Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #20 : 11 Października 2005, 13:38:48 » |
0
|
Kolejne nowinki Paintballowców raczej nie da się sprowadzić (lokane środowisko jest raczej nieruchawe), za to udało mi się nawiązać kontakt z prężnie działającą grupą od AirsoftGun. Panowie zadeklarowali tłumnie swoje przybycie oraz chęć wykonania napadu na pociąg. Zainteresowanych odsyłam do wątka: http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=16598&postdays=0&postorder=asc&start=0W związku z powyższym mogę nieśmiało zaproponować skład pociagu: WLS75+węglarka+platforma+MBD1 Paltforma bedzie potrzebna jako w celu stworzenia odstępu pomiędzy Mbd1 a lokiem. Pozdrawiam Marcin[/quote]
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : 11 Października 2005, 14:01:41 » |
0
|
Kolejne nowinki Paintballowców raczej nie da się sprowadzić (lokane środowisko jest raczej nieruchawe), za to udało mi się nawiązać kontakt z prężnie działającą grupą od AirsoftGun. Panowie zadeklarowali tłumnie swoje przybycie oraz chęć wykonania napadu na pociąg. Zainteresowanych odsyłam do wątka: http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=16598&postdays=0&postorder=asc&start=0W związku z powyższym mogę nieśmiało zaproponować skład pociagu: WLS75+węglarka+platforma+MBD1 Paltforma bedzie potrzebna jako w celu stworzenia odstępu pomiędzy Mbd1 a lokiem. Pozdrawiam Marcin [/quote] No, no, aleś nakręcił chłopaków  Proponuję dołaczyć drezynę do składu - bo nie b edziemy męczyć lokomotywy co chwilę, jak trza będzie dowieźć podkłady właśnie udrożnionym kawałkiem toru ? Pozdraw MP
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #22 : 11 Października 2005, 14:15:52 » |
0
|
No, no, aleś nakręcił chłopaków  Proponuję dołaczyć drezynę do składu - bo nie b edziemy męczyć lokomotywy co chwilę, jak trza będzie dowieźć podkłady właśnie udrożnionym kawałkiem toru ? Pozdraw MP IMO do podkładów lepszy będzie wózek torowy - i nie uświnimy drezyny
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #23 : 11 Października 2005, 14:46:32 » |
0
|
Ogoniasty. Ręce mi opadają. Czytać nie umiesz?.. Marcinie, spokojnie. Umówmy się generalnie, że od tej pory nikt nic nie bierze bez zgody Prezesa. Ale w tym przypadku biorę nieco w obronę Ogoniastego przeprowadzając forumowe śledztwo 1 września: Byc moze uda mi sie przyjechac autem z kolegą wiec bede mógł zabrac uszkodzone przekładnie i lampy zwrotnicowe do siebie na warsztat do domu. Tam mam warunki do do napraw. i myśle ze do kolejnego ataku na iłże sie wyrobie  Ogoniasty, zostaw je na warsztacie. ja się boję, że ładne odrestaurowane części znikną szybciej niż znika torowisko koło Marcul... Ja bym je założył w momencie, gdy kolejka ruszy w przyszłym roku na iłżeckim odcinku. A dopiero 8 września: Kochani, chcę, żeby było to jasno i wyraźnie powiedziane - WSZELKIE urządzenia i elementy układu torowego są własnością Powiatu, a odpowiada za nie finansowo FPKW. Bardzo uprzejmie proszę o NIE ZABIERANIE NAWET JEDNEJ ŚRUBKI poza obręb torowiska bez wiedzy i zgody (nie dorozumianej, tylko jasno wyrażonej) Pawła Szweda. To tak dla porządku, i przypomnienia reguł - unikniemy nieporozumień.
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #24 : 11 Października 2005, 16:28:26 » |
0
|
Ehhh... skąd ja to znam :evil: nie bede się wypowiadał w pewnych kwestiach bo znowu ktos mnie obrzuca  no nic wracając do tematu... bo chyba sie pogubiłem. Mamy robić mini impreze dla "strzelających" czy naprawiać torowisko? Śmiem powątpiewać czy oby wszystko nam sie uda zrobić w ciągu jednego, jakże już krótkiego dnia...
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #25 : 11 Października 2005, 17:29:53 » |
0
|
Mamy robić mini impreze dla "strzelających" czy naprawiać torowisko? Śmiem powątpiewać czy oby wszystko nam sie uda zrobić w ciągu jednego, jakże już krótkiego dnia... Z przyczn bezpieczeństwa impreza dla klubu ASG odbędzie się na innym odcinku torowiska niż prowadzone będą prace. Do zabezpieczenia imprezy wystaczy Maszynista i jedna osoba od nas. Kledzy z klubu ASG wystawią czujki z własnych ludzi. Reszta towarzystwa pracuje na torowisku. Jak ktoś chce obserwować imprezę to musi mieć na oczkach specjalne okulary lub siedzieć w zamkniętym loku. Dlatego proponuję aby obserwatorzy przychodzili niewielkimi grupami - tyle osób ile zmieści się do loka. Musimy zachować zasady bezpieczeństwa.
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #26 : 11 Października 2005, 21:56:52 » |
0
|
Nastąpiła mała reorganizacja. Podwątek zwrotnicy został przeniesiony do spraw wewnętrznych. Pozostaje mi przypomnieć, o tym co zostało ustalone na przyszłość. 'Zabawki' bierzemy tylko za zgodą Prezesa.
