emcebob
|
 |
« Odpowiedz #60 : 20 Października 2005, 22:27:44 » |
0
|
Uratowało to mojego tatę od przymusowej wycieczki do Starchowic 
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #61 : 20 Października 2005, 22:31:14 » |
0
|
AWARIA: jestem chory, mam zwolnienie lek., antybiotyk i zapalenie płuc. Więc odpadam na 90%. No chyba że do soboty Ci przejdzie (czyt. ubłagasz małżonkę :twisted: ) Może śniadanie do łóżka albo co... kombinuj waść, kombinuj :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Piottr_tt
|
 |
« Odpowiedz #62 : 20 Października 2005, 23:08:41 » |
0
|
No chyba że do soboty Ci przejdzie (czyt. ubłagasz małżonkę :twisted: ) Kurdę ja tu siedzę za klawiaturą okryty kołderką i zastanawiam się za którym kalsznięciem się uduszę.... Gdyby przeszło do soboty to byłby istny cud! A i tak niemógłbym nic robić żeby się nie spocić i żeby mnie dodatkowo nie przewiało, nie byłbym nawet MK-focista, bo aparat padł...
|
|
|
|
|
|
|
emcebob
|
 |
« Odpowiedz #63 : 20 Października 2005, 23:57:21 » |
0
|
Nie ma sensu się przemęczać. Jest jeszcze dość pracy na odcinku iłżeckim 
|
|
|
|
|
|
|
Ogoniasty
|
 |
« Odpowiedz #64 : 21 Października 2005, 00:07:24 » |
0
|
macie tam w starachowicach w nadmiarze szmaciane łapki robocze (rekawiczki)  :?: rozumiem ze narzedzi nam tez wystarczy :?:
|
|
|
|
POZDRAWIAM !!!
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #65 : 21 Października 2005, 00:30:42 » |
0
|
Ostatnio dałem cały karton... chyba jeszcze są 
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #66 : 21 Października 2005, 16:02:13 » |
0
|
Witam, W skutek choroby Piottra, KLAN PALUCHOWSKICH uruchamia Zastępczą Komunikację Samochodową  Nasza propozycja podziału pasażerów KLAN PALUCHOWSKICH 3x KLAN Znajomy Klanu (w trakcie negocjacji) Ogoniasty kol. Axel Axel Młody Michał Emibe Emcebob (z Iłży) Pasi?? Witam Doszedł nam dodatkowy pasażer: kolega Kuba S. (ostanio owiany glorią chwały po remoncie Laska :-) ) Czy któryś z szanownych kierowców będzie mógł odebrać Kubę z pętli tramwajowej na Broniewskiego? Kuba będzie jechał w jedną stronę.
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #67 : 21 Października 2005, 16:52:56 » |
0
|
Sprawa się troche pokomplikowała Doszedł nam dodatkowy pasażer: kolega Kuba S. (ostanio owiany glorią chwały po remoncie Laska :-) ) Kuba jest do odbioru z pętli tramwajowej na Broniewskiego? Będzie jechał w jedną stronę.[/quote] Ogona zabieram ja. Klanowi nie pasuje odbiór Kuby bo musi jechać na drugi koniec miasta.
Dlatego proponuję: KLAN PALUCHOWSKICH 3x KLAN Znajomy Klanu (w trakcie negocjacji) Emcebob (z Iłży)
Axel & Co Axel Młody Michał Emibe Kuba
|
|
|
|
|
|
|
emibe
|
 |
« Odpowiedz #68 : 22 Października 2005, 23:40:20 » |
0
|
Widzę, że pierwszy zdaję relację. Ostatni ubytek na trasie przed mega kradzieżą - zrobiony. Pozostało trochę przytwierdzeń, oraz sprzątnięcie szlaku z roślinności żywej i martwej. Epokowa chwila: Lokomotywa, platforma, MBd1 i węglarka przejechała za "bruk". Dokończenie robót 5 listopada i 8 km w tym roku jest nasz. Podczas kiedy harowaliśmy za brukowańcem, na odcinku Lipie - łuk odbywała się impreza SG-owców (którzy w "ciężkich" chwilach nam pomagali). Wielkie wrażenie wywływał ich przejazd na platformie. Ich relacje: http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=16598&postdays=0&postorder=asc&start=75&sid
|
|
|
|
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #69 : 23 Października 2005, 14:20:23 » |
0
|
Witam, Jak zwykle miodzio więc nic więcej nie napisze:) FOTKI
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Młotkowy

Długość toru:: 55 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #70 : 23 Października 2005, 14:45:55 » |
0
|
ale coś się powaliło z odnośnikami i klikając na jedno zdjęcie, w zblieniu otwiera się zupełnie inne.
|
|
|
|
Ciasne tory???............... wąskie tory
|
|
|
KLAN PALUCHOWSKICH
|
 |
« Odpowiedz #71 : 23 Października 2005, 17:52:43 » |
0
|
Witam, Błąd już poprawiłem  Czekam na materiały foto innych:)
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #72 : 24 Października 2005, 12:20:29 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
mac1os
Czytelnik
Długość toru:: 5 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #73 : 28 Października 2005, 21:46:41 » |
0
|
Witam No wrażenia z kolejki prześwietne, pisze to jeszcze raz bo nie moge wyjść z podziwu A tak wogóle to zabrałem przez przypadek komuś kurtke, wisiała w wagonie, zabrałem ją dlatego bo myślałem że zapomniał jej nasz młodszy kolega który lubi wszystko zostawiać. Jednak okazało się że to nie jego! Prosze o zgłoszenie się właściciela! Jakiś mały rozmiar tej kurtki   
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #74 : 28 Października 2005, 22:06:43 » |
0
|
To kurtka Piotra Hedy... nieźle się jej chłopak naszukał. napisz mi na maila jakis tel do Siebie to Cie z nim skontaktuje
|
|
|
|
|
|
|
mac1os
Czytelnik
Długość toru:: 5 m
W terenie
|
 |
« Odpowiedz #75 : 29 Października 2005, 10:52:14 » |
0
|
Z tego co zauważyłem było chyba więcej aparatów które robiły zdjęcia... Prosiłbym bardzo o zamieszczenie ich gdzieś na necie albo wysłanie mi na @, ponieważ chciałbym je zamieścić na naszej stronie.
Co myślicie o reklamie kolejki na naszej stronie? Jest ona często odwiedzana przez maniaków z innych stron Polski. Myśle że możemy się wymienić linkami lub buttonami.
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #76 : 30 Października 2005, 19:16:43 » |
0
|
Z tego co zauważyłem było chyba więcej aparatów które robiły zdjęcia... Prosiłbym bardzo o zamieszczenie ich gdzieś na necie albo wysłanie mi na @, ponieważ chciałbym je zamieścić na naszej stronie.
Co myślicie o reklamie kolejki na naszej stronie? Jest ona często odwiedzana przez maniaków z innych stron Polski. Myśle że możemy się wymienić linkami lub buttonami. Fotki już wysłane na @. Odnośnie wymiany banerów to zadanie dla kolegi Emibe (o ile się nie mylę)
|
|
|
|
|
|
|
|