vutik
Młotkowy
Długość toru:: 126 m
W terenie
|
|
« : 16 Listopada 2008, 13:41:26 » |
0
|
Nowy user wita stałych bywalców!
Zakładam nowy wątek, bo nie zauważyłem żadnego, który nadawałby się do tego celu. Mieszkam na obrzeżach Krakowa, jakieś 2 km od śp. stacji Kocmyrzów; należę do SMK w Krakowie. Z wieloma z Was z pewnością spotykałem się wielokrotnie na wąskotorowych imprezach. Od kilku lat obserwuję to forum; w końcu przyszedł czas na rejestrację. Nie należę do "nabijaczy postów", ale pewnie co jakis czas się odezwę - jeżeli będę miał coś do powiedzenia. Pozdrawiam!
Tomasz Wójcik
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
|
« Odpowiedz #1 : 16 Listopada 2008, 15:49:53 » |
0
|
Nowy user wita stałych bywalców! Witamy
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : 17 Listopada 2008, 00:24:28 » |
0
|
.
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Stycznia 2011, 02:59:37 wysłane przez Phinek »
|
|
|
|
|
kalito
|
|
« Odpowiedz #3 : 17 Listopada 2008, 21:47:30 » |
0
|
No to jakie rozwiązanie proponujecie? Kolejny poddział? A może poddział HydeParku?
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
|
« Odpowiedz #4 : 17 Listopada 2008, 22:30:35 » |
0
|
No to jakie rozwiązanie proponujecie? Kolejny poddział? A może poddział HydeParku? Wątek rzeka w hyde parku
|
|
|
|
|
|
|
vutik
Młotkowy
W terenie
|
|
« Odpowiedz #5 : 17 Listopada 2008, 22:47:47 » |
0
|
To zależy, jak bardzo dynamicznie rozwija się forum. Przy małej liczbie dołączających userów wystarczy jeden wątek. Może być w Hyde Parku, można przykleić; jak się adminowi podoba :smile:
|
|
|
|
|
|
|
kalito
|
|
« Odpowiedz #6 : 17 Listopada 2008, 23:05:52 » |
0
|
Można powiedzieć, że forum użytkownikami już się nasyciło. Przyrost ilości użytkowników już jest bardzo niewielki. Nieskończonej ilości miłośników wąskich torów w Polsce nie ma Przyklejony temat w Hyde Parku będzie odpowiednim rozwiązaniem Więc przenosimy powitania tamże i ten wątek wykorzystujemy do powitań. Ja wobec tego przywitam wszystkich użytkowników, których nie mogłem przywitać ze względu na brak adekwatnego wątku Pozdrawiam
|
|
|
|
Pozdrawiam Kalito Piszę w miarę poprawnie po polsku.
|
|
|
konrad
|
|
« Odpowiedz #7 : 17 Listopada 2008, 23:56:20 » |
0
|
i tak powstała nowa świecka tradycja a vutika zapraszamy nie tylko na forum, ale i na prawdziwe wąskie tory wiesz że w Rogowie mamy jednego wolontariusza z Krakowa? może chcesz być drugim z Krakowa?
|
|
|
|
Urok sapiącej ciuchci jest niepodważalny ale lokomotywa spalinowa to potęga.
|
|
|
vutik
Młotkowy
W terenie
|
|
« Odpowiedz #8 : 18 Listopada 2008, 00:21:51 » |
0
|
Parę ładnych lat temu wiele się wytelepałem po polskich (i nie tylko) wąskotorówkach. Niestety przyszedł taki etap w moim życiu, że niezbyt często mogę wyruszyć w teren (sprawy rodzinne i zawodowe) :twisted: Ale jak młodzi (6 i 8 lat) trochę podrosną, pewnie pojeździmy razem, o ile jeszcze będzie gdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Bart
Młotkowy
Długość toru:: 132 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #9 : 18 Listopada 2008, 20:07:42 » |
0
|
Jestem na forum już jakiś czas ale dotychczas nie miałem okazji żeby się tak ogólnie przywitać więc skoro pojawia sie taki użyteczny wątek to chciałbym wszystkim powiedzieć moje zaległe Dzień Dobry!
