Co do Pana ilza.info to sądze ze jego komentarz w sprawie torowiska nic by nie wniósł, zapewne już pisze kolejny donos - może tym razem do UTK??

Poczekaj chwilę, daj facetowi szansę żeby sam powiedział co zrobił i dlaczego. Panie Przemysławie Burek czekamy !! :wink:
Hm.

Może tu wszystkich zaskocze, ale ja jakoś żadnych donosów nie robiłem, z tego co mi pisal użytkownik KLAN PALUCHOWSKICH na PW podobniez byl jakis donos do koserwatora zabytkow.
Informuje wszem i wobec, ze kontakt z konserwatorem zabytkow nawiazywal jeden z radnych ilzeckich, Stanisław J. (można wszystko sprawdzić panowie śledczy z bilingow telefonow komorkowych, mojego i radnego). Dlatego prosze o nie mieszanie mnie w jakies rzeczy, ktorych nie robilem.
A niejaki "donos" jak to twierdzicie, to proste pytanie ze strony Stanisława J. do konserwatora, czy w miejscu, w ktorym budowana jest szopa na stacji w Iłży może tam stać. Czy nie bedzie zasłaniać jeziora od strony ul. Błazińskiej. Czy to jest donos? Radny jest od tego, ze zajmuje sie różnymi sprawami, które dzieją się na jego terenie.
Osobiście chcę, żeby kolejka ruszyła, ale chce, zeby turysci nie widzieli takiego stanu stacji oraz torowiska, ktory jest teraz. Uwazam, ze pokazanie kolejki z dobrej strony zaprocentuje i to mocno, w szczegolnosci w Ilzy, miasteczku tyrystycznym. Chwała za to, tym, ktorzy to chca uruchomic, ale z glowa...
Pozdrawiam
Przemek