fidzio
Gość
|
 |
« : 13 Listopada 2005, 19:48:59 » |
0
|
Witam ZTCW to sprawa drezyny jest na tajnym forum, proponuje przeniesc ja tutaj gdyż też chętnie jako osoba biorąca bezpośrednio w budowie wypowiem sie na pewne tematy ;]
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : 13 Listopada 2005, 20:09:14 » |
0
|
A tam jest  Emcebob wrzucił parę fotek , a teraz Iłżanie milczą jak zaklęci, czekają chyba aż nas ciekawośc spali Wypowiedz się, wypowiedz 
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : 13 Listopada 2005, 20:11:26 » |
0
|
No dobra tylko nie wiem jakie sa watpliwosci :>
|
|
|
|
|
|
|
ilza.info
|
 |
« Odpowiedz #3 : 13 Listopada 2005, 20:12:52 » |
0
|
A tam jest  Emcebob wrzucił parę fotek , a teraz Iłżanie milczą jak zaklęci, czekają chyba aż nas ciekawośc spali Wypowiedz się, wypowiedz  jak dla mnie temat do przeniesienia tutaj, ewentualnie trzeba nadac uprawienia dla tego forum dla fidzia  a co z uprawieniami do forum wewnetrznego dla Pawła Szweda? to chyba tez kolejarz starachowicki  )))))) a co do fotek...to tylko takie male cos, my mamy tez filmy, o wiele wiele wiecej zdjec  doslownie: mniam! p.s. przeciez emce zamieszczal post o pracach na 11-13 listopada, nie bylo nikogo chetnego  )) trzeba bylo przyjechac 
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #4 : 13 Listopada 2005, 21:30:54 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Odpowiedz #5 : 13 Listopada 2005, 21:36:57 » |
0
|
o kurcze jeste pod wrazeniem! jaki to ma silnik?
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #6 : 13 Listopada 2005, 21:40:31 » |
0
|
W taj kwestii to ja już się nie wypowiadam, na ten temat niech się wypowie Fidzio albo Ogoniasty 
|
|
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Odpowiedz #7 : 13 Listopada 2005, 21:40:59 » |
0
|
Elegancko wygląda. Rzućcie pare szczegółów technicznych, jakie zestawy kołowe itp.
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : 13 Listopada 2005, 21:56:08 » |
0
|
p.s. przeciez emce zamieszczal post o pracach na 11-13 listopada, nie bylo nikogo chetnego  )) trzeba bylo przyjechac Wiesz, wszyscy się "pozytywnie naładowali" po ostatniej wyprawie na ósmy kilometr, i teraz im starcza. Może w grudniu będzie więcej chętnych? Ja wstępnie piszę się 17-18 (sobota, niedziela) . Kto będzie jeszcze? A gdzie drezynka stacjonuje?
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : 13 Listopada 2005, 22:14:02 » |
0
|
Aaaa, i jeszcze jedno - ta drezyna nie nadaje się na warunki linii gdzie występuje duże nasycenie złomiarstwem !! Bo nie ma wieżyczki z karabinami maszynowymi !!! 
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #10 : 13 Listopada 2005, 22:15:25 » |
0
|
Kto będzie jeszcze? Ja  A gdzie drezynka stacjonuje? Oczywiście w Pionkach
|
|
|
|
|
|
|
ilza.info
|
 |
« Odpowiedz #11 : 13 Listopada 2005, 22:15:49 » |
0
|
Elegancko wygląda. Rzućcie pare szczegółów technicznych, jakie zestawy kołowe itp. ja moge ewentualnie zaproponowac filmik  krotki, jeden z wielu, ale dokladnie pokazujacy drezyne jak jedzie  film jest na www.ilza.info gorrrąco polecam  Zapraszamy do Iłży  --- Przemek Burek
|
|
|
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Odpowiedz #12 : 13 Listopada 2005, 23:45:41 » |
0
|
filmik ekstra ładnie ruszyła z kopyta 
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #13 : 14 Listopada 2005, 00:52:16 » |
0
|
No jestem pod wrażeniem. Super, szkoda, że mnie nie mogło tam być - wczoraj miałem wesele Siostry. Cieszę się że wreszcie i w Iłży pojechał pojazd kolejowy mechaniczny.
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : 14 Listopada 2005, 11:04:04 » |
0
|
Elegancko wygląda. Rzućcie pare szczegółów technicznych, jakie zestawy kołowe itp. Silnik : WSK 125 Przekładnia : mechaniczna, poprzez łańcuch Hamulec : niesamoczynny, uruchamiany pedałem Największa szybkość : 30 km/h Liczba miejsc : 6 Długosć: 260 Szerokość: 140 Masa : około 400 kg Wysokość: 175 Zestawy : żeliwne odlewane prawdopodobnie od jakiegoś wóżka torowego
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
 |
« Odpowiedz #15 : 14 Listopada 2005, 11:34:21 » |
0
|
Silnik : WSK 125 Największa szybkość : 30 km/h Liczba miejsc : 6 Masa : około 400 kg A jaka jest największa dopuszczalna ładowność?
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : 14 Listopada 2005, 13:29:34 » |
0
|
A jaka jest największa dopuszczalna ładowność?
Szcześciu chłopa plus dwa podkłady 
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
 |
« Odpowiedz #17 : 14 Listopada 2005, 16:25:04 » |
0
|
Szcześciu chłopa plus dwa podkłady  a na jakim terenie? Z góry? Na płaskim? czy pod górę? Interesują mnie wyniki testów, które przeprowadziliście.
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : 14 Listopada 2005, 17:27:13 » |
0
|
testy na Iłżeckim odcinku SKW mogą być nieadekwatne do rzeczywistych osiągów drezyny, z prostej przyczyny - szyny są pokryte warstwą rdzy, brudu, resztki trawy, i trudno mieć do chłopaków o to pretensje, mają ładny kawałek do utrzymania (czytaj - odkopania spod ziemi  ). Jak szlak się przetrze - będzie można więcej powiedzieć. To takie skromne moj zdanie. Pozdraw MP
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #19 : 14 Listopada 2005, 19:19:52 » |
0
|
Ech ja patrzę ne te foty to chce mi się ... e nie bedę mówił nawet... P.S. Nie mogę !! Muszę to pwoiedzieć !! Chce mi się wyć !! Ja tu siedze nad kochanowskim i innymi tego typu szczegółami a chłopaki się drezynką wożą !! Może ktoś zrobi kilim mojej polonistce?? Obiecuje w zamian miesiąc pracy na SKW    :twisted: :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
|