Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 10:43:58 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wąskotorówka cegielniana w Zielonce - Ktokolwiek widział...  (Przeczytany 45347 razy)
Phinek
Gość
« Odpowiedz #40 : 19 Października 2007, 09:50:35 »
0

A mie się właśnie to podoba, że umawiają się tu - dzięki temu wszyscy mają wgląd i mogą się ewentualnie podpiąć. Tak na przykład ja niechciałbym dodatkowo utrudniać w procesie umawiania się (skaro wyłoniła się grupka liderów niech się umawiają) ale jeżeli termin by mnie pasował to bym się z chęcią dołączył  :wink:
Silgrin4D
Młotkowy
**
Długość toru:: 66 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #41 : 19 Października 2007, 10:08:17 »
0

A ja korzystam z netu w pracy i nie za bardzo mogę instalować jakieś "gady" :mrgreen: nie mo.wiąc o tym, że sama moja obecność tutaj jest.. jakby to nazwać... w *zasadzie* OK :oops:

Popieram pomysł, aby ustalać na forum - inaczej osoby postronne nie będą mogły się przyłączyć.

Co do terminu - patrząc za okno mam wątpliwości, czy wycieczka się uda (zwłaszcza biorąc pod uwagę głębokość błocka na odcinku sąsiadującym z glinianką), więc może poczekamy na powrót złotej polskiej i zdrowia uczestników?
tomasz11
Mechanik
Długość toru:: 293 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #42 : 19 Października 2007, 11:08:34 »
0

Witam
ze względu na warunki atmosferyczne i grypę która panoszy sie nawet
u nas na forum :oops: oraz nadmiar pracy, spotkamy się w innym terminie.
Do Henia- nie wiem czy dobrze zrozumiałeś, ale cały czas rozmawiamy
o kolejce wojskowej. Z Twojej wypowiedzi wynika, że masz na myśli
kolejkę cegielnianą.

pozdrowienia
Marcin Przybysz
Gość
« Odpowiedz #43 : 19 Października 2007, 17:35:32 »
0

Szanowni Panowie Dyskutanci.

Ja tylko poprosiłem o porządek.

:arrow: Uprzejmi przypominam, że mamy TU  Kalendarz, w którym spokojnie można zapisać "imprezę" pod nazwą zwiedzanie tych czy innych pozostałości wąskich torów, podając swoje namiary.
:arrow: Uprzejmie przypominam, że mamy także dział "inne", gdzie od biedy można wrzucić temat "spotkajmy się tu i tam, o tej i o tamtej"
 :oops: Nieśmiało zauważam, że zrobiliście bałagan w wątku "Wąskotorówka cegielniana(...)"  wymieniając się uwagami o grypie.

Panowie -  jedna uwaga nie na temat i zamknę ten wątek - słowo honoru.

Co do uwag o korzystaniu z netu w pracy do celów prywatnych - nie będę się (bom pracodawca) wypowiadał, bo by było niecenzuralnie  :twisted:
Silgrin4D
Młotkowy
**
Długość toru:: 66 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #44 : 19 Października 2007, 20:03:48 »
0

Cytat: "tomasz11"
Do Henia- nie wiem czy dobrze zrozumiałeś, ale cały czas rozmawiamy
o kolejce wojskowej. Z Twojej wypowiedzi wynika, że masz na myśli
kolejkę cegielnianą.

Tak, mam na myśli kolejkę cegielnianą, bo taki jest temat tego wątku :oops:
Piottr_tt
Minister
Długość toru:: 2006 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #45 : 19 Października 2007, 21:04:42 »
0

Ja proponuję ten wątek posprzątać z postów offtopicznych i zostawić. Co do umawiania -do tego jest PW a dopiero o podjętym terminie zbiórki można napisać na forum.

Pozdrawiam, Piottr
Nowa galeria foto -  http://wedrownosc.flog.pl
Marcin Przybysz
Gość
« Odpowiedz #46 : 19 Października 2007, 21:08:25 »
0

Ha  :!: , to połowa wątku poleci - bo jedni piszą o Zielonce wojskowej (pod Wawą), inni o podkrakowskiej cegielnianej

Tak oto macie nauczkę, drodzy czytelnicy, jak bałagan, i pisanie offtopicznie na forum szkodzi.

Zamykam, treść zostaje, a zainteresowani otworzą sobie dwa oddzielne wątki, o dwu Zielonkach.
janeczek
Dyrektor
Długość toru:: 915 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #47 : 19 Października 2007, 21:42:16 »
0

Uprzejmie informuje, że w Zielonce k Warszawy / powiat Wołomin/ istniała zarówno kolejka cegielniana /po lewej stronie linii Warszawa - Białystok/ jak i kolejka wojskowa /po stronie prawej w/w linii/.
Marcin Przybysz
Gość
« Odpowiedz #48 : 19 Października 2007, 21:50:14 »
0

O, to mamy 3 "kolejki w Zielonce"  ? Tak więc każdy z zainteresowanych zakłada sobie "swój" wątek, z dokładnym tytułem .
Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!