Jego wyraźnego polecenia. A kto tego nie przestrzega, ten... uuu... lepiej nie pisać co go spotka.
Jeśli Kolega Rocke-cośtam ma konkretne pytania - niech napisze mi na PW, a ja do Zbynia zadzwonię.

Na peronie zostało wszystko to Cię męczy.
Patrząc z kabiny FAURa* świat wydaje się lepszy.

*) tu można wstawić każdą serię lokomotywy.
janeczek
Dyrektor
Długość toru:: 915 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #28 : 14 Września 2015, 12:03:55 »
0

Wiem że w Polsce jest z roku na rok coraz większy problem czytania ze zrozumieniem teksty pisanego, ale aż do takiego stopnia.
Potwierdzam. Widać to doskonale na Twoim przykładzie. Czytasz chyba tylko samego siebie i .... też nie rozumiesz co piszesz. Czy tak trudno zrozumieć chęć do zachowania prywatności?

Arczi
Zawiadowca

W terenie W terenie

« Odpowiedz #29 : 14 Września 2015, 12:34:43 »
+3

Próbowałem wysilić się jakąś ironiczną wypowiedzią na zamieszczony przez Ciebie post. Ale doszyłem do wniosku, że i tak nie zmieni ona niczego w dalszej jałowej dyskusji z Twoją osobą. Więc aby nie narazić się na kreseczkę ze strony panującego tu „cara” zaprzestane wszelkiej polemiki w nic nie wnoszącej w ten temat wymiany zdań z Tobą.
Jacob
Nowicjusz
*
Długość toru:: 21 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #30 : 14 Września 2015, 13:00:13 »
+3

Nie wiem po co ta cała dyskusja nt. dawania numeru Pana Zbigniewa, skoro jest on członkiem PAN i na ich stronie jest jego służbowy telefon. Na miejscu kolegi któremu bardzo na tym kontakcie zależy  zadzwoniłbym na służbowy numer. Podawania prywatnych numerów mam nadzieję nikt tutaj nie wymagał...

Podaję link do strony IHP PAN, gdyby koledze trudno było korzystać z wujka Google 
http://www.ihnpan.waw.pl/dr-zbigniew-tucholski/
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!