Świat kolejek wąskotorowych SMF
12 Października 2025, 04:42:37 *
Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
w6 i... Rp 1: Profil 750mm.pl na facebooku
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 3 4 [5]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Impreza....  (Przeczytany 55805 razy)
Kajetan
Dyrektor
Długość toru:: 560 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #80 : 25 Września 2007, 14:23:42 »
0

Tak sobie czytam, czytam ten wątek i powiedziałbym, że jak to dobrze że z miłośnika zostałem gotem  

Eee tam. Przyznałbyś szczerze że po prostu żona Cię z domu nie wypuszcza.  :razz:
Ariel Ciechański
Administrator
Długość toru:: 973 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #81 : 25 Września 2007, 14:29:34 »
0

Cytat: "Kajetan"

Eee tam. Przyznałbyś szczerze że po prostu żona Cię z domu nie wypuszcza.  :razz:

Jak nie puszcza, to wymienić na inny model :lol:  :mrgreen:

Pozdr.<br />CAr.<br />
Marcin117
Minister
Długość toru:: 1020 m

W terenie W terenie

Student - Drezyniarz

« Odpowiedz #82 : 25 Września 2007, 15:28:31 »
0

Cytat: "Ariel Ciechański"

Jak nie puszcza, to wymienić na inny model :lol:  :mrgreen:

....na [shadow=red]lepszy[/shadow] model.

Piottr_tt
Minister
Długość toru:: 2006 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #83 : 25 Września 2007, 19:13:54 »
0

Tak sobie czytam, czytam ten wątek i powiedziałbym, że jak to dobrze że z miłośnika zostałem gotem  

Otóż co ciekawe, żona mnie wypuszcza, samego do klubów gdzie chadzają różne piękne gotki, z których wracam nie zawsze w stanie idealnie pionowym. Kwestia szacunku i zaufania, tak to się chyba nazywa.
Więc nie spłycaj przesłania tego co napisałem do tego, że żona nie puszcza.

A tak swoją drogą to wiecie, to jest ciekawe, żeby dorośli ludzie czegoś sobie nawzajem zabraniali, przecież niby się kochają. Tak więc dygresja, że należy wymienić na lepszy model w przypadku, kiedy nie puszcza, jest jak najbardziej zasadna. I znów mamy offtopic.

Pozdrawiam, Piottr
Nowa galeria foto -  http://wedrownosc.flog.pl
Bart
Młotkowy
**
Długość toru:: 132 m

W terenie W terenie

« Odpowiedz #84 : 25 Września 2007, 20:04:36 »
0

Może i offtopic ale o ile przyjemniejszy. Jak dla mnie to do poprzedniego poprzedniego tematu możemy już nie wracać

kalito
Administrator
Długość toru:: 1512 m

W terenie W terenie

kalito1982
« Odpowiedz #85 : 25 Września 2007, 21:35:19 »
0

Tak po prawdzie już w momencie kiedy rejestrował się kolejny dzieciak z Mławy (lotos) przeczuwałem, że nic dobrego z tego nie wyniknie. Rada dla dzieciaka: jeśli faktycznie to co mówisz nie jest "na żarty", to idź z tym tematem do prokuratora, a nie pieprz bzdet na forum. Forum nie jest miejscem do rozstrzygania tego typu sporów. Ja nie jestem ani pro-SKPL ani pro-wolontariat. Ja sobie stoję po środku i chcę tu mieć sensowną rozmowę, a nie obrzucanie się oskarżeniami. Wasze relacje (jakże z resztą patologiczne) nas nie interesują i ewentualne nieporozumienia rozwiązujcie między sobą, a jeśli tego nie potraficie, to skierujcie to do organów, które z założenia do tego służą.

Temat definitywnie zamykam. Jeszcze raz taka dyskusja i podforum Mławy zniknie stąd na zawsze.

Pozdrawiam
Kalito
Piszę w miarę poprawnie po polsku.
Strony: 1 ... 3 4 [5]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
theme for 750mm.pl based on bisdakworldgreen design by jpacs29
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!