Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : 08 Sierpnia 2006, 11:27:42 » |
0
|
Panowie czemu jesteście tak wrogo ustawieni,kolego Ogoniasty czy ja ci w czymś przeszkadzam pokłuciliśmy się wygląda to tak jakbyś szukał dziury w całym o tym że z prezesem niebyliśmy po was rozmawialiśmy na kolejce(czy trudno było pujść na kolejkę gdy po was nie przyjechaliśmy wiesz że prezes musiał załatwiać potrzebne gazy)więdz czemu wypisujesz takie żeczy. Kolego Marcinie czy tesz masz coś domnie może myślisz tak jak ogon. Ja do was nic niemam nie kiedy nawet was popieram. Pozdrawiam Michał
|
|
|
|
|
|
|
Rogoz
|
 |
« Odpowiedz #41 : 08 Sierpnia 2006, 11:58:54 » |
0
|
Panowie czemu jesteście tak wrogo ustawieni W żadnym wypadku przynajmniej jeżeli chodzi o mnie (czy trudno było pujść na kolejkę gdy po was nie przyjechaliśmy wiesz że prezes musiał załatwiać potrzebne gazy)więdz czemu wypisujesz takie żeczy.
Trochę trudno zasuwać te 2 kilometry o 4 na ranem, nie mając pewności że się nie pocałuje klamki szopy. Czy takim wielkim problemem było wykonanie jednego telefonu do chłopaków i poinformowania o zaistniałej sytuacji? Ogon z Chudym byli na nogach od 3.30 i czekali na Was zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Próbowali się dodzwonić do Presesa, niestety telefon milczał. [/quote] Kolego Marcinie czy tesz masz coś domnie może myślisz tak jak ogon. Ja do was nic niemam nie kiedy nawet was popieram. Pozdrawiam Michał
Jakbym coś miał tobym napisał PW albo zadwonił. Ja również niekiedy Was wspieram :-)
|
|
|
|
|
|
|
Krzysiek
|
 |
« Odpowiedz #42 : 08 Sierpnia 2006, 12:06:25 » |
0
|
Panowie czemu jesteście tak wrogo ustawieni,kolego Ogoniasty czy ja ci w czymś przeszkadzam pokłuciliśmy się wygląda to tak jakbyś szukał dziury w całym o tym że z prezesem niebyliśmy po was rozmawialiśmy na kolejce(czy trudno było pujść na kolejkę gdy po was nie przyjechaliśmy wiesz że prezes musiał załatwiać potrzebne gazy)więdz czemu wypisujesz takie żeczy. Kolego Marcinie czy tesz masz coś domnie może myślisz tak jak ogon. Ja do was nic niemam nie kiedy nawet was popieram. Pozdrawiam Michał Człowieku, zacznij pisać po polsku. Część błędów popełniasz po raz kolejny, zasad interpunkcji nie znasz, a brak przecinków i kropek znacząco utrudnia czytanie tekstu, często zmienia również sens wypowiedzi. Zacznij szanować innych uczestników forum choćby poprawną pisownią. Tym razem nie zwracam uwagi na problem (bo taki niewątpliwie masz, a przez Ciebie również inni), ale nalegam abyś wyciągnął wnioski!
|
|
|
|
Pozdrawiam Krzysiek
|
|
|
Marcin Przybysz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : 08 Sierpnia 2006, 12:13:16 » |
0
|
Panowie czemu jesteście tak wrogo ustawieni, To wredne działanie internetu  Jak pamiętasz, w realu da się porozmawiać na pokojowej stopie nawet ze strasznym Przybyszem  Po prostu zamykamy temat, każdy znalazł już swoje miejsce w Starachowicach, "tu" lub "tam". Pamiętaj o jednym - władze przemijają (i niech każdy sobie odniesie do czego lub kogo chce), wolontariusze muszą pozostać i trzymać się razem, bo to od nas zależy, czy wąskie w Starachowicach przetrwają. Nikt do "WAS" jako "nowych" nie ma pretensji, że nie wyrabiacie z robotą, której jest naprawdę wiele. Że nie opryskujecie torowiska, itd. Ale skoro wywołałeś spowrotem temat, dostałeś odpowiedzi. Żal można mieć co najwyżej do osób , które doprowadziły do takiej a nie innej sytuacji, ale to temat, jak napisałem - zamknięty. Ważne jest, że grupa się nie rozproszyła, że dalej coś robimy. Pozdrawiam MP
|
|
|
|
|
|
|
Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : 08 Sierpnia 2006, 19:27:16 » |
0
|
Marcinie moim zdaniem masz ogromną rację w tym, co piszesz. Pozdrawiam Michał13 PS Przepraszam za błędy, ale czasem pisze na dwóch forach i zdarza mi się napisać coś bez uwagi…! :roll: :wink: :cry: :lol:  :? :shock:  :evil: :!: :?: :twisted: :roll: :idea: :arrow:
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #45 : 09 Sierpnia 2006, 21:56:01 » |
+1
|
O mamo... się dzieje  Ja skwituję to tak. FPKW ma bata na karku, umowę, która nic im nie daje, brak rąk do pracy więc musi, powtarzam musi wykazywać choć widoczne efekty, więc moim skromnym zdaniem choćby Wls75 miała do Iłży jeździć na 2 kołach po jednej szynie bez maszynisty to jeździć będzie a dlaczego? Bo ten niedobry powiat pokazał na co go stać rozwiązując umowę, pokazał że nie boi się zadbać o własne interesy i jak FPKW znowu oleje SKW to ten niedobry powiat pogoni ich w p---du. I 6 z plusem dla powiatu. Tak ja to widzę... Działania Fundacji to więc czysta pokazówka i widać to gołym okiem ale póki kolejka do Lipia jeździ niech tak będzie. Życzę Wam jak najlepiej do pierwszego potknięcia. Jak zacznie się to samo co było niespełna rok temu powrócimy do działań utrudniających Wam życie. Póki co - nie wtrącamy się, nie przeszkadzamy. Czasem nawet może pomożemy - ale powiatowi. Nieprawdaż? Pozdrawiam ryczącym z Ty2-953 Rp1.
