Małe uzupełnienie ( ostateczne ) – wolontariuszy:
My dawni wolontariusze do odwołania wstrzymujemy się od „jakichkolwiek” komentarzy, zarówno w tej prowokacji prezesa SKPL, jak i w jakiekolwiek rozmowach i tematach o temacie mławskiej kolejki.
Pewne osoby, które pomimo wcześniejszych wyraźnych uzgodnień nie przestały odpisywać na zaczepki, oraz dalej zabierają głos w sprawie kolejki – proszone są o ciszę!.
"Byli Wolontariusze Mławskiej KD"
Wszystkie strony wyraziły więc publicznie swoje opinie. My je więc znamy i tyle nam wystarczy. Jeśli chcecie je teraz między sobą dyskutować - róbcie to telefonicznie.
Kalito ( to co pewna osoba tu wkleiła podpisane przeze mnie i nota bene z wysłanego kilka tygodni temu jej prywatnego majla z luźnymi opiniami na pewne tematy – stało się to bez mojej wiedzy i zgody, ale... przyznaję się do takiej opinii, prywatnie mam po prostu o całym tym 750mm takie właśnie zdanie, a nie inne ) zamknięcie tematu MKD – było rewelacją, po raz pierwszy od dłuższego czasu zyskałeś wtedy moje uznanie, szkoda, że je potem odblokowałeś, strasznie nam to nie na rękę. Przemyśl, by zrobić to powtórnie.
Masz prawo do swojego zdania i nic mi do tego.
Nie zrobię tego powtórnie, bo z punktu widzenia forum nic takiego się tam nie dzieje, co mogłoby taki ruch uzasadnić. Nie interesuje mnie więc co komu na rękę. Następna sprawa: jak masz ochotę coś do mnie napisać, to napisz mi to w mailu bezpośrednio, a nie wkręcaj jeszcze kolegów w rolę mediatorów, bo nie mamy tutaj jakiegoś super kryzysu politycznego, żeby nam w komunikacji byli potrzebni mediatorzy.