Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #60 : 25 Kwietnia 2007, 22:51:27 » |
0
|
Tylko nie lubie ludzi co zielonego pojęcia nie mają w temacie Piotrkowskiej KD a zabierają głos. Jak "masz zielone pojęcie" to dyskutuj , proszę, merytorycznie, a nie atakuj personalnie. Ariel zadał konkretne pytanie, a Twoja odpowiedź nie dość, że kompletnie poza tematem, (pierwsza wypowiedź, witamy na forum, jak ja uwielbiam takie miłe wejścia :   była.... hmmm.... co najmniej niegrzeczna.... Pozdrawiam. Marcin
|
|
|
|
|
|
|
Piotrkownianin
Czytelnik
Długość toru:: 5 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #61 : 30 Maja 2007, 19:33:00 » |
0
|
I koniec ostatniego ,,przejezdnego" odcinka :evil: .
Pozdro wszystkim na forum :wink: .
|
|
|
|
Na innych forach a tematyce trainz znajdziesz mnie pod nickiem nowak12
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : 30 Maja 2007, 22:18:20 » |
0
|
Tzn tory kończą się teraz za terenem stacji ? Czy na stacji też zerwali? :  : A poza tym - witamy :cool:
|
|
|
|
|
|
|
Piotrkownianin
Czytelnik
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #63 : 31 Maja 2007, 14:23:15 » |
0
|
To tak tory o ile wiem na stacji są :neutral: . Teren na ktorym biegły tory koło parku miejskiego , ogrodzono i jest on pod władaniem klubu concordia :sad: . Sygnalizator stojący przed stacją ,, Piotrków Wąskotorowy" nadal stoi :grin: . Jednym słowem po szlaku .
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotrkownianin
Czytelnik
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #65 : 02 Czerwca 2007, 20:21:49 » |
0
|
Jak chcecie to moge porobić fotki obecnego ,,szlaku".
PSFajne foty. :razz:
|
|
|
|
|
|
|
prof_klos
|
 |
« Odpowiedz #66 : 02 Czerwca 2007, 20:40:29 » |
0
|
Jasne, że chcemy. Ostatnim, razem w Piotrkowie byłem we wrześniu, tudzież październiku 2005 roku. I jeszcze były wówczas tory w obrębie miasta, jednakże nosiły znaki powolnego rozbierania. Chętnie zobaczę, jak sprawa wygląda obecnie..
|
|
|
|
Filozofia sztuką życia...!
|
|
|
Piotrkownianin
Czytelnik
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #67 : 02 Czerwca 2007, 21:29:59 » |
0
|
Jutro, najpóżniej w poniedziałek będą 
|
|
|
|
|
|
|
arti281
|
 |
« Odpowiedz #68 : 15 Czerwca 2007, 22:58:10 » |
0
|
Nie ma to jak o nas bez nas.Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #69 : 15 Czerwca 2007, 23:16:53 » |
0
|
A co stoi na przeszkodzie, by "z Wami o Was"??
Czekamy więc, słuchamy... Cóż takiego istotnego masz nam do przekazania, by pisać takie uszczypliwe komentarze ?
|
|
|
|
|
|
|
marcinsemek
Młotkowy