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : 12 Października 2005, 10:42:19 » |
0
|
Nastąpiła mała reorganizacja. Podwątek zwrotnicy został przeniesiony do spraw wewnętrznych. Pozostaje mi przypomnieć, o tym co zostało ustalone na przyszłość. 'Zabawki' bierzemy tylko za zgodą Prezesa. Natomiast prezenty przywozimy bez zgody prezesa. Mam dobrą wiadomość: prócz obiecanych płytek torowych od DKR, mam do przywiezienia trochę "galanterii kolejowej".
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #28 : 15 Października 2005, 17:42:16 » |
0
|
Czy ma ktoś może wolne miejsce do Starachowic ? Interesuje mnie również powrót na 17-18 do Iłży
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #29 : 15 Października 2005, 20:21:39 » |
0
|
Czy ma ktoś może wolne miejsce do Starachowic ? Interesuje mnie również powrót na 17-18 do Iłży Zalezy skąd  Dysponujemy dwoma miejscami z warszawy, wyjeżdżamy w sobote rano z ul. Dolnej powrót sobota wieczór, więcej informacji i zgłoszenia (obowiązkowo, ponieważ dałem też info o transporcie na pmk)
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #30 : 15 Października 2005, 20:38:27 » |
0
|
Czy ma ktoś może wolne miejsce do Starachowic ? Interesuje mnie również powrót na 17-18 do Iłży Zalezy skąd  Dysponujemy dwoma miejscami z warszawy, wyjeżdżamy w sobote rano z ul. Dolnej powrót sobota wieczór, więcej informacji i zgłoszenia (obowiązkowo, ponieważ dałem też info o transporcie na pmk) Oczywiście z Iłży 
|
|
|
|
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : 16 Października 2005, 14:33:45 » |
0
|
I jeszcze ważne - proponuję start o godz 8.00, tak żeby o 9.00 być już daleko na szlaku. Dzień krótki a roboty wiele. Warszawiacy, wyrobicie się tak wcześnie?
Pozdraw mp
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #32 : 16 Października 2005, 14:51:38 » |
0
|
I jeszcze ważne - proponuję start o godz 8.00, tak żeby o 9.00 być już daleko na szlaku. Dzień krótki a roboty wiele. Warszawiacy, wyrobicie się tak wcześnie?mp A o której ASGowcy się pojawiają?? Na upartego może i bysmy się wyrobili, najwyżej dojedziemy poprostu na brukowańca :twisted: :twisted: :twisted: Proponuję o 8.00 zacząć formować skład a my w międzyczasie postaramy się pojawić. PS Z moich nieoficjalnych wiadomości wynika ze wujo robi bigos :twisted: :twisted: :twisted: Ci którzy jedli wiedzą co znaczy bigos z ogniska na szlaku po robocie :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #33 : 16 Października 2005, 15:44:44 » |
0
|
Wiec Rogoz nie zapomnij o "Ludwiku"... Ci co pili wiedzą o co chodzi  Ja wszystko na to wskazuje że będe juz w piątek.
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : 16 Października 2005, 16:23:41 » |
0
|
I jeszcze ważne - proponuję start o godz 8.00, tak żeby o 9.00 być już daleko na szlaku. Dzień krótki a roboty wiele. Warszawiacy, wyrobicie się tak wcześnie?
Pozdraw mp Ich denke ze mogo byc klopoty z to godzino bo my jako ekipo pionkowsko wyjedziemy kolo 8 dopiero z Pionek. A mechanikiem pociagu ma byc MR Wiesiu. Bo trzeba dojechac z calym majdanem do samego miejsca robót
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #35 : 16 Października 2005, 17:04:11 » |
0
|
Wiec ja przygotuje skład w sobote rano. A Wy swoja drogą moglibyście sie wybrać ieco wcześniej. Ja z chłopakami na 8.30 to w Starachowicach zawsze jestem i mamy nieco dalej jak Wy...
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #36 : 16 Października 2005, 17:22:45 » |
0
|
No to w końcu zabierze mnie ktoś z Iłży  ?
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : 16 Października 2005, 20:56:59 » |
0
|
Wiec ja przygotuje skład w sobote rano. A Wy swoja drogą moglibyście sie wybrać ieco wcześniej. Ja z chłopakami na 8.30 to w Starachowicach zawsze jestem i mamy nieco dalej jak Wy... W Pionkach jest w sobote rano targ i trzeba zrobic zapasy na caly tydzien  ,a po za tym nie ja ustalam godzine wyjazdu :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #38 : 17 Października 2005, 00:03:43 » |
0
|
To polecam w takim razie targ w Starachowicach. Również w sobotę (zjeżdżają się już w piątek na noc), zaraz przy SKW, a i dacie zarobić za firmowy parking :twisted: Przynajmniej nie wrócicie do Pionek z pustymi rękoma. 
|
|
|
|
|
|
|
fidzio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : 17 Października 2005, 07:20:59 » |
0
|
To polecam w takim razie targ w Starachowicach. Również w sobotę (zjeżdżają się już w piątek na noc), zaraz przy SKW, a i dacie zarobić za firmowy parking :twisted: Przynajmniej nie wrócicie do Pionek z pustymi rękoma.  Kiedys napewno  ale tym razem wspieramy lokalna przedsiebiorczosc  A mowiac tak powaznie to pewnie wyjedziemy kolo 7 - 7:30 i od natezenia ruchu ew. ciezkosci nogi prezesa powinnismy sie pojawic do 9 w Star.
|
|
|
|
|
|
|
|