Informacja na stronie wyraźnie wskazuje, że w tej chwili nikt nigdzie nie pojedzie pociągiem GKW.
Tak, wiem o tym
Spytałeś na forum i dostałeś potwierdzenie informacji.
Nie o to pytałem

I to powinno wystarczyć.
Niestety to za mało i to nie tylko dla mnie
płacz i narzekania oraz atak niczego tu nie zmienią.
Nie płaczę, nie narzekam ani nie atakuję. Ale wiem jedno - przy takim podejściu to SGKW będzie płakać jak wszyscy się od nich odwrócą.. Czego im nie życzę.
Poza tym są spore szanse, że uruchamianie jakiegokolwiek pociągu mija się zupełnie z prawami ekonomii, ponieważ zainteresowanych jest prawdopodobnie zbyt mało. Jedynie w tej chwili są czasem organizowane przejazdy dla zorganizowanych grup. Do tego jeszcze nakładają się problemy z odpowiednią ilością chętnych do obsługi pociągu o tej porze roku oraz inne, równie ważne zajęcia jak i to, że nie możemy jeździć z ważnej stacji jaką jest Bytom Główny. Niemniej jednak jest możliwe, że będziemy wstanie uruchomić pociąg, więc pisanie, że w okresie od jesieni do wiosny zupełnie nie będziemy jeździć, też mijałoby się z prawdą.
Czy wklejenie tego na sgkw.eu jest aż tak wielkim problemem? Aaa no tak, na sgkw mogą wejść oficjele a to może uczczuplić wasze dotacje.. Bo nie widzę żadnego innego logicznego powodu zatajania takich informacji. Na forum prawie wszyscy są anonimowi więc problemu nie ma. A jeśli się mylę to podajcie prawdziwy powód (tylko nie taki że "nie mamy ochoty to nie udostępniamy" bo nie o to mi chodzi)
A forma wypowiedzi to już nasza sprawa.
No nie do końca..
A wszystko dlatego, że nie jesteśmy wstanie powiedzie czy poza sezonem będą pociągi czy też nie. Po prostu nie i tyle. Naprawdę trudne do zrozumienia?
Naprawdę trudno zrozumieć że chcemy solidnej odpowiedzi a nie wodzenia za nos i zasłaniania się zarządem?
Do wypowiedzi Pawła Niemczuka się nie odniosę.. z oczywistych powodów.