Nie istotne kto komu, dla chcącego nie ma nic trudnego. Nie chcieli byś wyjechał i tyle.
Gdybyśmy nie chcieli to by nie wyjechał i już bez bawienia się w zamki.
Prosiłbym o odpowiedź. Dlaczego wyjechaliście wcześniej ze Starachowic? Casting Pawła? Może inny powód...
W niedziele nie ma castingów to raz :] z całym szacunkiem to sprawa prezesa czy ma casting czy nie, bo nie masz zadnnego prawa do dysponowania czy rozliczania czyjegos wolnego czasu, dwa dlatego ze kursy zostaly odwolane i zaczal padac deszcz a póżniej w maszyna byla myta i deszcz pokrzyzowal zaplanowane prace na ten dzien - wiec malowanie zostalo przelozone.
Wytłumaczcie mi proszę jak to możliwe że w ciągu minionego sezonu było dziesiatki razy tak że pociągiem do Lipia albo nie jechał nikt albo jedna osoba a pomimo to Józkowi kazano jeździc.
Może zdarzylo sie że odwołany był ewentualnie ostatni pociąg... ale nie 3/4 z nich !!!
Nie wiem
Poza tym nikt mi nie powiedział które to podkłady były wymienione (owe 20szt!!!) i ciekawe skąd się one wzięły w Starachowicach bo z tego co wiem nie ma tam ani jednego.
Przyjechały dwa razy przyczepką ze znienawizonych przez Ciebie Pionek. Który km to nie wiem bo zostało zrobione kilka styków coś koło km 1,7
i w okolicach km 2,3 wiecej grzchów i km nie pamietam.
www.fpkw.pl z dn. 25.05.2006r
Dokonujemy pomiarów torowiska do Lipia oraz renowacji zwrotników na st. Starachowice Wsch. Wąsk Z tego co pamiętam to zwrotniki naprawił Ogon, moze wypadałoby chłopakowi w formie drobnej wdzięczności napisac małe podziękowanie na stronie co?
Chodzi tu o inne zwrotniki (wjazd do szopy, oraz w peronach) i to zrobiłem JA. Jedynym zwrotnikiem (obecnie rozkradzionym) zrobionym przez ogona jest zwrotnik na trójkącie. A ZTCP to było to na stronie przed awarią działu aktualności starachowickich. Zostanie to przy następnej aktualizacji zrobione.
Wszystkie te informacje na fpkw.pl maja tyle wspólnego z prawdą co ja z fpkw.
I analogicznie odwrotnie
Śmieszna jest ta kompromitująca Was propaganda. Chyba powinnismy poinformowac o tych kłamstwach opinie publiczną nie tylko w sposób nam dotychczas znany (forum, PMK) ale także w ogólnodostępnych mediach.
Nie wypowiadam sie na temat zawartości fpkw.pl bo od tego jest prezes. Ale to nie my mamy "wyimaginowanego" przyjaciela który jechał do lipia. Tyle na temat propagandy
I na koniec
Czy nie łatwiej i lepiej dla kolejki byłoby się po męsku rozstać?
Przyganiał kocioł garnkowi. Obraziłeś się na FPKW i nie działasz już na SKW, masz do tego pełne prawo. Więc dlaczego sam robisz dym, jeżeli odeszłeś to "rozstań się po męsku" a nie wypłakujesz swoje żale na PMK i chociazby tym forum...