Świat kolejek wąskotorowych SMF
09 Grudnia 2024, 00:57:40 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Życzenia  (Przeczytany 13564 razy)
AXEL
Minister
Długość toru:: 2016 m

W terenie W terenie

www.axel-rail.pl

« : 20 Grudnia 2013, 21:22:27 »
+3

Panowie i Panie...

Z racji tego, iż kolejarza noc wygania i noc przygania, to potem nie będę miał jak, gdyż za kilka chwil dwie nitki stalowego szlaku połączonego podkładami zejdą mi się gdzieś na horyzoncie ledwie doświetlane trzema reflektorami lokomotywy. Wszak tam nie ma WiFi i takich tam udogodnień... A więc:

Spokojnych, zdrowych, radosnych Świąt spędzonych w domowej, rodzinnej atmosferze, do tego oczywiście masy kolejowych (i nie tylko) prezentów.

Smacznego karpia Wam nie życzę gdyż uważam, że warto tej polskiej rybce darować życie. Uwolnijcie więc karpia i kolędujcie również za tych, co aktualnie są w pracy. Pracy nie dlatego, że muszą, a dlatego że ją kochają. W pracy - pasji.

Wesołych Świąt wszystkim !!!
Brood.K
Dyrektor
Długość toru:: 793 m

W terenie W terenie

Nic na siłę. Weź większy młotek.

« Odpowiedz #1 : 21 Grudnia 2013, 09:56:52 »
+1

Ano widzisz. A tacy jak ja kolejarze zabiurkowi mają urlop w tym czasie. Pierwszy od października... 2012.. I aż cały tydzień! I też do końca nie wiadomo, czy nie będę jednak musiał jednak do pracy zajrzeć i dopilnować niektórych papierków..

Tradycyjnie życzę Wam wszystkim żeby było kogo, co, czym i po czym wozić.. Reszta zrobi się sama, bo lubimy przy tym grzebać przecież, a gdy ktoś swoje zajęcie lubi to na uciążliwości nie narzeka. Że zacytuję bodajże najsłynniejszego wynalazcę naszych czasów:
"Nie przepracowałem ani jednego dnia w swoim życiu. Wszystko co robiłem, to była przyjemność."

Wesołych! I spokojnych. Zwłaszcza jednemu koledze, który przez całe święta ma dyżur wypadkowy..

I siadam do edytorków symulatorowych - mały prezent świąteczny trzeba też popełnić

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!