Długość toru:: 130 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #70 : 03 Lipca 2007, 14:34:44 » |
0
|
Czy już można obejrzec jakieś fotki? Co dalej w temacie kolejki?
|
|
|
|
Wąskotorowiec
|
|
|
ok333
|
 |
« Odpowiedz #71 : 04 Lipca 2007, 15:08:19 » |
0
|
Czyli to juz historia . Pare razy NIA podjezdzalem , jadac do Bialej nad Pilice . Ale mam cos historycznego ... to akcja z 1906 roku Towarzystwa Drogi Zelaznej Podjazdowej Piotrkowsko - Sulejowskiej ! , nawet cyrylica : :arrow: http://alfa3.it.pw.edu.pl/Galeria-12.htmale ,,, nie tak odrazu :wink: w zakladakach nalezy kliknac ...,,do roku 1918'' ... i przewijac - plusk-minus do polowy . Pozdrawiam
|
|
|
|
Ratujmy Koleje Waskotorowe !!! ----------------------------------------------- ,, Najlatwiej niszczyc . Trudno zachowac to , co warte zachowania.'' Wislawa Szymborska
|
|
|
arti281
|
 |
« Odpowiedz #72 : 06 Lipca 2007, 17:32:39 » |
0
|
Wiec ponownie. Kilka slow od Prezydenta Miasta P_T. Odpowiadajac na pismo TPKWP-S w sprawie przejecia od PKP SA kompleksu stacyjnego po bylej Piotrkowskiej Kolei Dojazdowej z przeznaczeniem na skansen kolejowy niniejszym uprzejmie informuje: W przedmiotowej sprawie zebrano szereg opinii i dokumentow a nastepnie przedstawiono sprawe na posiedzeniu Wladz Miasta. W wyniku analizy podjeto decyzje aby nie wystepowac do PKP SA z wnioskiem o przejecie kompleksu stacyjnego. Z up Prezydenta Miasta Dyrektor Krzysztof Byczynski
Poraz kolejny bez komentarza .Ewentualnie podamy namiary na U.M. w Piotrkowie Tryb i tam kwitowac.Przepraszam za pisownie.Przyczyny techniczne POZDRAWIAMY
|
|
|
|
|
|
|
OczeQ
SGKW

Długość toru:: 524 m
W terenie
Wariat torowy
|
 |
« Odpowiedz #73 : 06 Lipca 2007, 23:51:07 » |
0
|
znaczy sie, rozebrać, rozdu***ć, rozpier***ć..................................
liczy się kasa, układy (takie popularne dzisaij słowo) i inne takie... ....przepraszam, ale mnie troche zciśnieniowało, najlepiej wdrążyć doktrynę niejakiego Kononowicza!!!! NIC NIE BĘDZIE!!!!!!!!!!11
zaorać te wszystkie wąskotorówki w piźd***c i będzie spokój...
nie wiem, czy pozdrawiać?
OczeQ
|
|
|
|
Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? 
|
|
|
Piotrkownianin
Czytelnik
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #74 : 07 Lipca 2007, 21:43:02 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
marcinsemek
Młotkowy

Długość toru:: 130 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #75 : 10 Września 2007, 18:59:26 » |
0
|
Jak wygląda sytuacja na dziś? co w Szopie? Jak stacja? Jest jeszcze co oglądać?
|
|
|
|
Wąskotorowiec
|
|
|
arti281
|
 |
« Odpowiedz #76 : 12 Września 2007, 18:30:29 » |
0
|
Jak wygląda sytuacja na dziś? co w Szopie? Jak stacja? Jest jeszcze co oglądać? U nas bez zmian.Czaly czas pod wiatr.Czekamy na lepsze czasy. Dla tego co pozostalo oczywiscie a pozostalo to co bylo.
|
|
|
|
|
|
|
arti281
|
 |
« Odpowiedz #77 : 05 Grudnia 2007, 09:41:53 » |
0
|
Witam.Szukamy miejsca dla naszego tabor na innej kolejce o podobnym przeswicie.Moze znacie jakies ciekawe miejsce gdzie dalej mogl by on funkcjonowac.POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
|
|
Marcin117
|
 |
« Odpowiedz #78 : 05 Grudnia 2007, 10:57:56 » |
0
|
Rogów.....
|
|
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Odpowiedz #79 : 05 Grudnia 2007, 11:09:30 » |
0
|
Witam.Szukamy miejsca dla naszego tabor na innej kolejce o podobnym przeswicie.Moze znacie jakies ciekawe miejsce gdzie dalej mogl by on funkcjonowac.POZDRAWIAM Jędrzejów. Zapraszamy.
|
|
|
|
|
|
|
|