|
|
|
|
|
|
|
olgutek
Młotkowy
Długość toru:: 80 m
W terenie
RKW
|
|
« Odpowiedz #10 : 24 Lutego 2009, 13:33:27 » |
0
|
Witam, Na forum jestem od niedzieli czyli świeża krew W każdy weekend i wolną chwilkę spędzam na Rogowskiej Kolejce Wąskotorowej :mrgreen: Pozdrawiam i do przeczytania tudzież z niektórymi do zobaczyska w Rogowie
|
|
|
|
„ Co mężczyzna przez rok obmyślił, kobieta w jednym dniu obali”.
Demostenes
|
|
|
Phinek
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : 24 Lutego 2009, 13:55:47 » |
0
|
.
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Stycznia 2011, 02:59:24 wysłane przez Phinek »
|
|
|
|
|
olgutek
Młotkowy
W terenie
RKW
|
|
« Odpowiedz #12 : 24 Lutego 2009, 15:04:28 » |
0
|
A dziękuję Najpierw obserwowałam forum a teraz stwierdziłam, że się podłączę zawsze można jakieś info zamieścić a jakoś tak Rogów mnie wciągnął i nie mam aż tak silnej woli ( nie chcę też zbytnio) aby się wyrwać Więc nastaw się że za szybko to mnie nie pogonicie z Rogowa tzn 8 marca do Rogowa przyjazd dla płci pięknej obowiązkowy?? ) :razz:
|
|
|
|
Demostenes
|
|
|
Phinek
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : 24 Lutego 2009, 15:15:01 » |
0
|
.
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Stycznia 2011, 02:59:10 wysłane przez Phinek »
|
|
|
|
|
Marcin117
|
|
« Odpowiedz #14 : 24 Lutego 2009, 19:49:25 » |
0
|
Hmm ósmy marca powiadasz? To może i ja z Kingą wpadnę...
|
|
|
|
|
|
|
agunia
Nowicjusz
Długość toru:: 25 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #15 : 05 Marca 2010, 22:41:57 » |
0
|
Skoro mają być powitania, w takim razie witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Agnieszka i od niedawna zaczęłam przygodę z kolejką w Rogowie. Nie mam doświadczenia w dziedzinach pociągów ale dosyć szybko się uczę Jestem chętna do wszelkich prac (w miarę wolnego czasu). Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Phinek
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : 05 Marca 2010, 22:46:58 » |
0
|
.
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Stycznia 2011, 02:59:56 wysłane przez Phinek »
|
|
|
|
|
agunia
Nowicjusz
Długość toru:: 25 m
W terenie
|
|
« Odpowiedz #17 : 05 Marca 2010, 23:01:44 » |
0
|
Oj bo się zaczerwienię :oops: po prostu lubię różne nietypowe dla kobiet zajęcia A oprócz prac fizycznych i wykarmienia głodnych pracusiów mogę w razie potrzeby udzielić pomocy medycznej
|
|
|
|
|
|
|
olgutek
Młotkowy
W terenie
RKW
|
|
« Odpowiedz #18 : 05 Marca 2010, 23:10:06 » |
0
|
Witam, bratnią duszę też kobitka i też lubi loki rozkręcać Super, wiedziałam, że gdzieś jest dziewczyna która jak ja lubi się smarem umorusać To co jeszcze troche a Rogów będzie najbardziej sfeminizowaną kolejką :mrgreen: :lol:
|
|
|
|
Demostenes
|
|
|
arti281
|
|
« Odpowiedz #19 : 06 Marca 2010, 09:04:09 » |
0
|
Serdecznie witamy!
Dlatego jest mi osobiście bardzo miło, że agunia zawitała do nas.
Phinek Ty podrywaczu jeden Ty :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|