|
|
|
|
|
|
|
Michał13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : 10 Sierpnia 2006, 18:04:06 » |
0
|
Człowieku zastanów się, co ty piszesz nie możesz zostawić SKW z CHONOREM odejść i obserwować to, co się robi na kolejce i co będzie się robiło,boli cię to, że bez ciebie, SKW super daje sobie radę W swoje rozgrywki wciągnąłeś grono ludzi, które gdzieś w głębi tego żałują. Teraz powiedz mi tak szczerze czy ta afera powstała tylko po to, aby wyrzucić FpkW z SKW i abyś ty został naczelnikiem na kolejce?Bo tak to wygląda. A to, co napisałeś cyt.< Działania Fundacji to, więc czysta pokazówka i widać to gołym okiem, ale póki kolejka do Lipia jeździ niech tak będzie. Życzę Wam jak najlepiej do pierwszego potknięcia. Jak zacznie się to samo co było niespełna rok temu powrócimy do działań utrudniających Wam życie. Póki, co - nie wtrącamy się, nie przeszkadzamy. Czasem nawet może pomożemy - ale powiatowi. Nieprawdaż?>Można to różnie interpretować ja to zrozumiałem tak, że wolontariusz przyjeżdżają poto, aby obadać teren i jak coś się stanie to od razu przeszkadzać FpkW prowadzeniu ruchu. Myślę jednak, że jest inaczej wolontariusze przyjeżdżają na kolejkę dla własnej przyjemności a nie, dlatego bo ty im każesz i uważam, że prawdziwi wolontariusze nie życzą źle SKW w przeciwieństwie do ciebie, bo ty jesteś KOLEJAŻEM, ale czy Starachowickim? Pozdrawiam WOLONTARIUSZY z SKW I WIELKIEGO PIECA. Michał13 :!: :?: :idea:
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #47 : 10 Sierpnia 2006, 21:22:49 » |
+1
|
Niuniek, Ty sie zastanów co piszesz. Pamiętasz Twój post o mnie i o Marcinie? Pokazałeś kim jesteś i co sobą reprezentujesz. Teraz do rzeczy. Po pierwsze, nikogo do niczego nie namawiałem przedszkolaku a była to wspólna decyzja. Po drugie, gdyby nie nasze odejscie z SKW pan prezes w zyciu nie ruszyłby tyłka i nie wziął się sam do roboty i do walki o SKW. Po trzecie, nikt nigdy nie myslał o Naczelnikowaniu na kolejce. Jeżeli byłaby taka osoba to napewno wyłoniona z przyszłego operatora. Po czwarte, uwierz mi, wiesz tak niewiele że aż nie chce mi się odpisywać, przeczytaj wszystkie wątki w tej kwesti, porozmawiaj z ludźmi, potem pisz na forum. Po piąte - HONOR pisze się tak. PS. Kto Ci pisał tego posta? Jak na ciebie zbyt głęboki 
|
|
|
|
|
|
|
AXEL
|
 |
« Odpowiedz #48 : 10 Sierpnia 2006, 21:50:34 » |
+1
|
Panowie, proponuje zamknąć temat, jest troche nieczasowy a owo ważne oświadczenie dawno weszło w zycie. Chyba poraz skończyć dyskusje. Czas zaczekać 
|
|
|
|
|
|
|
PkL
|
 |
« Odpowiedz #49 : 10 Sierpnia 2006, 22:35:44 » |
0
|
Ja to widzę tak ze póki co ani jedna ani druga strona nie kwapi się do porozumienia bo czuje urazę.. Nie mi sądzić kto powinien ustąpić, ale naprawdę, życzę wszystkiego dobrego SKW, pod tym czy tamtym operatorstwem  Fakt, temat do zamknięcia, bo prowadzi do zbędnych dyskusji na ten temat.
|
|
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
|